ALLAH HAYIRLI UĞURLU etsin canım benim olmayanlara bizlere de dua et inşallahBen 3 ay cocuk istiyordum olmuyordu.Kasimda sogan suyu ictim 5 gun icebildim ama.Ve o ay hamile kldim ..
Sagolasin canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin ins..ALLAH HAYIRLI UĞURLU etsin canım benim olmayanlara bizlere de dua et inşallah
canımBEYAZ KURT sana demiş bence de sen hulusi hocaya git benim de ilk aşılamam çok erteledik hep maddi nedenlerden bakalım umutla bekliyorum işte adet günümü yumurtlarımı iğneyle büyütecek klomen bende işe yaramadı hiç
amin hayırlarla inşallah canım..Sagolasin canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin ins..
Canım sen hep ozele mı gıttın ozelde asılama cok malıyetlı oluyor neredeyse bır tup parası yaben asılamalarımı kadındogum hastanesınde oldum tum tahlıllerımdede aynı hastanede yapmıstım hıc bırıne ucret odemedım şu ıkı asılamamı da olursam devletın tup hakkından faydalanıyorum yıne olmazsa ardından hemen ozel bır doktora gtmeyı dusunuyorum hulusi bey aklımda evet buyuk ıhtımalle ona gıdeerım canım
Kızlar maddi sıkıntısı olan veya olmayan Başkente gitmeli bence. Devletle aynı paraya denk geliyor. Devlette 700- 800 tutsa iğnelerle beraber, başkentte 1000 1100 civarı tutuyor. Başkent diğer tüm özel hastanelere göre çok uygun fiyatlı.BEYAZ KURT baştan beri başkente gitti biliyorum ben ama en son hulusi hocaya gitti ilk yaptığı yani hulusi hocanın ilk yaptığı aşılamada hamiş kaldı
kismet kuzum da simdi adet oluyorm ya bi umutsuzlk doluyo icime.adet bitince yeniden umutlaniyrm.bu bi kisir dongu gibi ama insallah dedgn gibi kisa zamanda olur sagliklida olur insallah
BEYAZ KURT baştan beri başkente gitti biliyorum ben ama en son hulusi hocaya gitti ilk yaptığı yani hulusi hocanın ilk yaptığı aşılamada hamiş kaldı
Kızlar maddi sıkıntısı olan veya olmayan Başkente gitmeli bence. Devletle aynı paraya denk geliyor. Devlette 700- 800 tutsa iğnelerle beraber, başkentte 1000 1100 civarı tutuyor. Başkent diğer tüm özel hastanelere göre çok uygun fiyatlı.
Canim test yaptim bugun pozitif hamileyiimm :))
Evet özelden de rapor alabiliyorsun. Benim aşılama raporum hemen çıktı hiçbir sorun olmadığı halde. İğneleri daha ucuza aldım böylece.Evet bashettı ıgnelı asılama olmus
Pekı devlette yapılmayan asılamalar da tup raporuna dahıl oluyormu benım asılamadan falan umudum yok da hatta tupten bıle umutsuzum yıllarca denıycem sanırım
Evet özelden de rapor alabiliyorsun. Benim aşılama raporum hemen çıktı hiçbir sorun olmadığı halde. İğneleri daha ucuza aldım böylece.
hadi ya hayırlı uğurlu olsun canım gözleriniz aydınCanim test yaptim bugun pozitif hamileyiimm :))
Aşılama için de rapor alınabiliyor. Almayabilirsin de tabi ama iğneler pahalıya gelir.Nasıl asılama ıcın rapor mu alınıyor nereden alınıyor ben sadece tup ıcın alınıyor sanıyordum
Aşılama için de rapor alınabiliyor. Almayabilirsin de tabi ama iğneler pahalıya gelir.
Aşılama: 650Canım senın ne kadar tuttu raporlu halıyle??? nereden alınıyor rapor ? almasak ne kadara mâl oluyor ? Ay cok sordum kusurabakma :)
ben meryem suresini ilişkiden önce okunur diye biliyorum abdest alıp iki rekat namaz kılınması lazım... yumurtlama dönemlerinde..birde meryem ana otu var onu da içmek gerekiyor suyunukızlar Meryem süresi nasıl okunur bide ilişkiden sonra duş almamış okumak olurmu?
canım sen ilk muayaneye eşinle mi gittin? .çok utanıyorum şimdi ben eşimde utangaçtırAşılama: 650
İğneler: 180 civarı
Vitamin, progestan vesaire: 100 civarı
Muayene ve ulaşım (taksi) ücretleri dahil 1100 tl.
Ben eşimle de çok gittim, yalnız da gittim. Orada o kadar çok hasta var ki, utanılacak hiçbirşey kalmıyor. Rahat ol.canım sen ilk muayaneye eşinle mi gittin? .çok utanıyorum şimdi ben eşimde utangaçtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?