Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

Canım sen hep ozele mı gıttın ozelde asılama cok malıyetlı oluyor neredeyse bır tup parası ya ben asılamalarımı kadındogum hastanesınde oldum tum tahlıllerımdede aynı hastanede yapmıstım hıc bırıne ucret odemedım şu ıkı asılamamı da olursam devletın tup hakkından faydalanıyorum yıne olmazsa ardından hemen ozel bır doktora gtmeyı dusunuyorum hulusi bey aklımda evet buyuk ıhtımalle ona gıdeerım canım

BEYAZ KURT baştan beri başkente gitti biliyorum ben ama en son hulusi hocaya gitti ilk yaptığı yani hulusi hocanın ilk yaptığı aşılamada hamiş kaldı

BEYAZ KURT baştan beri başkente gitti biliyorum ben ama en son hulusi hocaya gitti ilk yaptığı yani hulusi hocanın ilk yaptığı aşılamada hamiş kaldı
Kızlar maddi sıkıntısı olan veya olmayan Başkente gitmeli bence. Devletle aynı paraya denk geliyor. Devlette 700- 800 tutsa iğnelerle beraber, başkentte 1000 1100 civarı tutuyor. Başkent diğer tüm özel hastanelere göre çok uygun fiyatlı.

Evet bashettı ıgnelı asılama olmus

Pekı devlette yapılmayan asılamalar da tup raporuna dahıl oluyormu benım asılamadan falan umudum yok da hatta tupten bıle umutsuzum yıllarca denıycem sanırım

Evet bashettı ıgnelı asılama olmus

Pekı devlette yapılmayan asılamalar da tup raporuna dahıl oluyormu benım asılamadan falan umudum yok da hatta tupten bıle umutsuzum yıllarca denıycem sanırım
Evet özelden de rapor alabiliyorsun. Benim aşılama raporum hemen çıktı hiçbir sorun olmadığı halde. İğneleri daha ucuza aldım böylece.

Evet özelden de rapor alabiliyorsun. Benim aşılama raporum hemen çıktı hiçbir sorun olmadığı halde. İğneleri daha ucuza aldım böylece.

Nasıl asılama ıcın rapor mu alınıyor nereden alınıyor ben sadece tup ıcın alınıyor sanıyordum

Aşılama için de rapor alınabiliyor. Almayabilirsin de tabi ama iğneler pahalıya gelir.

Canım senın ne kadar tuttu raporlu halıyle??? nereden alınıyor rapor ? almasak ne kadara mâl oluyor ? Ay cok sordum kusurabakma :)

Canım senın ne kadar tuttu raporlu halıyle??? nereden alınıyor rapor ? almasak ne kadara mâl oluyor ? Ay cok sordum kusurabakma :)
Aşılama: 650
İğneler: 180 civarı
Vitamin, progestan vesaire: 100 civarı
Muayene ve ulaşım (taksi) ücretleri dahil 1100 tl.

kızlar Meryem süresi nasıl okunur bide ilişkiden sonra duş almamış okumak olurmu?

kızlar Meryem süresi nasıl okunur bide ilişkiden sonra duş almamış okumak olurmu?
ben meryem suresini ilişkiden önce okunur diye biliyorum abdest alıp iki rekat namaz kılınması lazım... yumurtlama dönemlerinde..birde meryem ana otu var onu da içmek gerekiyor suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…