Ben zaten cocugun olmuyo diye dovunmuyorum ki tatlimmm ben sadece surekli cocuk isteme psikolojimi duzeltmek istiyorum :)) sanada insallah Rabbbim verir bebisini ...Ay pardon kııız ben yanlış okumuşum ben senı beş yıllık evlı sandım amaaan sende evlılıgının tadını cıkar oyle korunmadgın ay tık dıye hamıle kalınmıyor kı anca olur merak etme :) bır yıl zaman ver bır yıl ıcınde olmazsa o zmn panık yaparsın :)
Mesajini simdi gördümmm ... Ben hayallerimdeki adamla hayallere sigmicak bir askla evlendim ve cok mutluyum o hayatima girdigi ilk andan itibaren ..... ben evlenerek hayatimin en buyuk guzelligini yaptim ve bu guzellige guzellik katmak istiyorum sanirim sen benim kadaEvlenip topuguna bir kurşun sıkmışın zaten :) Birde hemen çocuk yapıp ayağını kopartmak mi istiyon :)
Bana gore cok yanlis dusunuyon o yuzden yorum yok .
Ben zaten cocugun olmuyo diye dovunmuyorum ki tatlimmm ben sadece surekli cocuk isteme psikolojimi duzeltmek istiyorum :)) sanada insallah Rabbbim verir bebisini ...
Verdigin destek icin saol tatlim anlamiyorum benmi derdimi anlatamamisim insanlarmi anlamiyoooCnm sen kimseye bakma hayat senin istediğin zaman istersin
Sen burda bir öneri bekliyorsun
Yok şöylede yok böylede yok niye evlendinde deli oluyorum yahu
Evlenmiş çocukda istiyor
Evleneyimmi yahut çocuk da düşüneyimmi demiyorki konu sahibi
Saygı duymak hiç yok
Verdigin destek icin saol tatlim anlamiyorum benmi derdimi anlatamamisim insanlarmi anlamiyooo
Aynen katılıyorum bazı şeyler tecrübeyle sabitçok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.
bizde eşim doktora gittiğinde büyük bi şok yaşamıştık. ihmal etmeyin
2 yılı gectı ancak tedavıye basladım gecen ay. Endişelenmek stres yapmak için cok erken degılmı? Elbettekı cok zor hissettıklerınızı anlıyorum ama esınıze ve kendınıze bunu yapmayın. Her ay aynı hayal kırıklığını yasıyorum ama dıyorum kı bu yenı bır ay bu ay olacak:) umut hep var .. Yogun stresın hamıleliği engelledıgı gercegını unutmayınMerhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
hira zaten tüp bebekduygularla hormonlar doğru orantılıdır kafaya taktıkça olmaz.demet akalın bir röportajında ''çocuk istedik olmadı.hep denedik ama sonuç hüsrandı.dedim ki benim çocuğum olmuyor yapacak bi şey de yok.Allah bize vermedi napalım,hayata devam edicez diye.bir gün bi baktım hamileyim ve kızım hira doğdu.''demişti.kafana takma bir problem olsa belli olurdu.hayırlısı olsun...aklına geldikçe müzik dinle haber oku kitap oku vs.ilgini dağıt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?