Hamile kalamama psikolojisi

Ay bi dk bende aynı durumdayım ama dktrum testler temız dıye hadı evıne gıt cocuk yap dıyemeyız sana dedı kendı kendıne olacak olsaydı sımdıye kadar olrdu zaten dedı asılama tedavısıne baslattı ve ben bırbucuk yıldır korunmuyrum tatlım sen doktorunu degıstr bu işler mudahale gerektryrmuş hem asılama dedgınde hooop dıye ılk ayında olmuyo kac ay ugrasyrsun ve kesın olacak dıye bişi olmyr

Ay pardon kııız ben yanlış okumuşum ben senı beş yıllık evlı sandım amaaan sende evlılıgının tadını cıkar oyle korunmadgın ay tık dıye hamıle kalınmıyor kı anca olur merak etme :) bır yıl zaman ver bır yıl ıcınde olmazsa o zmn panık yaparsın :)

Ben zaten cocugun olmuyo diye dovunmuyorum ki tatlimmm ben sadece surekli cocuk isteme psikolojimi duzeltmek istiyorum :)) sanada insallah Rabbbim verir bebisini ...

Evlenip topuguna bir kurşun sıkmışın zaten :) Birde hemen çocuk yapıp ayağını kopartmak mi istiyon :)
Bana gore cok yanlis dusunuyon o yuzden yorum yok .
Mesajini simdi gördümmm ... Ben hayallerimdeki adamla hayallere sigmicak bir askla evlendim ve cok mutluyum o hayatima girdigi ilk andan itibaren ..... ben evlenerek hayatimin en buyuk guzelligini yaptim ve bu guzellige guzellik katmak istiyorum sanirim sen benim kada
r sansli olmadigin icin evlilik hakkinda boyle konusuyosun... umarim benim kocam gibi bi insan hayatina girer sende bunu tadarsin......

Ben zaten cocugun olmuyo diye dovunmuyorum ki tatlimmm ben sadece surekli cocuk isteme psikolojimi duzeltmek istiyorum :)) sanada insallah Rabbbim verir bebisini ...

Hahaha amın o zaman Allah ımız en kısa zamanda sanada evlat versın. ısteyen kımsenın kucagını boş brakmasın

Verdigin destek icin saol tatlim anlamiyorum benmi derdimi anlatamamisim insanlarmi anlamiyooo

Verdigin destek icin saol tatlim anlamiyorum benmi derdimi anlatamamisim insanlarmi anlamiyooo

Bir kitapa yahut diziye başla örgüye başla
Cnm ne biliyim seni ne mutlu ediyorsa onu yap aklına pek getirmemeye çalış :)

Ve senin bir gün bebegin olacak bunu hep böyle düşün sadece zamanını bekliyor :)

Negatif insanlarla pek muhatap olma
Pozitif enerjili insanlarla hep takıl

İnş en kısa zamnda melegine kavuşursun sevgiyle kal ..

çok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.
bizde eşim doktora gittiğinde büyük bi şok yaşamıştık. ihmal etmeyin
Aynen katılıyorum bazı şeyler tecrübeyle sabit bende yatın pıhtılaşma testi yaptırmaya gidicem bakalım ümit dünyası

Saydigin tum belirtiler bendede oluyordu ve dedigin gibi yumurtlama gunleri gorev haline gelmisti anlattiklarinda kendimi hatirladim resmen.5 ay bu sekilde deneyip tum belirtileri yasayip gebe kalamadiktan sonra son ay ovulasyon gunume bile bakmadim belkide kafamin rahat olmasindan bilmiyorum cunku hicbir sorun yoktu 6.ay gebe kaldim darisi senin basina gercekten saglik olarak bir problemin yoksa bu denli dusunmek bebege engel olabiliyor kendimden biliyorum

2 yılı gectı ancak tedavıye basladım gecen ay. Endişelenmek stres yapmak için cok erken degılmı? Elbettekı cok zor hissettıklerınızı anlıyorum ama esınıze ve kendınıze bunu yapmayın. Her ay aynı hayal kırıklığını yasıyorum ama dıyorum kı bu yenı bır ay bu ay olacak:) umut hep var .. Yogun stresın hamıleliği engelledıgı gercegını unutmayın

Bendeki stres kimsede yoktu ustelik ben tedavide goruyordum oldu cok sukur.. esin gitsin dr a sperm testi yaptirsin

1.5 yil onceki ruh halim :)
2 senedir yapmaya calisiyoruz bizde umarim sizinki hemen olur.
Olmassa da zamanla kafaniza takmamayi ogreniyorsunuz.
Ve suan 5 aylikk evliliginizi guzellestirmek yerine iliskinizi odev gibi yapiyorsunuz yapmayin..!
Oluruna birakin cunku allahim " ol " demedikce olmuyor.
Belirti de olmuyor hicbir belirti kesin hamilesin demek degil..
Birde düsünüyorum da ne cok kendimi yipratmişim ilk 1 senede. Hergun aglamalar dualar yalvarmalar eşimle kavgalar. Cnku bisure sonra cok takinca psikolojin de cok etkileniyor. Sorgulamaya basliyosun kendini aa sigara kullaniyorm ondanmi olmuyo aa esim beslenmesine mi dikkat etmiyor falan filan...
En kısa surede hamile kalmaniz dilegiyle..

Her ay sadece cocuk yapmak icin birlikte oluyoruz? Cok rahatsiz edici bi cumle..
Evliliginin ve cinselligin tadini cikarmadan sevismeyi bi gorev ve cocuk yapma araci olarak gormek, yazik.. Cocuk bir sekilde olacak zaten.
Ustelik 5 aylik evlisiniz daha. Ne diyelim, Allah her isteyene nasip etsin..

Canım o psikoloji ile ilişkiye girersen olmaz. Pozitif ol akışına bırak ve yatağa geçtiğinde bebek Olur mu acaba diye cinsellik yaşama. Akışına bırakırsan bakmışsın ummadığın anda Rabbim vermiş o mucizeyi sana. İnşallah yakın zamanda olur bebisin

hira zaten tüp bebek

bence bunun için destek almalısınız doktorlar en az 1 yıl deneyın olmazsa gelin diolar... eşinizle severek birlikte olun bebek için deil... bebek nasip işi umarım tez zamanda kucagınız dolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…