• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamama

selin231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
14
1
1
24
Merhabalar hanımlae 25 yaşındayım yaklaşık 11 aydır çocuk istiyoruz. Kadın doğuma gittim herşeyim gayet iyi eşim spermiyogram verdi morfoloji 10 ileri hareketli 70 sayı 120 milyon doktor ona da çok iyi dedi olmuyor ama çok düşünüyorum. Normalde adetten önce hep sağ göğsüm ağrır bu ay yumurtlama dan sonra sağ ve sol ağrıyor. Acaba Mı dedim ama umudum da yok açıkçası negatifleri görmekten.

Benimde olmuyor bende çok istiyorum stresten çok takıntı yapıp düşünmeyin dedi doktor

Ben de aynı durumdayım... bizim de 10 ay oldu. Rahim filmi de çektirdim dayanamayıp. Pkosum ama adetlerim düzenli, hormonlarım normal, yumurtlamam da oluyor ama bir türlü gebelik olmadı :( bu ay femara ile deniyoruz bakalım. Umudumu yitirmiş değilim çok şükür her şey iyi gözüküyor ama beklemek çok yorucu mental olarak. O yüzden artık bu ay o ay diye şartlamıyorum kendimi. en doğru zamanda olacak. Sadece artık dikkat etmekten çok sıkıldım. Yok sigara içmiyim, yok sağlıklı besleniyim, yok alkol almıyım, aman hamama gitmiyim diye düşüne düşüne 11 ayımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Dikkat etmesem de bu zamana kadar yaptıklarıma yazık ediyomuşum gibi geliyo.. Umarım bi an önce güzel haberler alırız tüm bekleyenler <3

Back
X