Hamile kalamamak evliliğimi çok yıprattı...

Birkaç ay sonra istanbula uğrayabilirsem ilk ona giderim olmazsa teşekkür ederim ben profesöre de gittim operatöre de hiçbiride karşısına alıp sorunun şu diyemiyo doğuştan diyo ameliyatlk bir durum değilmiş

"Ol der ve oluverir."
Ne kadar ferah ve tevekkül iceren bir sözdür..
Tedavilerinizin yani sira inancinizi ve motivasyonunuzu da yuksek tutun.
Her seyde vardir bir hikmet.

Bizim de çok yakun bi aile dostumuzun olmadı tam 10 sene.. eşi kocasına diyodu boşanalım kocası da eğer benim çocuğum olacaksa senden olsun bu ikimizin sınavı. Tam 10 sene sonra bi kızları oldu. Yolun çok başındasınız anladığım kadarı ile düzgün bi tedavi sürecinede başlamamışsınız birz sabırlı olun yıpratıcı bi süreç ama tıpda eskisi gibi değil çok ilerledi. Sizin çabanız allahın da inayeti ile eminim vaktinde olacaktır.

Adapazarında yaşıyorsun sana İstanbuldan doktor önereceğim. Ona Van’dan bile gelen hastalar var. Şişli Florence Nightingale Hastanesi Yusuf Olgaç. Sgk da geçiyor. Müthiş biri. Lütfen bu önerimi dinle.
Diğer aptalları da kafana takma boşver.
Ama 1 yıl için de umutlarını tüketme. Her şeyin hayırlısı olsun.

Hiç üzülmeyin ilk senelerde bu umutsuzluk oluyor benim başımdan da çok olaylar geçti 7 yıllık evliyim miyomum vardı hep zararı Yok dediler problem Yok dediler ilk 4 yıl meğer tüplerim sıvı doluymuş engel oluyormuş benimde tüplerim alındı 3. Tüp bebek denememde hamile kaldım ama 3 aylıkken kaybettim geçen ay maalesef ama umudumu kırmadım olacak inşâAllah sizde şakın umudunuzu kaybetmeyin istanbuldaysanız kesinlikle Şişli memoriali öneririm ben senelerce hep yanlış teşhisle tedavi olmuşum boşu boşuna

Ne biçim doktormus öyle kesin devlet hastanesidir hastaya böyle mi denir.Ne hastalığı varsa var sen tedavi et.Canim sıkma canini sağlıklı beslen spor yap bitkisel kürler dene her şey Allahtan kullar bilemez kimin çocuğu olup olmayacağını bende de pko var ama kendiliğinden çocuğum oldu

öf böyle iç karartıcı yazmayın benim de rahmim seklen bozuktu
kistlerin yumurtaliklarimi sarmisti vb..1yılda pes edilmez..
1 yılda bunalıma girilmez..
her doktora inanılmaz..
biraz toplayın kendinizi rahatlayın..Okurken bunaldım ..
Sorunlarınızı çıkmaza sokmayın iyi bir doktor bulun emanet edin kendinizi hepsi bu hatta istersen ozelden yazayim doktorumu ..

Seeni oyle iyi anliyorumki benimde 5 yil olmadi evliligimde hic korunmadim zaten 28 yasinda evlenmistim bur turlu olmuyordu her ctesi dr a gitmekten her duydugum dr a gitmekten tukendim bu arada tuplerim tikali denildi sonra karar verdik tup bebek yaptirmaya ama hic birsey bilmiyirdum pislik klinik ve dr resmen bizi dolandirdi sonra arast hast yaptirmaya karar verdik gittik sadece 1 yumurta oldu ve oda dollenmedi adam bize resmen olmaz dedi dunyam yikildi sonra esimede dedim ya ben bu isi en iyi yerde yaptiririm yada artik ugrasmam ama esim her daim destekcimdi bende cok agladim okadar cok bos sozler duydumki cocugunu bile saklayan vardi oysa ben kimseyi kiskanmadim biliyordum derdi veren Allah dermani verecekti ki verdi gittigim klinik veesile oldu sukur oğluma kavusmaya bir hafta kaldi tum anneligi hakeden ve anne olmak isteyen kadinlara Allah hayirli evlat versin tukenin ama yeniden kalkin gercekten bu isi yapabilen drlara gidin digerleri sadece sarlatan

doktorlarin bazilari empati kuramiyor. senin cocugun niye olmasin canim? Saydigin hastaliklarin hicbiri engel degil. yani avrupada degil. TRde nasil bilemem. burdaki üyelere danis. eminimki cok güzel kalpli bir doktor bulursun. stress zaten hamile kalmakta en büyük faktör.
sen kendini stressden uzak tut- ve dogru hekimlere yönel.

Sağlık ocağı hormon tahlili yapmıyoruz dedi bende yakındaki özele gittim muayene 140 tl idi ilgi alaka 5 tl etmez o ayrı. Eşimde yaptırdı testlerini hiçbir sıkıntısı yok bende de henüz tam olarak ne olduğunu bile bilmiyoruz ilk defa vajinal ultrasonla bakıldığında görüldü şekil bozukluğu buna perde falanda neden olmuyomuş kendi şekli öyleymiş bebeğe alan yokmuş gelişemezmiş bebek geliştikçe rahimde yırtıklar oluşabilirmiş tabi olursa çünkü görüntüsü interfiliteye neden oluyormuş hsgde bile tüplere ilaç gidemedi doktorlarda ameliyat demedi artık düzgün doktora gitmediğimi anladm galiba

Ayrıntıya takılıp bütünü kaçırıyorum dimi ben sınav olduğunu unutuyorum isyan eder gibi ağlamaktan sızlanmaktan. Otun adını ve kullanımını yazar mısınız amh değerim 2.82
Amh en önemli konudur bebekte, ve amh n iyi.
Hayıt otu alacaksın ama ot değildir tohumdur.
50 Gr al. Fazla alma.
Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce yapacaksın.
Çay kaşığının ucuyla al havanda ez.
Sakın fazla yapma bu çok etkili bı ottur.
Bir çay bardağı içmese suyunu cezvede kaynat. Musluktan akan su kullanma.
Kaynayınca hatırı içine ay altını hafif kıs 5 dakka kaynat. 5 dakikadan fazla kaynatma.
Ocaktan alın 10/15 dakka demle sonra iç.
Bir ay yap 7 gün tekrar bir ay yap.
Prolaktin de düşürür.
Bu arada bence rahminle ilgili operasyonu ol, kilonu ver çocuk olur hemen. Rahim içi boşluğu temizlenecek yapışıklığı açılacaktır muhtemelen aman diyorum iyi bı hekimde ol ameliyatini, bı arkadaşımın tam yapılmadığı için tekrar ameliyat oldu.
Rahim filmi cekildin mi?
Eşime sperm testi yaptırdın mı?

Bende şekilde bozuk darlıkta varmış bu yüzden spermler tüplere ulaşamazmş kimse porrasyon yapalm demedi bana

Tamam bu doktoru da kaydettim biraz toparlandıktan sonra gitmeyi düşünüyorum Allah razı olsun

Çok üzüldüm Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizede herkesede bazen düşünüyorum olupta kaybetsem beni toplamak daha zor olur onyüzden olmaması mı daha iyi zamanı mı var bilmiyorum

Çok sevinirim

Ben her gittiğime inanıyorum ondan galiba bu kadar mala bağladım ama aklım almıyor neden birinin var dediğine öteki yok diyo yada her biri başka problem çıkartıyor? Bu insanlar onca yıl ne oluyor anlamış değilim

Konudan anladığım her gittiğim dontora inanmam beni dibe çekti galiba sürekli gitmek yerine en iyisine gitmek daha doğru gördüğüm kadarıyla bende öyle yapacağım madem stresten uzamşabşkmem için bi süre rafa kaldırmam gerektiğini söylüyor eşim bir daha bebek için ilişkiye girelim yumurtlama şu bu deme bana diyor demekki ona da yansıtıyorum o düşünceyle istemiyor beraber olmak

Forumu biraz kurcalayınca aslan pençesi civan perçemi falan okudum onlar hakkında fikriniz var mı? Hayıt otunu da yaparım alırım hemen. Rahim filmi çekildim rahim üstten basık olduğu için tüplere ilaç gitmemiş ama pko vs olmadığı söylendi adetlerimde sıkıntı yok eşimde herşey normal yaptırdık. Bendeki darlık yüzünden de spermler gitmezmiş doğuştan dediler kiloyla alakalı bir tek bugünkü doktor kilodan vurdu beni diğerleri kilolusun olmaz dememişti

evet- bencede bir süre rafa kaldirin. kendinize ve iliskinize deger verin. doktora gidin ama kendi sagliginiz icin. yumurta takibi vs. bir süreligine birakin. erkeklerinde stressden sperm kalitesi bozuluyor.
güzelce eglenin gezin tozun- tabiki saglinizi ihmal etmeyin ama intihar düsencesi vs. gercekden cok cok absurd. kendinize gelmeniz gerek. tüp bebek tedavisi stressli olacak (eger gerekliyse) simdiden yelkenleri suya indirmek olmaz

Cunku isi bilmiyorlar canim oncelikle bu isi gercekten bilen guvendigin dru bulmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…