- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
ahudan merhaba bende siparişimi kendi sitesinden verdim 3 kutu ama benim hala gelmedi gümrük e mi takıldı acaba öyle bi durum olabilirmi pişmanda oldum verdiğim için uğraştırcak galiba kapına kadar getirdilermi merak ettim yazarmısın??leylant selam;
sağol canım iyi dileklerin için valla bende devam ediyorum işte bende kilo yok vardı verdim yani... şimdi 59 kiloyum. ama yumurtlamam yok tam pcoyum yani. sen nerden verdin siparişi ben kendi sitesinden vermiştim fertilaid .com 4 günde gelmişti elime...ama belki sende işe yarar en azından sen adet görebiliyormussun buda iyi bir şey sonuçta bende umutla bekliyorum tabikiiii. ama kendimide şartlamak istemiyorum bünyeye görede değişiklik gösterebilir canım bende çok umutlanıp almıştım hemende başladım vallla...olumlu bir gelişme olursa yazarım zaten hemen bende 15 gün çok geç kargo karışmasın okadar bekletmezlerkiii
tşkr ederim cnm ama bana e-mail gelmedi kargoya verildi diye.kargodan takipte yapamıyorum elimde takip numarasıda yok bende paypal dan yaptım ödemeyi geçen cuma günü verdim şiparişimi sadece tşkr e-maili geldi adres bilgileri falan yazıyor okadar neyse ben sitesine e-mail atayımslm crazy şeker
evet çarşamba sipariş vermiştim amerikadan pazartesi öğlen geldi işyerime verdim. aşağıya santrala bıakmışlardı. ödemeyi paypalla yapmıştım hiçbir sorun yaşamadım canım. 5-6 güne kadar diyor zaten sitesinde...bencede bir sorun olmuş olabilir zaten e-mailine yazıyorlar kargolandı diye....ama leylantın dediği gibi miguruudada var. ben oraya yazmıştım bu ilacıda sitesnize koyun demiştim adamlar sağolsun getirmişler sitelerine koymuşler. çünkü onlarında merkezi amerikada hemde bütün ürünlerini koymuşlar....gelir sanırım olmazsa sitesine mesaj at..hemen cevap geliyor...
Bazılarının bu ilacın alınması ve kullanılması konusundaki ısrarı bana biraz garip geldi.
batarang ben benimkinin tesaduf olmadigina eminim ilacsiz adetlenemeyen biri olarak ama diger arkadasi bilemem
gercektenmi kzunaz bende ole hamile kaldim onunda etkisi cok ama en basta Allah in istemesi gerekiyor hersey vesile cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?