- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
arkadaşlar, 5. micro denemesinden de eli boş döndüm.fsh 11-12 civarı ama her zaman yumurtam ve embriyom oldu.tranfseri hep yaşadım.ama tutunma olmuyor bir türlü.tutunmaya da etkisi var mı acaba?böyle birşeyden pek bahsedilmiyor ama içinde ki bitkiseller,özellikle de hayıt bizlere çok faydalı.
bahar gibi bir deneme daha yapacağım.öncesinde birşeyler kullanayım diyorum.bu biraz aklıma yattı.sizlerin de yorumlarını bekliyorum....
slm kızlar bende denemek istıyrum 3yıllık evlıyım eşımde sperm azlıgı bende yumurta tembellıgı var 2başarısız aşılamam var nasıl sparış verebılırım lutfen yardım edın
Daha gidemedim canım dr a önümüzdeki aya kaldı.düzenledimi bilmiyorum ama bu ay adetim cok uzun sürdü benim.kendi sitesinde 28 dolar canım ama tr yeye kargosuda 28 dolar gönderimi cok pahalıya geliyo.burcu canim dr gittinmi gidince nasil duzenlemismi sole banada herkes solesin arkadaslar ben her zaman girip bakiyorum birine iyi gelmismi diye fertilaid cm yi ben kullanmadim cunku esimin spermlerinde sorun olmadigini yani buna ihtiyacim olmadigini biliyordum ama eger daha da iyi gelmeseydi onuda kullanicaktim
evet arkadaşım yaaa .keşke ucuz olsada herkes alıp içse ve bu pahalılıkta olup ulaşımı kolat olsa en azından kargo ücreti o kadar olmazdı. 1 kutu alırsan bi r kutu fiyatı kadarda kargo oluyorDaha gidemedim canım dr a önümüzdeki aya kaldı.düzenledimi bilmiyorum ama bu ay adetim cok uzun sürdü benim.kendi sitesinde 28 dolar canım ama tr yeye kargosuda 28 dolar gönderimi cok pahalıya geliyo.
evet arkadaşım yaaa .keşke ucuz olsada herkes alıp içse ve bu pahalılıkta olup ulaşımı kolat olsa en azından kargo ücreti o kadar olmazdı. 1 kutu alırsan bi r kutu fiyatı kadarda kargo oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?