HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

günaydınnn, lütfen bana yardım eder misiniz.
Benim 4 gün sonra adet günüm. fakat hiçbir belirtisi yok. önceden bir hafta önce belirtileri balardı. acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi. acaba ben hamile miyiimmm?

Hemen stres yapma
gecen bnde ole oldum
vede gunum gecmıstı
ama sonucta adet oldum
ınŞ hamılesındır gununden gcınce test yapar ogrenırsın

canım şuan birşey söylemek zor bende daha önce bu şekilde umutlara çok kapıldım sonu hüsran oldu bence bekle derim adet günün geçerse test al.

hamile kalan arkadaşlar, size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, benim adetime 3-4 gün var . bu ay sol tarafımdan yumurtladım ve dün ilişki esnasında sol kasığımda çok sancı oldu, böle yaşayan var mı aranızda, cevaplarsanız sevinirim

aynı gun adet olacaz desene
ılıskı sırasında bazren olur öle kasıkta agrı
enfeksıyondan falanda kaynaklanabılır
bazen bendede oluor
sende hıc adet belırtısı varmı *
benım gene gelıor kırmızılar belli

merhabalar bende bişey soracam bende de ilişkiden sonra ağrılar ve kramp şeklinde oluyor arkadaşlar böyle bişey yaşayan varmı yardım edebilirmisinız ?

merhabalar bende bişey soracam bende de ilişkiden sonra ağrılar ve kramp şeklinde oluyor arkadaşlar böyle bişey yaşayan varmı yardım edebilirmisinız ?

oluor canım normal
dediğim gıbı bazen usttugumuz zamn enfeksıyon olusur
o ılıskı esnasında vede sonrasında agrı yapar
vajına bolgesınde vede kasıkta
normal yanı

ed32 senin adına çok sevindim. bizde aynı durumdayız eşim ilaçlar kullandı ama bi sonuç alamadık. şimdi kullanmıyor herhangi birşey. Allah ım bizede nasip eder inşallah. kaç aylık oldu bebişin? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

günaydınnn, lütfen bana yardım eder misiniz.
Benim 4 gün sonra adet günüm. fakat hiçbir belirtisi yok. önceden bir hafta önce belirtileri balardı. acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi. acaba ben hamile miyiimmm?

selly ne yaptın canım varmı bir değişiklik? adet oldunmu. hayırlı ise inşallah hamişsindir arkadaşım

benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle?

evet canım yumurta akının oldugu gıbı olan akıntı yumurtladıgının belırtısı
yarında calısma yapsan olur hemen bıtmez zaten
yumurtlama gunun
ınşşş bebegın senınlen olur bu ay

muntazaman seninle aynı günde adet olmuşuz bizde bu ay deniycez bakalım gün aşırı ,ilişkiye girmen gerekiyor zaten merak etme.benim bi arkadaşım adetinin bittiği gün hamile kalmıstı belli olmuyor yani Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…