- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
hadi yaaa baya umutlanmıştım
hamile kalan arkadaşlar, size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, benim adetime 3-4 gün var . bu ay sol tarafımdan yumurtladım ve dün ilişki esnasında sol kasığımda çok sancı oldu, böle yaşayan var mı aranızda, cevaplarsanız sevinirim
merhabalar bende bişey soracam bende de ilişkiden sonra ağrılar ve kramp şeklinde oluyor arkadaşlar böyle bişey yaşayan varmı yardım edebilirmisinız ?
buse heryseyın hayırlısı olsun ınşşşşşşşşşş
ed 32222222
rabbım bızede gostersın bu duyguyu
o cıft cızgıyı
duanı eksık etme
su mubarek gunlerde
esracım merhaba
bende seninle aynı derdi paylaşıyordum
eşimin son testinde sayı 10milyon ileri hareketi 0 morfoloji 0 idi
doktor direkt tüp bebek demişti kesinlikle başka yol olmadığını söylemişti
eşim 3 ay klomen ve trantal kullandı fakat çok bi fark olmadı daha sonra vitamin kullanmaya başladı ve şuan Allah a şükür çift çizgiyi gördük
en son bir ay kullandığı ilaçların isimlerini sanada göndermek istedim
inşaAllah sizde şifa bulursunuz
1) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco
günaydınnn, lütfen bana yardım eder misiniz.
Benim 4 gün sonra adet günüm. fakat hiçbir belirtisi yok. önceden bir hafta önce belirtileri balardı. acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi. acaba ben hamile miyiimmm?
oluor canım normal
dediğim gıbı bazen usttugumuz zamn enfeksıyon olusur
o ılıskı esnasında vede sonrasında agrı yapar
vajına bolgesınde vede kasıkta
normal yanı
İnşallah esracığım. Allah büyüktür, dua ediyorum inan bu forumda isteyen herkese.
tşk ederim canım :)))
benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?