- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
canım benim hem eşimde hemde bende vardı onun sperm sayısı 12 milyondu bende de kist vardı ona 2 ay keçi boynuzu pekmezi yedirdim bende sogan ve incir kürünü yaptım ve o ay hamile kaldım sizin sperm sayısı kaç
inşallah canım desene çalışmalar yine başladıkaydirigubbakcemile3
geldik teyzesi ogluşum iyide ben hala düzelemedim grip cok kötü yakaladı beni:1no2:sen nasılsın bakalım
kızlar canınızı sıkmayın bende hiçbir sorun yokken 2.5 yıl gebe kalamadım.adet düzensizliğim vardı bebek için teavi gördüm ve adtlerim düzenlendi.ayrıca kilo problemimde vardı doktor zayıflamalısın dedi.o ay eşimle her akşam yürüdük ve doktora gittigimde hamilesin dedi.herşey ALLAHIN takdiri sıkmayın canınızı ben inanıyorumki birgün sizde anne olucaksınızzz
esracım okudunmu kafaya takmadıgın ay hamile kalıyosun bence bu bir gerçek birazcık kafandan atmaya çalış başka şeylere yönel
merhaba arkadaşlar bende aşırı derecede adet düzensizliği vardı 5 yıllık evliyim ve 4 senedir bebek istiyoruz gitmediğim doktor kalmadı hiçbirinden sonuç alamamıştım bi doktorum bana senin anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin demişti bende aşılama için zeynep kamil hastanesine gittim bana adet olmam için bi ilaç verdi zaten ben o ilacı senelerdir kullanıyordum10 gün içinde adet olucaksın ve rahim filmi çekileceksin dedi bana bende 10 gün bekeledim ve adet olmadım muakkak ilaç bittikten 10 gün içinde adet olurdum 13 gün oldu tık yok ama kasıklarımda çok sancı vardı ve devamlı uyumak istiyordum.En sonunda bende test alıp ypıyım dedim hiç umudum yoktu ama yapmak istedim ve test pozitif çıktı çok şaşırdım arkadaşlar hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ben şimdi 31 haftalık hamileyim allahım herkese bu duyguyu nasip etsin ben her gece bebişi olmayanlar için dua ediyorum dualarım sizinle arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?