HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

bizim de morfoloji bozuk.bende sorun olmadığını söyledi dr.incir kaynatıp eşime içiriyorum suyunu her gün.bir de pekmez içiyor.ondan önce de 1 ay keçiboynuzu pekmezi içirdim.2,5 yıldır tırmalıyoruz (

canım benim bildigim kadarıyla incir kürü kadınlar için erkegin sperminidemi arttırıyormuş benimki keçi buynuzu pekmezi içmişti birde keçi boynuzunun suyunu içir bence incirdense o daha faydalı inşallah rabbim en kısa zamande sanada bi evlet verir

tabıkı dua ederım allh saglıklan kuagına almayı nasp etsın vede bır omur boyu senı vede butun evlılerı mutlu huzurlu etsın yuvalarındaaaaa..1 mılyondan az hareket morfolojı yuksek ama((((

canım eşin tedavi görüyomu yada ameliyat falan bu arada evet çalışmalar çok komik oluyo o işi bile görevmiş gibi yapıyon halinden anlıyom 1.5 sene ugraştım bende insan zevkini bırakıp bebiş düşünüyo vallakaydirigubbakcemile3

ılac kullanıor nısanda test var ılk test bakalım yukseldımı..ncede cok komık vede sınır bozucu.hele o ayakları havada bekletmek..tovbe yarabbım

bu arada ben yasini okudum sanada bol bol dua ettim canım meryem suresini oku cocuk olması için birde birleşmeden önce besmele çek ve allahtan hayırlı bi evlat iste ben artık çıkıyom bugün biraz rahatsızım grip olmuşum ateşimde var koçiş kızıyo valla hasta hasta oturma bilgisayarın başında diyo tabi bende azcık naz yapıyom koçişezemuszemussabah benimde kontrolüm var bakalım oglum içerde nasılmış sanada iyi geceler moralini bozma ve hep iyi düşün adaşopuyorumnanaktan

kızlar canınızı sıkmayın bende hiçbir sorun yokken 2.5 yıl gebe kalamadım.adet düzensizliğim vardı bebek için teavi gördüm ve adtlerim düzenlendi.ayrıca kilo problemimde vardı doktor zayıflamalısın dedi.o ay eşimle her akşam yürüdük ve doktora gittigimde hamilesin dedi.herşey ALLAHIN takdiri sıkmayın canınızı ben inanıyorumki birgün sizde anne olucaksınızzz

ınş caımmm

esracım okudunmu kafaya takmadıgın ay hamile kalıyosun bence bu bir gerçek birazcık kafandan atmaya çalış başka şeylere yönel

merhaba arkadaşlar bende aşırı derecede adet düzensizliği vardı 5 yıllık evliyim ve 4 senedir bebek istiyoruz gitmediğim doktor kalmadı hiçbirinden sonuç alamamıştım bi doktorum bana senin anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin demişti bende aşılama için zeynep kamil hastanesine gittim bana adet olmam için bi ilaç verdi zaten ben o ilacı senelerdir kullanıyordum10 gün içinde adet olucaksın ve rahim filmi çekileceksin dedi bana bende 10 gün bekeledim ve adet olmadım muakkak ilaç bittikten 10 gün içinde adet olurdum 13 gün oldu tık yok ama kasıklarımda çok sancı vardı ve devamlı uyumak istiyordum.En sonunda bende test alıp ypıyım dedim hiç umudum yoktu ama yapmak istedim ve test pozitif çıktı çok şaşırdım arkadaşlar hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ben şimdi 31 haftalık hamileyim allahım herkese bu duyguyu nasip etsin ben her gece bebişi olmayanlar için dua ediyorum dualarım sizinle arkadaşlar....

hayırlı olsun canım cok tsk ederım duaların ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…