- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
tm bir randevu alayim bu hafta ..ne olur ne olmaz..sagol cm..ben yatiyom adet cok yordu beni sabah ise gitcem birde poffffffCanım her ihtimale karşı bir görün doktora istersen...
bencede git dr insallah kötü birsey yokturtm bir randevu alayim bu hafta ..ne olur ne olmaz..sagol cm..ben yatiyom adet cok yordu beni sabah ise gitcem birde poffffff
tm bir randevu alayim bu hafta ..ne olur ne olmaz..sagol cm..ben yatiyom adet cok yordu beni sabah ise gitcem birde poffffff
İnşallah canım ihmal yok yola devamaferim kizz sevindim zaten hirsli olmasan bir sey yapamayiz..o sipalar gelecek o kadar..benim kocacis de bilet bakicak yarin..hadi ins kizlar yeni ayda yeni umutlar
Ben su anda ingilteredeyim. 8 gun sonra turkiyeye donuyorum. 4 ay turkiyedeyim. Seninle ayni durumdayiz. Gecen ay o kadar cok belirtim vardi ki dedim kesin hamileyim ve ilk aylarimi ana evinde gecirecegim. BAT 5 mayis. 31 nisanda kahverengi lekelenme yasadim. Ertesi gun bordoya donustu. Bugun gene hamilelik belirtilerim yavas yavas geri gelmeye basladi.gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin.. rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.
Canim cok tsk ederim. Karmakarisik biseyler yasiyorum. Aybasi mi lekelenmemi bilemedim. 8 gun daha kocisle beraberiz. Hamile degilsem bu gunleri degerlendirecegim. Hamile isem dogum tarihimiz ayni gun. Hayirlisi bakalim...
hos geldin..ins guzel haberler aliriz..Kizlar merhaba harika bi topikmis benide alin araniza ,bende 2 yillik evliyim 3 ay oldu korunmayali bat 7 mayjs ama bugun test yaptim malesef negatif cikti dua etmeye umut etmeye devam bu ay insallah gunum gecerde test yanilir ama degilsemde onumuzdeki aya bakicaz insallah
insallah tutar cm..evet kisa vaktiyle esi yaninda kalmak sanslar az ama beli olmaz cm..her kadinda deyisik gelisir..ins guzel haberler verirsin bize öpuldunBen su anda ingilteredeyim. 8 gun sonra turkiyeye donuyorum. 4 ay turkiyedeyim. Seninle ayni durumdayiz. Gecen ay o kadar cok belirtim vardi ki dedim kesin hamileyim ve ilk aylarimi ana evinde gecirecegim. BAT 5 mayis. 31 nisanda kahverengi lekelenme yasadim. Ertesi gun bordoya donustu. Bugun gene hamilelik belirtilerim yavas yavas geri gelmeye basladi.
Günaydın cnm.kirmizisiz bir gün daha bklm Hayır olsun inşallahgunaydin cicişler.guzel bir gun diliyorum..hepinize guzel dilekler icin tesekurler
Kizlar merhaba harika bi topikmis benide alin araniza ,bende 2 yillik evliyim 3 ay oldu korunmayali bat 7 mayjs ama bugun test yaptim malesef negatif cikti dua etmeye umut etmeye devam bu ay insallah gunum gecerde test yanilir ama degilsemde onumuzdeki aya bakicaz insallah
canım durumun nedir inş hamiledirsin amin :)Yok
Ya bu aksam ya yarin olurum heralde
Merhaba canım aramıza hoşgeldinKizlar merhaba harika bi topikmis benide alin araniza ,bende 2 yillik evliyim 3 ay oldu korunmayali bat 7 mayjs ama bugun test yaptim malesef negatif cikti dua etmeye umut etmeye devam bu ay insallah gunum gecerde test yanilir ama degilsemde onumuzdeki aya bakicaz insallah
gunaydin cicişler.guzel bir gun diliyorum..hepinize guzel dilekler icin tesekurler
yok anam yok inat etti yaparmı test
slm cm..malesef ben dun kirmizi kart almişim..Günaydın cnm.kirmizisiz bir gün daha bklm Hayır olsun inşallah
yok anam yok inat etti yaparmı testzaten bi görünüyo bi kayboluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?