Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ben su anda ingilteredeyim. 8 gun sonra turkiyeye donuyorum. 4 ay turkiyedeyim. Seninle ayni durumdayiz. Gecen ay o kadar cok belirtim vardi ki dedim kesin hamileyim ve ilk aylarimi ana evinde gecirecegim. BAT 5 mayis. 31 nisanda kahverengi lekelenme yasadim. Ertesi gun bordoya donustu. Bugun gene hamilelik belirtilerim yavas yavas geri gelmeye basladi.

kızlar selammm

Pembepanterr , ordulugelin, cw. özellikle sizden güzel haberler bekliyorum sizden
Canim cok tsk ederim. Karmakarisik biseyler yasiyorum. Aybasi mi lekelenmemi bilemedim. 8 gun daha kocisle beraberiz. Hamile degilsem bu gunleri degerlendirecegim. Hamile isem dogum tarihimiz ayni gun. Hayirlisi bakalim...

Kizlar merhaba harika bi topikmis benide alin araniza ,bende 2 yillik evliyim 3 ay oldu korunmayali bat 7 mayjs ama bugun test yaptim malesef negatif cikti dua etmeye umut etmeye devam bu ay insallah gunum gecerde test yanilir ama degilsemde onumuzdeki aya bakicaz insallah

hos geldin..ins guzel haberler aliriz..

insallah tutar cm..evet kisa vaktiyle esi yaninda kalmak sanslar az ama beli olmaz cm..her kadinda deyisik gelisir..ins guzel haberler verirsin bize öpuldun

Hahaha sende bizdensin peri bizde bata 1 hafta kala başlıyoruz teste sanki tek çizgi görünce inanıcaz yani Yine kırmızıları görene kadar hiç bir teste inanmıyoruz ki.O testler sanki çift çizgi çıkınca doğru oluyo tek çıkınca Hıh!yanlış bu diyoruz...

Merhaba canım aramıza hoşgeldin adet olursanda üzülme mayıs bize yaramadı haziran uğur getiricek burası hamiş kaynıycak inşallah

Pembepanterr bu sabah kırmızıları gördüm ve kırmızı bu kez bana hiç yakışmadı ahsadsahdsajkd şaka bi yana ağrıdan sarsılıyorum, abi düşürüyomuyum napıyorum 2aydır. bu kadar ağrı hayatmda çekmedim. wohooooo minoset+ vardı okulda, aldım inşallah geçer. Ya 2. ayımda da olmadı. Neyse kova burcu çocuğu zor olacaktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…