- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Nasıl yani hiç tahlil yaptırmıyomusun :)hoşbulduk yok ya :) ben kandan korkarım
hiç yaptırmadım :)Nasıl yani hiç tahlil yaptırmıyomusun :)
Şakamısın kız senhiç yaptırmadım :)
gerceyimŞakamısın kız sen
Benim ki de 30 mayis canim ama olmam insallah..Bende adetim şuan ama bi sonraki adet tarihimi ortalama biliyorum canım sizlerden de onu soruyorum
İnşallah bence bu ay çok hamiş çıkıcak ahaaaa buraya yazınBenim ki de 30 mayis canim ama olmam insallah..
Yanlış yapıyosun ama :)gerceyimkorkuyom yiaaa
biliyorum :) ama ypçak brsey iki kere korkumu yendm toktora gttm gun attı bdada gdemedm nabımYanlış yapıyosun ama :)
Ben kesinlikle yazicam sizlerde mutlaka yazin olumlu olumsuz merak ederim.İnşallah bence bu ay çok hamiş çıkıcak ahaaaa buraya yazın
Doktorun kim canım?Ben kesinlikle yazicam sizlerde mutlaka yazin olumlu olumsuz merak ederim.
Sigorta hastanesinde murat karakaya diye biri canim..Doktorun kim canım?
tesSende diskalifiye oldun demek ha birde kendince züğürt tesellisi veriyosun hahhhaneyse haziran bizi bekler bu ay derslerinize iyi çalışın tembellik yok ok
bubhahahaha hatun dilekçe yazmış yaSende iyiki varsın canım topik senin sen topladın burda bizi biz sana teşekkür eder bu ay için başarılar dileriz Not; kadınlar kulübü kadınları hahhhah
hahahahaah gerek mi var hatun bize zaman lazım zamanKızlar markete çıkınca cevizli sucukları almayı unutmayınhahahahah
5 haziran.. yine önce sen öğrenceksinKızlar herşeyi unutup sil baştan yapıyoruz eveeet yeni bat'ları alalım ben 27 mayıs siz?
bat nedir canım. Ben dün oldum sen ?Ben suan adetliyim bi iki gun icinde biterim ondan sonra bebis dusunucem bakalim nasip...
herkes kırmızı panter mi sajhdsadjhsasaujNasıl yani hiç tahlil yaptırmıyomusun :)
yazıyorum bak kırmızı ile . BU AY BURADAN ÇOK HAMİLE ÇIKACAKİnşallah bence bu ay çok hamiş çıkıcak ahaaaa buraya yazın
Ben 30 nisanda oldum canim bitmek uzereyim..bat nedir canım. Ben dün oldum sen ?
Şimdi sana bi kaç sorum olacak:Ben su anda ingilteredeyim. 8 gun sonra turkiyeye donuyorum. 4 ay turkiyedeyim. Seninle ayni durumdayiz. Gecen ay o kadar cok belirtim vardi ki dedim kesin hamileyim ve ilk aylarimi ana evinde gecirecegim. BAT 5 mayis. 31 nisanda kahverengi lekelenme yasadim. Ertesi gun bordoya donustu. Bugun gene hamilelik belirtilerim yavas yavas geri gelmeye basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?