iyiki yapmamışım ya. Boşuna zahmet ve moral bozukluğu olacaktı. Şuan o kadar üzülmedim şahsen. 2. ayımdır denemede ve dikkatli denemelerde değildi açıkçası. Pskolojik olarak aslında hepimiz burada hazırlanıyoruz, en güzeli bu. Her ay biraz daha hazırlanıyoruz. İyiki varsınız O ordulu gelin
Sende diskalifiye oldun demek ha birde kendince züğürt tesellisi veriyosun hahhhaPembepanterr bu sabah kırmızıları gördüm ve kırmızı bu kez bana hiç yakışmadı ahsadsahdsajkd şaka bi yana ağrıdan sarsılıyorum, abi düşürüyomuyum napıyorum 2aydır. bu kadar ağrı hayatmda çekmedim. wohooooo minoset+ vardı okulda, aldım inşallah geçer. Ya 2. ayımda da olmadı. Neyse kova burcu çocuğu zor olacaktı zaten
Sende iyiki varsın canım topik senin sen topladın burda bizi biz sana teşekkür eder bu ay için başarılar dileriz Not; kadınlar kulübü kadınları hahhhahiyiki yapmamışım ya. Boşuna zahmet ve moral bozukluğu olacaktı. Şuan o kadar üzülmedim şahsen. 2. ayımdır denemede ve dikkatli denemelerde değildi açıkçası. Pskolojik olarak aslında hepimiz burada hazırlanıyoruz, en güzeli bu. Her ay biraz daha hazırlanıyoruz. İyiki varsınız O ordulu gelinPembepanterr
oyyyyyyyyyyyyBen bu ayın kraliçesinipapatyaesra ilan ediyorum inşallah rahat bi hamilelikten sonra hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım tebrikler
gecmis olsun canim..hadi cm..uzuldum ya..neyse yeni ayda yeni umutlariyiki yapmamışım ya. Boşuna zahmet ve moral bozukluğu olacaktı. Şuan o kadar üzülmedim şahsen. 2. ayımdır denemede ve dikkatli denemelerde değildi açıkçası. Pskolojik olarak aslında hepimiz burada hazırlanıyoruz, en güzeli bu. Her ay biraz daha hazırlanıyoruz. İyiki varsınız O ordulu gelinPembepanterr
deli kizz ya..ay molla yapiyom gülmekten duramiyomSende iyiki varsın canım topik senin sen topladın burda bizi biz sana teşekkür eder bu ay için başarılar dileriz Not; kadınlar kulübü kadınları hahhhah
amin canım tesekkür ederim darısı sizlerin basınaPapatyaesra tebrikler cm..Rabim sag saglim hamilgin iyi gecmisini nasip etsin..
hos geldin..ins guzel haberler aliriz..
Hahaha sende bizdensin peri bizde bata 1 hafta kala başlıyoruz teste sanki tek çizgi görünce inanıcaz yaniYine kırmızıları görene kadar hiç bir teste inanmıyoruz ki.O testler sanki çift çizgi çıkınca doğru oluyo tek çıkınca Hıh!yanlış bu diyoruz...
Merhaba canım aramıza hoşgeldinadet olursanda üzülme mayıs bize yaramadı haziran uğur getiricek burası hamiş kaynıycak inşallah
Bize gülmek yakışır canım benim gül tabikideli kizz ya..ay molla yapiyom gülmekten duramiyom
Aynen öyle tatlım RELAXValla haklisin umut fakirin ekmegi iste insallah yanlistir diyorum icimden ama simdi bitane daha yaptim yine negatif sonraki aya kaldi
Amin canim valla evet moral bozmak yok pozitif olmak lazim
test negatfMerhaba canım kahverengi lekelerin implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir ben yazdıklarından hamile olduğunu düşünüyorum bence bi kan tahlili yaptırıp beta hcg baktırmalısın
Ben suan adetliyim bi iki gun icinde biterim ondan sonra bebis dusunucem bakalim nasip...Kızlar herşeyi unutup sil baştan yapıyoruz eveeet yeni bat'ları alalım ben 27 mayıs siz?
Hayırlısı olsun canım hormonlarına baktırdın mı hiç?test negatf
Slm canım hoşgeldinselam :))
Bende adetim şuan ama bi sonraki adet tarihimi ortalama biliyorum canım sizlerden de onu soruyorumBen suan adetliyim bi iki gun icinde biterim ondan sonra bebis dusunucem bakalim nasip...
hoşbulduk yok ya :) ben kandan korkarımSlm canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?