Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cicida Ay bu kız meraktan öldürecek bizi hadi test yap yap yap yap yaaaaappppppp
iyiki yapmamışım ya. Boşuna zahmet ve moral bozukluğu olacaktı. Şuan o kadar üzülmedim şahsen. 2. ayımdır denemede ve dikkatli denemelerde değildi açıkçası. Pskolojik olarak aslında hepimiz burada hazırlanıyoruz, en güzeli bu. Her ay biraz daha hazırlanıyoruz. İyiki varsınız O ordulu gelin Pembepanterr

Sende diskalifiye oldun demek ha birde kendince züğürt tesellisi veriyosun hahhha neyse haziran bizi bekler bu ay derslerinize iyi çalışın tembellik yok ok

Sende iyiki varsın canım topik senin sen topladın burda bizi biz sana teşekkür eder bu ay için başarılar dileriz Not; kadınlar kulübü kadınları hahhhah

Ben bu ayın kraliçesini papatyaesra ilan ediyorum inşallah rahat bi hamilelikten sonra hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım tebrikler
oyyyyyyyyyyyy cok tesekkür ederim canımmmmm amin insallah
bu ay hepiniz cok güzel haberler alırsınız insallah
beraber büyütelim bebişlerimizi önce karnımızda sonra da dogduktan sonra

gecmis olsun canim..hadi cm..uzuldum ya..neyse yeni ayda yeni umutlar

hos geldin..ins guzel haberler aliriz..

Valla haklisin umut fakirin ekmegi iste insallah yanlistir diyorum icimden ama simdi bitane daha yaptim yine negatif sonraki aya kaldi

Merhaba canım aramıza hoşgeldin adet olursanda üzülme mayıs bize yaramadı haziran uğur getiricek burası hamiş kaynıycak inşallah

Amin canim valla evet moral bozmak yok pozitif olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…