hamile kalma korkusu :(

Ben 3 aylık iğneyi buldum çözüm sonra baktım gerek yok eşim koruyabiliyor bıraktım adet olamıyordum.

Neyse sizin eşiniz korunmayı bilmiyor korunuyorum sanıyor

Ayy kuzum igne yaptirma bi yakinim yaptirdi inan suan 1 cocukdan sonra cok urasiyo ama daha cocugu olmuyo hic bi sorunu yokken ilk cocuguda gayet normal oldu
2. yi pek dusunmuyorum zaten

Yaklaşık 13 14 senedir hap kullanıyorum.
Sadece bebek dusundugumde biraktim.
Hicbir sorun yasamadim.
Meme kanseri bilgisinin dogru oldugunh dusunmuyorum. Aksine rahim ağzı kanserine karsi koruyor.
Doktor kontrolunde size uygun olan hapi kullanmanizda herhangi bir sorun yok.

iki mi

sağlıkla büyütün

Firmalar kullanım klavuzuna kondomlar wc de çıkarılmazsa, sorumluluk kabul etmeyiz yazarlar sizin yorumunuzdan sonra

Dogumdan sonra bende aylik igneyi daniscam doktoruma siz de arastirin isterseniz
Ben yerinde olsam öyle bir hataya düşmem iğne düşman resmen beni adetten kesti ilaç kullanmadan kendiliğimden adet olamadım o mesgyna iğne diyet yapmama rağmen adet olamadığım için şişirdide şişirde aman 2.olmasın şimdi diye 3sene vuruldum ama ne aaptallık bıraktım 3ayda attı vücudum şimdide istiyorum hamile kalamadım bir türlü. Aman uzak dur arkadaşım

Bahsettikleriniz durex ve okeyse ben onlardan bırıyle kaldım valla markaya bakmıyor
Evet o iki marka da bende çok kez içeride kaldı. Neyse ki hapla korunuyoruz. Hapın işe yaramayabileceği, başka bir ilaç kullanımı gibi, ya da korumasının düşebileceği durumlarda kullandık o markaları. Başka bir arkadaşım da yaşamış bu durumu, jinekoloğa gitmiş çıkarılması için .

En temizi hap bence. Ben 5 yıldır kullanıyorum. Bıraktığım anda reglim sanki hiç hap kullanmamışım gibi kendi düzensizliğime dönüyor.

hap da ne zamana kadar kullancaz ya hamilelik oldugundan beri de prezervatif kullaniyoruz iliskiye giresim gelmiyor sevmiyorum o zaman en iyisi iliskiye girmemek mi

Ben aynı anda hapta kullanıyordum yalnız

Doğuma 3ay var ve bu konu hep aklımda. 3.çocuğuma hamileyim. 3 çocuk istedim hep ama su an zamanı değildi bana göre. Çünkü diğer çocuklarım da küçük. Korunmama rağmen hamile kaldım hap ve prezervatifle. Artık çok korkuyorum. Tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama ondan da korkuyorum. Bende kara kara düşüncedeyim. Doğuma yakın doktorumla görüşcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…