- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.592
- 208
- Konu Sahibi alonedark18
-
nasıl yani anlamadim
2. yi pek dusunmuyorum zatenAyy kuzum igne yaptirma bi yakinim yaptirdi inan suan 1 cocukdan sonra cok urasiyo ama daha cocugu olmuyo hic bi sorunu yokken ilk cocuguda gayet normal oldu
BİM'den mi alıyor prezervatifleri
BİM'den mi alıyor prezervatifleri
Hapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsamyumurtlama bozuklugu vardı zaten bende o da bu 1hafta ıcemedıgım zamana gelmıs sıcak sıcak yumurtlamısım ıkı rafadanı
Firmalar kullanım klavuzuna kondomlar wc de çıkarılmazsa, sorumluluk kabul etmeyiz yazarlar sizin yorumunuzdan sonraHapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsamyumurtlama bozuklugu vardı zaten bende o da bu 1hafta ıcemedıgım zamana gelmıs sıcak sıcak yumurtlamısım ıkı rafadanı
Ikzılerım olduiki mi
sağlıkla büyütün
Ben yerinde olsam öyle bir hataya düşmem iğne düşman resmen beni adetten kesti ilaç kullanmadan kendiliğimden adet olamadım o mesgyna iğne diyet yapmama rağmen adet olamadığım için şişirdide şişirde aman 2.olmasın şimdi diye 3sene vuruldum ama ne aaptallık bıraktım 3ayda attı vücudum şimdide istiyorum hamile kalamadım bir türlü. Aman uzak dur arkadaşımDogumdan sonra bende aylik igneyi daniscam doktoruma siz de arastirin isterseniz
Benim gibi de:)Spiralle, hapla kalmanız cok normal. Hatta cok sanslıysanız hap + prezervatifle de kalabılırsınız benım gibi
Evet o iki marka da bende çok kez içeride kaldı. Neyse ki hapla korunuyoruz. Hapın işe yaramayabileceği, başka bir ilaç kullanımı gibi, ya da korumasının düşebileceği durumlarda kullandık o markaları. Başka bir arkadaşım da yaşamış bu durumu, jinekoloğa gitmiş çıkarılması içinBahsettikleriniz durex ve okeyse ben onlardan bırıyle kaldım valla markaya bakmıyor
hap da ne zamana kadar kullancaz ya hamilelik oldugundan beri de prezervatif kullaniyoruz iliskiye giresim gelmiyor sevmiyorum o zaman en iyisi iliskiye girmemek miBen yerinde olsam öyle bir hataya düşmem iğne düşman resmen beni adetten kesti ilaç kullanmadan kendiliğimden adet olamadım o mesgyna iğne diyet yapmama rağmen adet olamadığım için şişirdide şişirde aman 2.olmasın şimdi diye 3sene vuruldum ama ne aaptallık bıraktım 3ayda attı vücudum şimdide istiyorum hamile kalamadım bir türlü. Aman uzak dur arkadaşım
Ben aynı anda hapta kullanıyordum yalnızEvet o iki marka da bende çok kez içeride kaldı. Neyse ki hapla korunuyoruz. Hapın işe yaramayabileceği, başka bir ilaç kullanımı gibi, ya da korumasının düşebileceği durumlarda kullandık o markaları. Başka bir arkadaşım da yaşamış bu durumu, jinekoloğa gitmiş çıkarılması için.
En temizi hap bence. Ben 5 yıldır kullanıyorum. Bıraktığım anda reglim sanki hiç hap kullanmamışım gibi kendi düzensizliğime dönüyor.
Bılseydım hamıle kalacagımı takmazdım zatenFirmalar kullanım klavuzuna kondomlar wc de çıkarılmazsa, sorumluluk kabul etmeyiz yazarlar sizin yorumunuzdan sonra
Bılseydım hamıle kalacagımı takmazdım zatenprezervatifle pek hissedemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?