hamile kalma korkusu :(

Ya doğum kontrol haplarının bu şehir efsanesi zararlarını kadınlarımızın aklına kim sokuyor ya valla sinirleniyorum. Doktorlara soruyor musunuz zararlarını gerçekten yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi bu kanıya varıyorsunuz?
Doğum kontrol hapları en güvenli korunma yöntemi eğer doğru kullanırsanız (gününde, saatinde vs.) Ben okuldayken çok ünlü bir kadın doğum doktorundan ders almıştım. Uzun uzun anlatmıştı bize bu hapları. Aksine bu haplar çoğu kadın hastalığından koruyor kişiyi. Bırakınca hamile kalmanı negatif yönde etkilemiyor vs. Birçok koruyucu, faydalı özelliği var.

Korunurken hamile kalma olayına da inanmıyorum ben. Hap kullanıyordum hamile kaldım diyolar mesela. Gününde ve saatinde şaşmadan aldın mı, antibiyotik kullanmak bu hapların etkisini azaltır mesela o dönem extra dikkat ettin mi, prezervatif kullanıldıysa ilişkinin başından itibaren kullanılmalı, sağlamlığı kontrol edimeli vs. Böyle böyle aslında bizim dikkat etmemizle olacak şeyler. Prezervatifle korunuyorduk oldu, hapla korunuyoduk oldu falan bana inandırıcı gelmiyor.

hap da ne zamana kadar kullancaz ya hamilelik oldugundan beri de prezervatif kullaniyoruz iliskiye giresim gelmiyor sevmiyorum o zaman en iyisi iliskiye girmemek mi
Valla bilemiyorum ben şuan çocuk istiyorum olsun ondan sonra düşüncem inşallah ama sen spiral düşünmez misin

Valla bilemiyorum ben şuan çocuk istiyorum olsun ondan sonra düşüncem inşallah ama sen spiral düşünmez misin
yok spiral istemiyorum hem korkuyorum ondan hem de ilerde 2. istersem bide onu cikarttirmasi var yine hapa el mahkum olcam galiba

Valla bende senin gibi istemiyorum diye diye 3sene eziyet ettim kendime şimdide olmuyor
cok korkuyorum hemen arkasina tekrar olursa diye o zaman psikolojim alt ust olur. Allah size kisa zamanda verir umarim sizle birlikte isteyen herkese

cok korkuyorum hemen arkasina tekrar olursa diye o zaman psikolojim alt ust olur. Allah size kisa zamanda verir umarim sizle birlikte isteyen herkese
Aynı kendimi görüyorum şuan sende oğlum 5yaşında şimdi keşke iğneyi daha erken bıraksaydım. Tek tavsiyem kendine çok zarar vermeyen bir yöntem seç Teşekkür ederim bu arada inşallah tekrar gebe kalabilirm ben ve isteyen herkes

A alonedark18 spirali taktırdıktan tahmini ne kadar sonra hamile kaldınız? Kontrollere gitmiş miydiniz?

A alonedark18 evet düzenli kontrol ettirmiş miydiniz?

Bana da korunuyoduk ama hamile kaldım cümlesi tuhaf geliyor. Biraz sorunca ya spiral yıllardır kontrol ettirilmemiş, ya prezervatif düzgün çıkarılmamış ya hap düzenli alınmamış oluyor. (Bol bol kınayayım da hemen başıma gelsin)

Prezervatif varkenken dışariya boşalsin esiniz . Eşimin kuzeni de prezevatif kullanırken hamile kaldı. Hemde ilk haftadan. Hicbirseye güven olmuyor

2 yöntemle korunun spiral +prezervatif gibi. Spiral varsa kontrol ettirin. Dogurganligijizin yüksek olduğu günler ilişkiye girmeyin..Bunlara rağmen yine hamile kalırsanız mucize gibi bir şey olur.
Biz geri çekilme ile korunuyorduk riskli bir yöntem ama çocuk düşüncemiz de vardı. Olsa da olur gibi hamile kalmadım ama.. Hatta korunmasız ilişki oldugu aylarda da hemen hamilelik olmadi. Nasip Herkesin farklı bu durumlar

O 7 gunluk arada korumasi devam ediyor ama Bir de yumurtlama zaten gecmis oluyor o dönemde. Acaba saatleri mi aksattiniz ya da unuttugunuz hap mi oldu? Eger oyle degilse gercekten mucize :)

Çok komiğime gitti kız bende olsam korkardım bi kaç önlem birden al bari

O 7 gunluk arada korumasi devam ediyor ama Bir de yumurtlama zaten gecmis oluyor o dönemde. Acaba saatleri mi aksattiniz ya da unuttugunuz hap mi oldu? Eger oyle degilse gercekten mucize :)
Yok ya alarm kurulu telefonda caldıgı dk ıctım hep. Koruması devam edıyor fakat bende yumurtlama bozuklugu vardı

Ben de hapa yeni başladığımda hamile kalmıştım Yaşım küçüktü, zaten istemiyorduk, kimyasal gebelik oldu şansımıza. 5 yılda başka bir kaza yaşamadık biz hapla
Tövbe estafirullah yarabbı kımyasal oldu dıye sevındirik olcez yakında

Dur büyük konuşma Allah vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…