- 25 Eylül 2019
- 762
- 2.925
- 63
- 30
- Konu Sahibi alonedark18
-
Valla bilemiyorum ben şuan çocuk istiyorum olsun ondan sonra düşüncem inşallah ama sen spiral düşünmez misinhap da ne zamana kadar kullancaz ya hamilelik oldugundan beri de prezervatif kullaniyoruz iliskiye giresim gelmiyor sevmiyorum o zaman en iyisi iliskiye girmemek mi
yok spiral istemiyorum hem korkuyorum ondan hem de ilerde 2. istersem bide onu cikarttirmasi var yine hapa el mahkum olcam galibaValla bilemiyorum ben şuan çocuk istiyorum olsun ondan sonra düşüncem inşallah ama sen spiral düşünmez misin
Valla bende senin gibi istemiyorum diye diye 3sene eziyet ettim kendime şimdide olmuyoryok spiral istemiyorum hem korkuyorum ondan hem de ilerde 2. istersem bide onu cikarttirmasi var yine hapa el mahkum olcam galiba
cok korkuyorum hemen arkasina tekrar olursa diye o zaman psikolojim alt ust olur. Allah size kisa zamanda verir umarim sizle birlikte isteyen herkeseValla bende senin gibi istemiyorum diye diye 3sene eziyet ettim kendime şimdide olmuyor
Aynı kendimi görüyorum şuan sende oğlum 5yaşında şimdi keşke iğneyi daha erken bıraksaydım. Tek tavsiyem kendine çok zarar vermeyen bir yöntem seçcok korkuyorum hemen arkasina tekrar olursa diye o zaman psikolojim alt ust olur. Allah size kisa zamanda verir umarim sizle birlikte isteyen herkese
A alonedark18 spirali taktırdıktan tahmini ne kadar sonra hamile kaldınız? Kontrollere gitmiş miydiniz?
Siz neden baglatmadiniz tüpleri :)Bende 3tane allah ısteyene versın ama bırdaha cocuk dusunmuyorum allah da bana burda 4.ye kazara hamıle kaldım konusu acmayı nasıp etmesınve aradan cok zaman gecmeden hamıle kalır
Ben de hapa yeni başladığımda hamile kalmıştımBen aynı anda hapta kullanıyordum yalnız
O 7 gunluk arada korumasi devam ediyor amaHapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsamyumurtlama bozuklugu vardı zaten bende o da bu 1hafta ıcemedıgım zamana gelmıs sıcak sıcak yumurtlamısım ıkı rafadanı
Yok ya alarm kurulu telefonda caldıgı dk ıctım hep. Koruması devam edıyor fakat bende yumurtlama bozuklugu vardıO 7 gunluk arada korumasi devam ediyor amaBir de yumurtlama zaten gecmis oluyor o dönemde. Acaba saatleri mi aksattiniz ya da unuttugunuz hap mi oldu? Eger oyle degilse gercekten mucize :)
Tövbe estafirullah yarabbı kımyasal oldu dıye sevındirik olcez yakındaBen de hapa yeni başladığımda hamile kalmıştımYaşım küçüktü, zaten istemiyorduk, kimyasal gebelik oldu şansımıza. 5 yılda başka bir kaza yaşamadık biz hapla
Bende yukarda yazılı sebepten bağlatmadım. Allah korusunSiz neden baglatmadiniz tüpleri :)
Dur büyük konuşma Allah vermesinA alonedark18 evet düzenli kontrol ettirmiş miydiniz?
Bana da korunuyoduk ama hamile kaldım cümlesi tuhaf geliyor. Biraz sorunca ya spiral yıllardır kontrol ettirilmemiş, ya prezervatif düzgün çıkarılmamış ya hap düzenli alınmamış oluyor. (Bol bol kınayayım da hemen başıma gelsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?