Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün tahmini ben gördüm silik bir şey, çıplak gözle görüyorsan vardır çizgiKızlar testime bakar mısınız bat 15 Eylül markası awox fotoda gözükmüyor diye parlaklığıyla baya oynadım çıplak gözle ince kıl gibi bir çizgi sizce var mı yok mu gebelik
10 veya 11. Gün dediğim gibi çok ince kıl gibi bir çizgi var her açıdan görünmüyor ama ışığa tutunca net şekilde görünüyor geçen ay da bu şekildeydi kan verdim 19.7 çıktı ama kimyasal oldu yani varsa bile sevinemicem aslında ama merak işteYumurtlamadan sonraki kaçıncı gün tahmini ben gördüm silik bir şey, çıplak gözle görüyorsan vardır çizgi
İki gün sonra tekrar bir test yap o zaman hala silik de olsa çizgi görüyorsan kan verirsin canım10 veya 11. Gün dediğim gibi çok ince kıl gibi bir çizgi var her açıdan görünmüyor ama ışığa tutunca net şekilde görünüyor geçen ay da bu şekildeydi kan verdim 19.7 çıktı ama kimyasal oldu yani varsa bile sevinemicem aslında ama merak işte
Öyle yapayım bunu da ilk idrarla yapmadım bu arada az önce yaptım hatta gün içinde 2 litreye yakın su içtim yarın sabah ilk idrarla mı yapsam yoksa 2 gün beklesem miİki gün sonra tekrar bir test yap o zaman hala silik de olsa çizgi görüyorsan kan verirsin canım
Bence 2 gün bekle kendini hiç strese sokma bunu da pozitif gibi düşünme iki gün sonra netleşir diye düşünÖyle yapayım bunu da ilk idrarla yapmadım bu arada az önce yaptım hatta gün içinde 2 litreye yakın su içtim yarın sabah ilk idrarla mı yapsam yoksa 2 gün beklesem mi
Öyle yapayım çok sağol canımBence 2 gün bekle kendini hiç strese sokma bunu da pozitif gibi düşünme iki gün sonra netleşir diye düşün
Sağlıkla büyüsün inşaAllah bu ebe kıskandı mı acabaYaaa kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için sizi çok seviyorum. Yalnız ovulasyon yaptım 25i çatlama günüydü dün test verdim yani dpo 15 aslında, ebeye de söyledim biraz üzdü beni açıkçası
Soda gebelikte iyi dimi içeyim diyorum bırakmıyorlar ya zararlı diyeBen de içmeyeyim bari kadın doğuma gidene kadar soda kefir takılırım
Dpo yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiğini ifade ediyor (days post ovulation).ay lütfen gülemyin ama dpo ne demek?
Hayırlı olsun bu arada. sağlıkla alın inş kucağınıza. darısıda bize.
Ay bilemedim kiii ben zararı yok diye düşündüm ama araştıralımSoda gebelikte iyi dimi içeyim diyorum bırakmıyorlar ya zararlı diye
Çok teşekkür ederimm ebe biraz garipti, tansiyonumu ölçerken fazla çıktı, hamileyim diye biraz heyecanlıyım o da yapmış olabilir mi dedim, istiyor muydun dediSağlıkla büyüsün inşaAllah bu ebe kıskandı mı acabane saçmalamış. Elbet yükselir günbegün hiç sıkıntı yapma. Hayrlı uğurlu olsun
Soda gebelikte iyi dimi içeyim diyorum bırakmıyorlar ya zararlı diye
Soda faydalı kızlar ben araştırdım her gün bir soda içiyorum nerdeyse çünkü aşırı şişkinlik oluyor bende hamilelikteAy bilemedim kiii ben zararı yok diye düşündüm ama araştıralım
Valla bence de ya yine de insan düşünmeden duramıyorSoda faydalı kızlar ben araştırdım her gün bir soda içiyorum nerdeyse çünkü aşırı şişkinlik oluyor bende hamileliktehatta faydalı diye okumuştum. Kahve de bir fincandan sıkıntı olmuyor doktorlar da söylüyor ben canım istediğinde içiyorum istemezse içmiyorum etrafımdaki hamile arkadaşlarımı görseniz benden on kat rahatlar kahve yemek yiyecek her türlü konuda maşallah da diyim gayet sağlıklı ilerliyor. Ne kadar evham yaparsak beynimiz bizle ve vücudumuzla o kadar oynuyor bence
Soda dediğiniz maden suyuysa faydalı ama soda zararlı. Maden suyunda da düşük sodyumlu olanlar tercihen daha iyidir.Soda gebelikte iyi dimi içeyim diyorum bırakmıyorlar ya zararlı diye
Soda dediğiniz maden suyuysa faydalı ama soda zararlı. Maden suyunda da düşük sodyumlu olanlar tercihen daha iyidir.
Kınık markada Beypazarına göre çok düşük daha bugün ikisinden de içtim Beypazarının litresinde 298 mg kınıkta 101 mg vardı. Kızılay sırma vd. nasıl bilmiyorumEvet mesela beypazarında sodyum çok onu içmemek lazım sanırım. Zaten doktor tuzu azalt demişti ben de sürekli beypazarı içiyorum herhalde o yapıyor
Kınık iyiymiş ya tadı da fena değil ondan alabilirimKınık markada Beypazarına göre çok düşük daha bugün ikisinden de içtim Beypazarının litresinde 298 mg kınıkta 101 mg vardı. Kızılay sırma vd. nasıl bilmiyorum
Beypazarına göre daha hafif ama bence de fena değil. Ben en çok Beypazarını seviyorum eskiden beri sert olduğu için ama hepsini de severim maden sularınınKınık iyiymiş ya tadı da fena değil ondan alabilirim
Kesinlikle beypazarı en iyisi diğerleri düz su gibi geliyor artıkBeypazarına göre daha hafif ama bence de fena değil. Ben en çok Beypazarını seviyorum eskiden beri sert olduğu için ama hepsini de severim maden sularının
Bir de tok karna maden suyu içmek hazımsızlık yapabilir çünkü maden suyu bazik. Midenin yediklerini sindirebilmesi için aside ihtiyacı var. Ben o sebeple yemeklere uzak bir saattte içiyorum maden suyunu. Ona da dikkat edebilirsin canım bildiğim kadarıyla bilhassa akşamları hamileler hazımsızlık yaşayabiliyor. Belki gündüz gün ortası içmek sıkıntı verdirmezKesinlikle beypazarı en iyisi diğerleri düz su gibi geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?