Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayy yaşasın yaa maden suyu çok severim normalde de. İçmek için can atıyorum kaşkim de zararlı değilmiş uzak durın benden diye elimde sodayla gezeyim evin içinde

Mantıklı canım teşekkür ederim

Aynen biraz araştırdım kilo metabolizma farkı bile beta hcg yavaş mı hızlı mı artacak etkiliyormuş ama güzel olmaz mı iki tane bebiş birden birini sen seversin birini eşin
Canım bir tane dört yaşında oğlum var zaten yeni okula falan başlayacak onun ilgisiz kalmasını hiç istemem doğal olarak bir tane olsun temiz olsun Allah'ın izniyle tabi

Aynen biraz araştırdım kilo metabolizma farkı bile beta hcg yavaş mı hızlı mı artacak etkiliyormuş ama güzel olmaz mı iki tane bebiş birden birini sen seversin birini eşin
Benimde oğlumda beta çok yüksek çıkmıştı doktor ikiz olabilir demişti tek di kuzum olabiliyor öyle aman benimki iyiki de tek di vala oğlumdan birtane daha düşünemiyorum çok çektirdi bana ay halada çekiyorum vala

Malones canimmmm ay yazıları okudum çok mutlu oldum tebriklerrrr benim dpo 16 da değerim 96ydi kuzum şimdi 8 hafta olacak neredeyse hiç aklini bulandirma dinlen keyfine bak

Malones canimmmm ay yazıları okudum çok mutlu oldum tebriklerrrr benim dpo 16 da değerim 96ydi kuzum şimdi 8 hafta olacak neredeyse hiç aklini bulandirma dinlen keyfine bak
Ayy maşallah çiçeğim kalp atışını duydunuz mu yazdığın için teşekkür ederim böyle deneyimleri okudukça mutlu oluyorum

Yok kuzum kahverengi lekem kırmızı değil çok şükür ama bazen öyle bir adet sancısı gibi sancı giriyor ki e bide leke fark edince kırnıza dönüp yoğunlaşacak diye korkuyorum
Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun şimdi iyisin inşallah dikkat et ağır iş yapma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…