Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

ay lütfen gülemyin ama dpo ne demek?
Hayırlı olsun bu arada. sağlıkla alın inş kucağınıza. darısıda bize.

Yok yok hiç allah bullak olacak bişey yok çiçeğim şükürler olsun hamilesin sevinn tabii
kafası yeni yeni geliyor Doktor pazartesi tekrar kan ver dedi 2 günde bir gerek yok dedi, bakalım pazartesi direkt her şeyi anlayacağım Allah'ın izniyle

Kızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Canımmm hayırlı olsun hayırrr bence gayet normal geç döllenme bile olmuş olabilir. Önemli olan artış değer değil ayyy resmen gruba gelip konuştuğum hemen hemen herkes hamile çok mutlu oldum aynı zamanlarda doğuracağız inşallah

ben de çok mutluyum canım benimmm evet artış önemli şu an bilgiyi sindirdikçe daha net düşünebiliyorum harika bir his. İnşallah sağlıkla devam ederse Mayıs ortası benim doğum yapacağım tarih

ben de çok mutluyum canım benimmm evet artış önemli şu an bilgiyi sindirdikçe daha net düşünebiliyorum harika bir his. İnşallah sağlıkla devam ederse Mayıs ortası benim doğum yapacağım tarih
Benim de nisan sonu @adenim0011senin ne zamandı kız

Ayy çok heyecanlı şeyler ya şu yaşadıklarımız jsjjdmsö
evet yaaa çok güzel heyecanlar, ay sakinleştikçe keyfim artıyor hayal gibiydi. Allahım ben de testte çift çizgi görecek miyim diyordum çok şükür nasip oldu. Gerçi denemeye başlayalı çok uzun süre olmamıştı ama sabırsızım sanırım.

Öyle oluyor zaten yaa bende öyleydim bende çift çizgi görür müyüm bir gün buraya hamileyim yazar mıyım falan . Çok sevindim güzelim tekrar hayırlı olsun hayırla sağlıkla gelsin İnşallahh

Amin canım cümlemizin inşallah reglinin kaçıncı günü gördün bu 1644 değerini hatırlıyor musun?

şu an hamile olan kızlarıma bir sorum var, doktorlarınız kahve tüketimi hakkında ne dedi ben 5 gündür silik çizgiyi gördüm diye bir damla bile kahve içmemiştim ama fazla mı evham yapıyorum

şu an hamile olan kızlarıma bir sorum var, doktorlarınız kahve tüketimi hakkında ne dedi ben 5 gündür silik çizgiyi gördüm diye bir damla bile kahve içmemiştim ama fazla mı evham yapıyorum
Günde bir fincan diye uyardı doktorum beni. Ama benim canım hiç istemiyor hiç içmiyorum canım

Canım adet gecikmemin 8.günüydü yanlış değilsem
Anladım canım benim gecikmenin 4.günüydü.. aman neyse bakalım işte herkes aynı seyretmiyordur zaten direk Beta ile ilişkili bir durumda değilmiş tekil gebelik çoğul gebelik.. bir tane olsun da zaten fazlasında gözüm Yok

Kızlar testime bakar mısınız bat 15 Eylül markası awox fotoda gözükmüyor diye parlaklığıyla baya oynadım çıplak gözle ince kıl gibi bir çizgi sizce var mı yok mu gebelik

Eklentiler

• IMG_3855.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 6
Aynen biraz araştırdım kilo metabolizma farkı bile beta hcg yavaş mı hızlı mı artacak etkiliyormuş ama güzel olmaz mı iki tane bebiş birden birini sen seversin birini eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…