Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bende parça falan gelmedi bacım. Ama normal regl gibi oldum ve bitti.

Bende parça falan gelmedi bacım. Ama normal regl gibi oldum ve bitti.
Ala hala vala bende farklı oldu belkide degisiyordur bilmiyorum kuzum ya benimki baya parça parça söküldü içimden 4 gün boyunca hep oldu ve ilk iki gün aşırı yoğundu kanamam sonradan kesildi işte hayırlı olsun hakkımızda inşallah birdaha böyle birsey yaşamayız

Kızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Canımmmm çok iyi cok mutlu oldummm sen ebeye bakma ovulasyonla takip yapmadınki dpo 16 oldugunu nerden bilincek belki geç yumurtladın

Kızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Ya sen ne bakıyosun onlara benim dpo 16 da 53 çıkmıştı 2 gün sonra 170 4 gün sonra da 1644 dü tebrikleeerrr hamişsiinnn ayy tüylerim diken diken olduu çok sevindimm sağlıklaa ilerlesinn

Yaaa kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için sizi çok seviyorum. Yalnız ovulasyon yaptım 25i çatlama günüydü dün test verdim yani dpo 15 aslında, ebeye de söyledim biraz üzdü beni açıkçası

Ya sen ne bakıyosun onlara benim dpo 16 da 53 çıkmıştı 2 gün sonra 170 4 gün sonra da 1644 dü tebrikleeerrr hamişsiinnn ayy tüylerim diken diken olduu çok sevindimm sağlıklaa ilerlesinn
Çiçeğim sen de ovulasyon yapmıştın değil mi eminsin dpo 16 olduğuna

Aşkım ben ovulasyon yapmamıştım ama 31 temmuzda hem uyutmayan sol kasık ağrısı akşamında da gelen lekeyle anlamıştım yumurtamın çatladığını. Normalde adetime 5 gün vardı 5 ağustostu adet tarihim ben o yüzden o kasık ağrısını ve lekeyi yerleşme sanıp günlerce idrar testi yapmış kan vermiş negatifleri görmüştüm sonrasında anladım aslında yunurtamın geç çatladığını. 31inde çatladı 14ü adet tarihim oldu 16sında hamile olduğumu öğrendim tam dpo 16ydı yüzde yüz eminim

Valla içime su serptin biraz sevineyim mi bilemedim bile doktor ve ebe çok mırın kırın ettiler

Ay ne güzel yaaa hayırlı olsun senden böyle bi şey bekliyordum bu ay sağlıkla büyüsün

Hatta şöyle kese ve bebek için gittiğimde de son adet tarihimle kesenin ölçüsü uyuşmuyordu yumurtan ne zaman çatladı biliyor musun diye sordu doktor sanırım geç çatladı 31 temmuzda oldu dedim son adet tarihim 4 temmuzdu. Hah evet bak şuan o çatlama tarihiyle uyuşuyor ölçüler biz senin son adet tarihini 27 temmuz olarak hesaplayacağız dedi dr. O yüzden de çok eminim. Böyle şeyleri stres yapma çok güzel değerin hamilesin seviinn tadını çıkaar Allah ın izniyle çok da güzel artacak kalp atışını da duyacaksın İnşallah

Yaaa A adenim0011 şu an beni nasıl mutlu ediyorsun anlatamam, kafam allak bullak oldu. Ama şu an hamileyim o kesin o yüzden sevineceğimm

Ayyy valla doktorla ebe öyle bi triplendiler ki bir de idrar enfeksiyonu başlamış toz verdi onu içeceğim
Ahh bu bazı doktorlar insanı çileden cikartir vala bosver sen bebişine odaklan aşkım enfeksiyon içinde dikatet kendine kuzum ihmal etme iyi olursun inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…