- 30 Ocak 2016
- 674
- 173
- 103
- 30
Bende parça falan gelmedi bacım. Ama normal regl gibi oldum ve bitti.Ben ağustosun 17 sinde lekelenmeyle gittim ya hastaneye düşük yaptığımı söylemişlerdi eve geldim ertesi gün kanamam arttı et parçası felan geldi işte 4 gün devam etti sonra kesildi birdahada kanamam hic olmadı acaba o gün mü adetim geldiki arkası hemen aklıma takıldı
Hadiii gözün aydın kuzum ya çok sevindim çok mutlu oldum adetin gecmismiydi
Ala hala vala bende farklı oldu belkide degisiyordur bilmiyorum kuzum ya benimki baya parça parça söküldü içimden 4 gün boyunca hep oldu ve ilk iki gün aşırı yoğundu kanamam sonradan kesildi işte hayırlı olsun hakkımızda inşallah birdaha böyle birsey yaşamayızBende parça falan gelmedi bacım. Ama normal regl gibi oldum ve bitti.
Geç döllenme olmuştur muhtemelen kuzum kafana takma inşallah hayırlısıyla yükselir önemli olan düzenli artış olması takip et iki güne bir evde testlede bakabilirsin koyulasmayaEt canım 3 gün geçti
Canımmmm çok iyi cok mutlu oldummm sen ebeye bakma ovulasyonla takip yapmadınki dpo 16 oldugunu nerden bilincek belki geç yumurtladınKızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Ya sen ne bakıyosun onlara benim dpo 16 da 53 çıkmıştı 2 gün sonra 170 4 gün sonra da 1644 dü tebrikleeerrr hamişsiinnn ayy tüylerim diken diken olduu çok sevindimm sağlıklaa ilerlesinnKızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Allah iyilik versin çiçeğimmİyim kuzum bende aynı
Hayirli olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah geç döllenme olmuştur hiç sıkma canınıKızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Çiçeğim sen de ovulasyon yapmıştın değil mi eminsin dpo 16 olduğunaYa sen ne bakıyosun onlara benim dpo 16 da 53 çıkmıştı 2 gün sonra 170 4 gün sonra da 1644 dü tebrikleeerrr hamişsiinnn ayy tüylerim diken diken olduu çok sevindimm sağlıklaa ilerlesinn
Aşkım ben ovulasyon yapmamıştım ama 31 temmuzda hem uyutmayan sol kasık ağrısı akşamında da gelen lekeyle anlamıştım yumurtamın çatladığını. Normalde adetime 5 gün vardı 5 ağustostu adet tarihim ben o yüzden o kasık ağrısını ve lekeyi yerleşme sanıp günlerce idrar testi yapmış kan vermiş negatifleri görmüştüm sonrasında anladım aslında yunurtamın geç çatladığını. 31inde çatladı 14ü adet tarihim oldu 16sında hamile olduğumu öğrendim tam dpo 16ydı yüzde yüz eminimÇiçeğim sen de ovulasyon yapmıştın değil mi eminsin dpo 16 olduğuna
Ay ne güzel yaaa hayırlı olsun senden böyle bi şey bekliyordum bu ayKızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Teşekkür ederimmmAy ne güzel yaaa hayırlı olsun senden böyle bi şey bekliyordum bu aysağlıkla büyüsün
Hatta şöyle kese ve bebek için gittiğimde de son adet tarihimle kesenin ölçüsü uyuşmuyordu yumurtan ne zaman çatladı biliyor musun diye sordu doktor sanırım geç çatladı 31 temmuzda oldu dedim son adet tarihim 4 temmuzdu. Hah evet bak şuan o çatlama tarihiyle uyuşuyor ölçüler biz senin son adet tarihini 27 temmuz olarak hesaplayacağız dedi dr. O yüzden de çok eminim. Böyle şeyleri stres yapma çok güzel değerin hamilesin seviinn tadını çıkaar Allah ın izniyle çok da güzel artacak kalp atışını da duyacaksın İnşallahÇiçeğim sen de ovulasyon yapmıştın değil mi eminsin dpo 16 olduğuna
Kızz seviiinnnn hamilesiinnnnnnValla içime su serptin biraz sevineyim mi bilemedim bile doktor ve ebe çok mırın kırın ettiler
Ehhh ya bi zahmet sevin artık şu karamsarlıktan bi cikda bebeğinin heyecanını bi yaşa ayolYaaa A adenim0011 şu an beni nasıl mutlu ediyorsun anlatamam, kafam allak bullak oldu. Ama şu an hamileyim o kesin o yüzden sevineceğimm
Ayyy valla doktorla ebe öyle bi triplendiler kiEhhh ya bi zahmet sevin artık şu karamsarlıktan bi cikda bebeğinin heyecanını bi yaşa ayol
Ahh bu bazı doktorlar insanı çileden cikartir vala bosver sen bebişine odaklan aşkım enfekAyyy valla doktorla ebe öyle bi triplendiler kibir de idrar enfeksiyonu başlamış toz verdi onu içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?