Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Özellikle sağ kasıkta batma hissediyordum ani hareketlerde falan. Beni en kuşkuya düşüren belirttim aşırı göğüs hassasiyetim oldu. Yani nasıl desem anlaşılmayacak gibi bir şey değil hani normal adetten önce de belki göğüslerimiz hassas olabiliyor ama bu hassasiyet çok daha yoğun yürürken en ufak bir göğsünü sallandığında ya da gece uyurken üzerine yatamayacağın kadar acı hissettim göğüslerimde ve mesela bazen bir göğsüm diğer göğsümden büyük oluyordu ertesi günü diğer göğsüm daha büyümüş olduğunu fark ediyordum bilmiyorum bunu kimseden de duymadım ama ben böyle bir şey fark ettim kendim de yani. Bel ağrım hiç olmadı Bir de oturduğum yerde uyuyordum çok halsiz ve uykulu hissediyordum Yani gündüz alakasız bir anda uykuya yenik düştüğüm oluyordu..

Önceki hamilelik belirtim benimde sizin gibi göğüslerim fena acıyordu çok garipti siz baya belirti yaşıyorsunuz maşallah daim olsun kaç hafta da şuan

Aa öyle mi hep ondan almıştım hangi testi önerirsiniz ondan alayım yarın sabah yapcam
Önceki hamilelik belirtim benimde sizin gibi göğüslerim fena acıyordu çok garipti siz baya belirti yaşıyorsunuz maşallah daim olsun kaç hafta da şuan
Ya tam olarak bilmiyorum telefonumdaki uygulama 5 hafta olarak gösteriyor ama doktora pazartesi günü gideceğim en son 9 Eylül'de Beta 1147 çıktı bakayım işte pazartesi keseyi görecek kadar yükselmiş midir bilmiyorum..

Hayırlı olsun canım bende de hiç belirti yok biliyor musun sadece bel ağrım ve hafif mide ekşime var yani sürekli böyle açmış hissi olur böyle midesi ekşir ya insanın tam olarak onu yaşıyorum göğüslerim hassas değil iki gün sonra regl olacağım normalde şimdiye bunların davul gibi olmaları lazımdı arada kaşık Batman var başkada hiçbir şeyim yok bakalım ne olacak

inşaAllah görürsün keseyi sağlıklı bir şekilde gönlünü ferah tut beta iyi haftasına göre kesede görünür bence 5 haftada yükselmiştir bence değerin

Bugün sabah yaptım erken gebelik testi bu silik bir çizgi görüyorum ben ama siz görüyor musunuz kızlar? Pzt ye kadar regl olmazsam pzt kan vercem

Sen ben misin... henüz hamilelik için erken evrede olmakla birlikte benim bu ay yaşadıklarımı yaşamışsın

kaset testini yapmıştım canım onun negatif gibiydi 2 gün önce , erken gebelik alayım dedim o denk geldi bakalım artık kan da belli olur artık
Aynen. Cnm ama o teste guvenme bnde de vermisti baya pozitif hemde eklerim buraya ama tabiki negatifti regl olmustum

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…