Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım negatif görünüyor ama hem kaset test zaten bunlar gecikmeden baya sonra gösteriyor varsa hemde yumurtlaman 31 ağustos 1 eylül olduysa daha 10.gündesin adetine 4 gün var erken daha İnşallah bebişin seninledir
İnşallah canım yumurtlamam geç oldu biraz bakalım kasıklarımda belimde ağrı var bide sarı akıntım var ama koku veya kaşıntım yok hayırlısı dua edin bana da hamilelerin duası kabul olurmuş

Kan versem kanda çıkar mı acaba tekrar test yapmak istemiyorum
Canım ben adetime 4 gün kala kan vermiştim Beta 14,3 küsur çıkmıştı. Hatta sağolsun sonuçlara bakan kadın doktor bu değer düşük sayılabilecek bir değer. Regline yakın olduğu için de bazen böyle biraz yükselebilir ama kayda değer bir yükseliş diyemeyiz dedi. Hocam henüz regl olmadım belki artar dedim sanmıyorum sen kendin aile hekimliğinde yaptır o zman takibini dedi bana.. benim bir modum düştü Bir umutsuzlandim. Neyse 3 gün geçti regle bir gün kala tekrar kan verdim 77,6 olmuştu değerim. Çok şükür ondan sonra da gayet güzel yükselmeye devam ediyor hala.. yani demek istediğim adetine bir kaç gün varsa kan testinde çıkar bence..

Maşallah ne güzel gözünüzaydınYok kuzum benim reglimin 2. günü bugün hala gelen giden yok ,geç döllenme gibi gözüküyor çünkü yumurta çatlama günüm 31-1 gibi oldu o yüzden olmazsa yarın gebelik testi yapayım sonrasında yine kan veririm inşallah benim de betam artmış çıkar

Benim de yumurtlama 31 ağustostu . Bu sabah kaset testi yaptım negatif çıktı. Daha adetime iki gün var

Benim de yumurtlama 31 ağustostu . Bu sabah kaset testi yaptım negatif çıktı. Daha adetime iki gün var
Siz vaktin de yumurtlamışsınız adet gecikince yenileyim bence testi, benim yumurtlama gecikti bu ay normalde 14. gün olurdu 17. Gün yumurtlama oldu vücut reaksiyonlarımdan anlıyorum o yüzden beklemedeyim belki geç döllenme olabilir benim. inşallah vardır ikimizinde beklemek umut etmek çok zor

Anladım canım. İdrara genelde kandan daha geç yansıyor o yüzden negatif görsen bile yine de kan ver bence. Ben ilk innovitanın erken gebelik testini yapmıştm negatif gibiydi yani silik varla yok arasındaydı hatta daha çok yok gibiydi yani ertesi günü işte kan verdiğimde 14 olmuştu Beta. Normalde test 10un üzerindeki hcg'yi ölçtüğünü iddia ediyor ama negatife yakın çıkarmıştı mesela.

Benimde artımed di testim ben çok silik bir çizgi görüyorum ama daha çok negatif senin dediğin gibiydi. pzt kan vercem yarın sabah yine test yaparım. Peki senin belirtilerin nelerdi canım, benim akıntım var bide kasıklarımda ara ara ağrı var ve bel ağrım var

Cnm artimed yapma o yalanci veriyor ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…