Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ben bir buçuk yıldır deniyorum olmuyordu çocuğumuz. eşimde sıkıntı yok benim de son bir hsg kalmıştı sonuca göre aşılama için. 26 ağustosta yaptırdık hsg yi ve dün hem gebelik testim hem betam pozitif geldi

Bende 25 Ağustos günü çektirdim. Sizin adınıza çok sevindim. Ben bu ay regl oldum. Yarın doktora gidip aşılama için başlayacağız.

Kızlarr nasılsınız sesiniz soluğunuz çikmiyor, A adenim0011 sen nasılsın durumun nasıl
Canım teşekkür ederim ağrım sancım devam ediyor bazen korkutacak şekilde oluyor ama leke kan yok şükür. İlaçlarımı kullanıyorum. Mide bulantısı beni mahvediyor bütün gün o bulantı var ve birşey yiyemiyorum bişey görmek istemiyorum açlıktan ağladığım oluyor bazen. Zorlu süreç sen nasılsınn nasıl gidiyor

oyy kolay gelsin bir süre vücut alışana kadar devam edecek sanırım. Kanama olmamasına çok sevindim canım benim. İyi ben de, kasık ağrım gelip gidiyor ufak ufak azalıyor ama güç geçtikçe. Biraz midem bulanıyor ama yemek yiyemeyecek seviyede değilim tabii çok hafif daha. Bugün ikinci kanı verdim yarın çıkacak, iyi gelirse ve randevu bulabilirsem yarın direkt kadın doğuma gideceğim. Yarın tam 5. hafta oluyor bakalım, sen kaçıncı haftadasın şimdi?

Teşekkür ederim canım İnşallah senin de hep kolay ve sağlıkla geçer gebeliğin yarın 8.haftaya giriyorum canım ben 5+6da kalp atışını duymuştum. Sonucun da güzel gelecek İnşallah sonra bi bakmışsın kalbinin sesini duyuyorsuunn

İnşallah umarım o günleri de görürüm çok heyecanlıyım

Bugün regl günüm ama olmadım henüz belirti de yoktu bu ay sarımsı akıntı gelmiş şimdi acaba regl olur muyum

Kızlarrr ikinci test sonucum geldi 1.000 üstüne çıkmış, laboratuvar farklı sanırım sadece >1.000 yazıyor bu sefer, çok şükür artış normal doktor da iyi artmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…