Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bu 1 yıl olmadan hiçbir şeye bakmamaları aşırı saçma. Bir sağlik sorunu varsa hemen anlaşılsın işte. Hem hamilelik olursa da sağlıklı başlar. Neyse. Yumurtlama takibi ile inşallah tutar klomen falan veriyorlardı sanırım bir arkadaşım kullanmıştı, teklif etti mi?

Çekilme tarzı ağrı tam kasıkta değil mi bacakla bikini bölgesinin birleştiği yerden bahsediyorum alt karında değil. Benimde orda sürekli bi ağrım var ha bazen çok şiddetli bazen normal ama sanki damarım çekiliyor gibi. Tabi benimki yorgunluktan olabilir illa ağrı var diye olmayacak ya sonuçta ihtimal bulmaya çalışmıyorum da ağrının yerini öğrenmeye çalışıyorum. Başlarda sol alt karındaydı sonra kasığıma indi iki gündür yorgunluk ev yoğunlukta var tabi

Tam yerini şimdi hatırlayamadım ama bacağa doğru olduğunu hatırlıyorum çok alakasız bir yerdi hatta, ne alaka burası ağrıyor demiştim ağır kaldırınca eğilince çıkıyordu sonra adetim gecikince arttı

Aynısını bende diyorum milletin alt karnı ağrır ne bileyim yumurtalıkla alakalı bi yeri ağrır benim tam bacağıma yakın bi damar çekiyor gerçi benim kesin yorgunluktan, ben benzetme yapıyor olabilirim ama hayırlısı çok teşekkür ederim size de

Rica ederim inşallah vardır haberdar et mutlaka

Yaş çok sevindim ihtimal olmasına sizde çatlamadan sonrasını değerlendiremediniz mi? Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın, hayırlısıyla Salih evlatlar nasip etsin hepimize
Değerlendirmedim canım benim durum biraz karışık yumurtam geç çatladı baya o an çatlama olduğunu da anlamamıştım o yüzden sonraki günleri de değerlendirmedim. En az 3 gün önceki ilişkiyle tuttu. Amiin amiinn Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın sağlıkla da kucağımıza alalım İnşallah

Canım kaç gün geçmişti reglin benim 3 gün oldu geceli test yaptım ama idrar testi negatif senin kaç gün geçti bide testte cikmismiydi
Ben ilk gün yaptım canım negatif çıktı sonra gecikmemin 3. Günü yaptım çok silik bir çizgi çıktı 5. Gün yani dün sabah yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim zaten

Ben ilk gün yaptım canım negatif çıktı sonra gecikmemin 3. Günü yaptım çok silik bir çizgi çıktı 5. Gün yani dün sabah yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim zaten
Ay mahsallah valla bende şüphelenmeye başladım artık bugün de göğüslerim şişti ve uç kısmı ağrıyor hafif bakalım sabah sağlık ocağına gidecem eğer hala olmazsa

Yani sizin için aslında nasibinizde varmış bende şunu analdım demek ki Allah nasip edecekse zamanı vakti geldiyse bir şekilde oluyor moral oldunuz sağolun hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bende gerçekten öğrendiğimde aynısını söyledim. İhtimal vermiyordum çatlama günü sonrası öncesi ilişki olmamıştı diyorum ya en az 3 gün öncedir hatırlamıyorum bile. O yüzden adet bekliyordum ama nasipse eğer Kurban olduğum Allah verecekse hiçbir şey engel olmuyor herşey birleşip sebep oluyor. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırla huzurla İnşallah. Çok da teşekkür ederim güzel duan için

Konudan hamile olan olmayan herkes gitti kimse gelmiyor artık ıssız kaldı buralar...

Bizimde şuan durum işte Ovülasyon testi ve doktor muayenesine göre farklı oldu bakalım nasip. Bi de sanırım psikolojik de vücut kendini mi hazırlıyor anlamadım ilk defa bu kadar erken göğüs hassasiyeti ve kasığımın farklı yerinde ağrı oluyor. Önce sol alt karında ağrım vardı ilişki de falan beni zorluyordu şimdi kasığıma indi geçmiyorda meret

Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah bebişin seninledir güzel haberi alırız

İnşallah canım, yine test yaptım negatif bugün ikinci gün artık olma ihtimali sıfır değil mi

Ay mahsallah valla bende şüphelenmeye başladım artık bugün de göğüslerim şişti ve uç kısmı ağrıyor hafif bakalım sabah sağlık ocağına gidecem eğer hala olmazsa

Geç döllenmeyse adetin 4-5 gün gecikmesini bekle bence canım ancak çıkar testte ama kanda tabi kesin çıkar inşallah vardır bebişin gönlüne göre versin Allah

Okuduklarım kadarıyla buradaki çoğu kişiye uğurlu gelmiş burası şu an adetimin 3.günündeyim bir mesaj yazmak istedim belki sizin uğurunuz bana da bulaşır güzel annelerimden ve anne adaylarından dua istiyorum sadece bekleyenlere rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin güzel annelerde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…