Bu 1 yıl olmadan hiçbir şeye bakmamaları aşırı saçma. Bir sağlik sorunu varsa hemen anlaşılsın işte. Hem hamilelik olursa da sağlıklı başlar. Neyse. Yumurtlama takibi ile inşallah tutar klomen falan veriyorlardı sanırım bir arkadaşım kullanmıştı, teklif etti mi?Evet bir yıl olmadı bizim sürekli başka doktorlar Pcos bile olduğumu söylemediler bizi oyaladılar meğer yumurtlamam sıkıntıymış. 2 aydır biz yumurta takibi yapıyoruz geçen ay hiç yumurtam yoktu bu ay bitane görüldü ve çatladı inşallah tutmuştur tabi süreç uzun yorucu doktora git gel sürekli alttan kontrol falan insanı yoruyor ama bunada şükür
Çekilme tarzı ağrı tam kasıkta değil mi bacakla bikini bölgesinin birleştiği yerden bahsediyorum alt karında değil. Benimde orda sürekli bi ağrım var ha bazen çok şiddetli bazen normal ama sanki damarım çekiliyor gibi. Tabi benimki yorgunluktan olabilir illa ağrı var diye olmayacak ya sonuçtaDoktor çatlama olmuş diye sadece ağrıya dayanarak mı söyledi ultrasonla baktı mı? Bence ovulasyon testi doğrudur benim yumurtlamadan sonraki 5. gün kasığımda çekilme tarzı ağrı başlamıştı hamileymişim. Hem bir haftadır ağrı vardı demişsin ağrı başlangıcı yumurtlama testinin pozitif gösterdiği zamana denk geliyor o zaman
Tam yerini şimdi hatırlayamadım ama bacağa doğru olduğunu hatırlıyorum çok alakasız bir yerdi hatta, ne alaka burası ağrıyor demiştimÇekilme tarzı ağrı tam kasıkta değil mi bacakla bikini bölgesinin birleştiği yerden bahsediyorum alt karında değil. Benimde orda sürekli bi ağrım var ha bazen çok şiddetli bazen normal ama sanki damarım çekiliyor gibi. Tabi benimki yorgunluktan olabilir illa ağrı var diye olmayacak ya sonuçtaihtimal bulmaya çalışmıyorum da ağrının yerini öğrenmeye çalışıyorum. Başlarda sol alt karındaydı sonra kasığıma indi iki gündür yorgunluk ev yoğunlukta var tabi
Canım kaç gün geçmişti reglin benim 3 gün oldu geceli test yaptım ama idrar testi negatif senin kaç gün geçti bide testte cikmismiydiÂmin canım inşallahteşekkür ederim
Aynısını bende diyorum milletin alt karnı ağrır ne bileyim yumurtalıkla alakalı bi yeri ağrır benim tam bacağıma yakın bi damar çekiyorTam yerini şimdi hatırlayamadım ama bacağa doğru olduğunu hatırlıyorum çok alakasız bir yerdi hatta, ne alaka burası ağrıyor demiştimağır kaldırınca eğilince çıkıyordu sonra adetim gecikince arttı
Rica ederim inşallah vardır haberdar et mutlakaAynısını bende diyorum milletin alt karnı ağrır ne bileyim yumurtalıkla alakalı bi yeri ağrır benim tam bacağıma yakın bi damar çekiyorgerçi benim kesin yorgunluktan, ben benzetme yapıyor olabilirim ama hayırlısı çok teşekkür ederim size de
Değerlendirmedim canım benim durum biraz karışık yumurtam geç çatladı baya o an çatlama olduğunu da anlamamıştım o yüzden sonraki günleri de değerlendirmedim. En az 3 gün önceki ilişkiyle tuttu. Amiin amiinn Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın sağlıkla da kucağımıza alalım İnşallahYaş çok sevindim ihtimal olmasına sizde çatlamadan sonrasını değerlendiremediniz mi? Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın, hayırlısıyla Salih evlatlar nasip etsin hepimize
İnşallah canım, yine test yaptım negatif bugün ikinci gün artık olma ihtimali sıfır değil miRabbim gönlüne göre versin İnşallah güzel olur herşey
Ben ilk gün yaptım canım negatif çıktı sonra gecikmemin 3. Günü yaptım çok silik bir çizgi çıktı 5. Gün yani dün sabah yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim zatenCanım kaç gün geçmişti reglin benim 3 gün oldu geceli test yaptım ama idrar testi negatif senin kaç gün geçti bide testte cikmismiydi
Ay mahsallah valla bende şüphelenmeye başladım artık bugün de göğüslerim şişti ve uç kısmı ağrıyor hafif bakalım sabah sağlık ocağına gidecem eğer hala olmazsaBen ilk gün yaptım canım negatif çıktı sonra gecikmemin 3. Günü yaptım çok silik bir çizgi çıktı 5. Gün yani dün sabah yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim zaten
Yani sizin için aslında nasibinizde varmış bende şunu analdım demek ki Allah nasip edecekse zamanı vakti geldiyse bir şekilde oluyor moral oldunuz sağolunDeğerlendirmedim canım benim durum biraz karışık yumurtam geç çatladı baya o an çatlama olduğunu da anlamamıştım o yüzden sonraki günleri de değerlendirmedim. En az 3 gün önceki ilişkiyle tuttu. Amiin amiinn Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın sağlıkla da kucağımıza alalım İnşallah
İnşallah daha vaktim var benim 14 günüm var dahaRica ederim inşallah vardır haberdar et mutlaka
Bende gerçekten öğrendiğimde aynısını söyledim. İhtimal vermiyordum çatlama günü sonrası öncesi ilişki olmamıştı diyorum ya en az 3 gün öncedir hatırlamıyorum bile. O yüzden adet bekliyordum ama nasipse eğer Kurban olduğum Allah verecekse hiçbir şey engel olmuyor herşey birleşip sebep oluyor. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırla huzurla İnşallah. Çok da teşekkür ederim güzel duan içinYani sizin için aslında nasibinizde varmış bende şunu analdım demek ki Allah nasip edecekse zamanı vakti geldiyse bir şekilde oluyor moral oldunuz sağolunhayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Canım hiç bilmiyorum ki geç döllenmeyse eğer çıkmaması normal yada adetin mevsimsel gecikiyor da olabilir ne desem yalan olucakİnşallah canım, yine test yaptım negatif bugün ikinci gün artık olma ihtimali sıfır değil mi
Bizimde şuan durum işte Ovülasyon testi ve doktor muayenesine göre farklı oldu bakalım nasip. Bi de sanırım psikolojik de vücut kendini mi hazırlıyor anlamadım ilk defa bu kadar erken göğüs hassasiyeti ve kasığımın farklı yerinde ağrı oluyor. Önce sol alt karında ağrım vardı ilişki de falan beni zorluyordu şimdi kasığıma indi geçmiyorda meretBende gerçekten öğrendiğimde aynısını söyledim. İhtimal vermiyordum çatlama günü sonrası öncesi ilişki olmamıştı diyorum ya en az 3 gün öncedir hatırlamıyorum bile. O yüzden adet bekliyordum ama nasipse eğer Kurban olduğum Allah verecekse hiçbir şey engel olmuyor herşey birleşip sebep oluyor. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırla huzurla İnşallah. Çok da teşekkür ederim güzel duan için
Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah bebişin seninledir güzel haberi alırızBizimde şuan durum işte Ovülasyon testi ve doktor muayenesine göre farklı oldu bakalım nasip. Bi de sanırım psikolojik de vücut kendini mi hazırlıyor anlamadım ilk defa bu kadar erken göğüs hassasiyeti ve kasığımın farklı yerinde ağrı oluyor. Önce sol alt karında ağrım vardı ilişki de falan beni zorluyordu şimdi kasığıma indi geçmiyorda meret
Evet ya kimse yazmıyor artık. O eski ortamı özledim gülmekten çenem karnım ağrıyorduKonudan hamile olan olmayan herkes gitti kimse gelmiyor artık ıssız kaldı buralar...
İnşallah canım, yine test yaptım negatif bugün ikinci gün artık olma ihtimali sıfır değil mi
Ay mahsallah valla bende şüphelenmeye başladım artık bugün de göğüslerim şişti ve uç kısmı ağrıyor hafif bakalım sabah sağlık ocağına gidecem eğer hala olmazsa
Geç döllenmeyse adetin 4-5 gün gecikmesini bekle bence canım ancak çıkar testte ama kanda tabi kesin çıkar inşallah vardır bebişin gönlüne göre versin AllahAy mahsallah valla bende şüphelenmeye başladım artık bugün de göğüslerim şişti ve uç kısmı ağrıyor hafif bakalım sabah sağlık ocağına gidecem eğer hala olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?