Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Haklısın canım aslında regl bekliyordum pozitif görmek çok şaşırttı beni hayırlısı olsun hepimiz için bizde eylülde alalım müjdelerimizi
Merhaba doktor size tarlusalı ne için verdi benim bir buçuk ay önce düşüğüm oldu bşr adet gördüm korunuyoruz tekrar istiyorum ama bu ay korundum tarlusal verdi sonra bi daha adet gör öyle dene dedi rahmim inceymiş

Geç döllenmeyse adetin 4-5 gün gecikmesini bekle bence canım ancak çıkar testte ama kanda tabi kesin çıkar inşallah vardır bebişin gönlüne göre versin Allah
Verdim kan sabah sağlık ocağına yarın çıkar dedi ama bugün gece falan düşmez mi e nabiza

Kızlar merhaba ben dün akşam regl oldum bat 19du ama üç aydır 28 günde bir oluyorum o yüzden sevindim düzenli olduğu için nasip Ekim ayı için artık ha birde bu ay bende awox yalancı pozitif çıkardı önümüzdeki ay için kendime söz verdim regl günü gelmeden test yapmayacağım direk kan verecegim diye inşallah sözümü tutarım. Hamile olan arkadaşların inşallah sağlıkla kucağınıza alın olmayanlar için de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmanızı dilerim biraz uzun oldu dua bekliyorum

İnşallah sizinde gönlünüze göre olsun sağlıkla tez zamanda

Regl olamıyorum diye verdi söksün diye

kızlar beta hcg kaç olunca kese görünür benim 370 çıktı dün ondan önceki güne göre 1,5 kat artmış ama bilemedim normal mi 24 saatte kaç kat artmalı

Nerden bulabiliriz inositolu

kızlar beta hcg kaç olunca kese görünür benim 370 çıktı dün ondan önceki güne göre 1,5 kat artmış ama bilemedim normal mi 24 saatte kaç kat artmalı
1.500 civarı anca vajinalden kese görünüyor. 2 günde en az ℅66-℅100 yani iki katına çıkmalı. 24 saatte 1.5 kat ise iyi

Kızlarrr napıyorsunuz. Hamile insanlara çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Herkese merhaba, bir kaç gündür bende araştırma yapıyordum ve buraya denk geldim bayada okudum hatta her gün girip gelişmeleri merak ettim kimin sonuçlanmış diye gerçekten harikasınız. Hamiş anneleri tebrik ederim

Bende kısaca hikayemi anlatmak istedim ve üye oldum:) Benim 1,5 senelik bir evliliğim var sadece geri çekilme yöntemi ile korunma oluyordu ama onu 1,5 ay önce falan bıraktık. Geçen ayda yumurtlama günleri değerlendiremedik ama reglim çok düzenli olduğu için 4 gün gecikincede test yapayım dedim arkadasımın ısrarıyla ve test pozitif çıkmıştı silikte olsa, baya sevinçler oldu ama kanda malesef negatif çıktı :) sadece hiç bilmediğim için pozitifi görüp eşime söylediğim için üzüldüm. Testimte days doctordu o yüzden daha almayacağım.

Bu ayda yumurtlamam 12 eylül görünüyordu bende 10 ve 12 eylülü değerlendirdim. 10 eylülde çok kasık ağrım olmuştu ama akıntı devam etti 12 eylülde aynı şekilde. Bu iki günü değerlendirdim ama daha değerlendirmedim :) yumurtlamam oldugundan beri ara ara kasık ağrılarım oluyor regl olcakmış gibi ama sonra geçiyor. Gecede bazen belime vuruyor geçiyor psikolojik mi acaba diye de düşünmüyor değilim.

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim aramıza da hoş geldin İnşallah gönlüne göre olur herşey. Gerekli günleri değerlendirmişsin bence. Tabi ki regl günün gelmeden net bişey diyemem ama döllenme olmuşsa kendini belli ediyor zaten. Benim çatlamadan hemen sonra yavaş yavaş belirtilerim ortaya çıkmıştı. Güzel haberini bekliyoruz seninde. İnşallah bebişin seninle olur

Çok teşekkür ederim. Bakalım ben de merak ediyorum dpo 7. Günüm daha çok erken ama beklemekte cok zormuş. Suanlıkta belirtim yok gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…