İnşallah canım umarım çok kolay atlatırsın, kadın doğuma gittin mi bekleyecek misinbenimde karnım ağrıyor canım onun dışında sürekli bir akıntı mevcut ama kanlı vs değil şükür şuan daha mide bulantılarına geçmedik 5+3 üm şuanda inşallah hiç olmaz
Spermin gittiği yere istesen bile su tutamazsınÇok afedersiniz bisiy sorucam spermler ne kadar kalıyor ki vajinada yıkayınca gitmiyor mu yani şimdi
amin inşallah canım . Cumartesi günü gittim 5+0 da keseyi gördük şükür sen naptın gittin mi?İnşallah canım umarım çok kolay atlatırsın, kadın doğuma gittin mi bekleyecek misin
Dediğin akıntı bazen sarı gibi ama genelde açık yeşil renk ya böyle bir durum yaşayan var mı? Ovulasyondan sonra ki dokuzuncu günüm bugün, sabah çok erken saatte erken gebelik testi yaptım negatif sonuç. Sen on birinci güne kadar hiç test yaptın mı?Ha diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
Ben de gittim canım aynı şekilde 5+0da görmüştüm keseyi, bu Cuma tekrar gideceğim kalp atışı için 6+3 olacak umarım duyuluramin inşallah canım . Cumartesi günü gittim 5+0 da keseyi gördük şükür sen naptın gittin mi?
Canım ya sana idrar kültürü yapmıslarmıydı bende acaba diyorum enfeksiyonmu var karnım agrıyor akıntım var çünküBen de gittim canım aynı şekilde 5+0da görmüştüm keseyi, bu Cuma tekrar gideceğim kalp atışı için 6+3 olacak umarım duyulur
Evet ilk beta hcg ile aynı anda yapmıştı aile doktorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı hem de kum dökmeli, ilk zamanlar karnım ağrıyordu zaten büyük ihtimalle onun da etkisi vardı ama enfeksiyon olmasa bile ağrı normal canım. Tek seferlik bir saşe ilaç verdi suya döküp içtim, bol su içtim geçti çok şükür. Sana yapmadılarsa iste enfeksiyon var ise hızlıca çıksın ortayaCanım ya sana idrar kültürü yapmıslarmıydı bende acaba diyorum enfeksiyonmu var karnım agrıyor akıntım var çünkü
Canım ilacının ismi neydi hatırlıyomusun?Evet ilk beta hcg ile aynı anda yapmıştı aile doktorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı hem de kum dökmeli, ilk zamanlar karnım ağrıyordu zaten büyük ihtimalle onun da etkisi vardı ama enfeksiyon olmasa bile ağrı normal canım. Tek seferlik bir saşe ilaç verdi suya döküp içtim, bol su içtim geçti çok şükür. Sana yapmadılarsa iste enfeksiyon var ise hızlıca çıksın ortaya
Monurol canım kendi kendine kullanma amaCanım ilacının ismi neydi hatırlıyomusun?
Canım evde monurol var o yüzden sordum ama dediğin gibi bir baktırmam şazım kontrolum 7. Haftada 4 ekim ozamana kadar beklesem sıkıntı olurmu diyede düşünüyorumMonurol canım kendi kendine kullanma ama
bence o zamana kadar bekleme, sen ikametini aldırdın mı?Canım evde monurol var o yüzden sordum ama dediğin gibi bir baktırmam şazım kontrolum 7. Haftada 4 ekim ozamana kadar beklesem sıkıntı olurmu diyede düşünüyorum
18inde yumurtlama olmuşsa daha belirti veya kaset testte pozitif çıkmaz. 12si olduysa da kaset testte yine çıkmayabilir ama silik de olsa çıkma ihtimali de var yani erken daha biraz daha bekle.Kızlar selammm 12-18 arası yumurtlama günümdü 17 si pic 13-16 sı korunmasız ilişkimiz oldu mide bulantısı ama kusacak kadar değil kasık ağrısı diş eti ağrısı yaşadım normalde kolay kolay mide bulantım olmaz bugün kaset test yaptım negatifdi beklenen adet günüm 2 Ekim düzenlidir normalde sizce boşa mı şüpheleniyorum bu arada 3 yıldır evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk bu ay denedik
anladım teşekkür ederim bel ağrım filan da arttı perşembe günü kan vereceğim bakalım hayırlısı18inde yumurtlama olmuşsa daha belirti veya kaset testte pozitif çıkmaz. 12si olduysa da kaset testte yine çıkmayabilir ama silik de olsa çıkma ihtimali de var yani erken daha biraz daha bekle.
kızlar, ben kaset testlere yine devam ettim hepte silik çıktı dayanamadım bugün kan vereyim dedim beta hcg 9,54 çıktı regl 4 gün var. Başlangıç olabilir mi ?Kızlarr ben dayanamayıp dün ve bugün sabah ilk idrarla kaset test yaptım (bebe time). İlk başta çizgi görmedim ama sakladım. Çok sonra baktım Dünkü çok çok silikti bugün yaptıgımda 1-2 saat sonra silik ama dünküne göre daha belirgin şekilde görünüyor. Acaba testler belli bir şeyden sonra geçersiz mi sayılır. Emin olamadım
Yaa öylemiii inşallaaah artarOlabilir tabi çok erken dönemlerde böyle düşük oluyor ama 5 üzeri pozitif demektir canım 2 günde bir hcg vermen gerek artışı görmek için
Yok yok canım gitmiyor. Onlar içeriye tüplere çoktan ilerliyor yıkansan da 3/5 gün içerde yaşıyorlar zaten. Tabi spermler sağlıklıysaÇok afedersiniz bisiy sorucam spermler ne kadar kalıyor ki vajinada yıkayınca gitmiyor mu yani şimdi
Yok canım daha aldırmadım onun için ayriyeten izin almam lazım nüfus müdürlüğüne gitmem lzımbence o zamana kadar bekleme, sen ikametini aldırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?