Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

benimde karnım ağrıyor canım onun dışında sürekli bir akıntı mevcut ama kanlı vs değil şükür şuan daha mide bulantılarına geçmedik 5+3 üm şuanda inşallah hiç olmaz
İnşallah canım umarım çok kolay atlatırsın, kadın doğuma gittin mi bekleyecek misin

Dediğin akıntı bazen sarı gibi ama genelde açık yeşil renk ya böyle bir durum yaşayan var mı? Ovulasyondan sonra ki dokuzuncu günüm bugün, sabah çok erken saatte erken gebelik testi yaptım negatif sonuç. Sen on birinci güne kadar hiç test yaptın mı?

amin inşallah canım . Cumartesi günü gittim 5+0 da keseyi gördük şükür sen naptın gittin mi?
Ben de gittim canım aynı şekilde 5+0da görmüştüm keseyi, bu Cuma tekrar gideceğim kalp atışı için 6+3 olacak umarım duyulur

Ben de gittim canım aynı şekilde 5+0da görmüştüm keseyi, bu Cuma tekrar gideceğim kalp atışı için 6+3 olacak umarım duyulur
Canım ya sana idrar kültürü yapmıslarmıydı bende acaba diyorum enfeksiyonmu var karnım agrıyor akıntım var çünkü

Canım ya sana idrar kültürü yapmıslarmıydı bende acaba diyorum enfeksiyonmu var karnım agrıyor akıntım var çünkü
Evet ilk beta hcg ile aynı anda yapmıştı aile doktorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı hem de kum dökmeli, ilk zamanlar karnım ağrıyordu zaten büyük ihtimalle onun da etkisi vardı ama enfeksiyon olmasa bile ağrı normal canım. Tek seferlik bir saşe ilaç verdi suya döküp içtim, bol su içtim geçti çok şükür. Sana yapmadılarsa iste enfeksiyon var ise hızlıca çıksın ortaya

Canım ilacının ismi neydi hatırlıyomusun?

Kızlar selammm 12-18 arası yumurtlama günümdü 17 si pic 13-16 sı korunmasız ilişkimiz oldu mide bulantısı ama kusacak kadar değil kasık ağrısı diş eti ağrısı yaşadım normalde kolay kolay mide bulantım olmaz bugün kaset test yaptım negatifdi beklenen adet günüm 2 Ekim düzenlidir normalde sizce boşa mı şüpheleniyorum bu arada 3 yıldır evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk bu ay denedik

Canım evde monurol var o yüzden sordum ama dediğin gibi bir baktırmam şazım kontrolum 7. Haftada 4 ekim ozamana kadar beklesem sıkıntı olurmu diyede düşünüyorum
bence o zamana kadar bekleme, sen ikametini aldırdın mı?

18inde yumurtlama olmuşsa daha belirti veya kaset testte pozitif çıkmaz. 12si olduysa da kaset testte yine çıkmayabilir ama silik de olsa çıkma ihtimali de var yani erken daha biraz daha bekle.

18inde yumurtlama olmuşsa daha belirti veya kaset testte pozitif çıkmaz. 12si olduysa da kaset testte yine çıkmayabilir ama silik de olsa çıkma ihtimali de var yani erken daha biraz daha bekle.
anladım teşekkür ederim bel ağrım filan da arttı perşembe günü kan vereceğim bakalım hayırlısı

kızlar, ben kaset testlere yine devam ettim hepte silik çıktı dayanamadım bugün kan vereyim dedim beta hcg 9,54 çıktı regl 4 gün var. Başlangıç olabilir mi ?

Olabilir tabi çok erken dönemlerde böyle düşük oluyor ama 5 üzeri pozitif demektir canım 2 günde bir hcg vermen gerek artışı görmek için

Olabilir tabi çok erken dönemlerde böyle düşük oluyor ama 5 üzeri pozitif demektir canım 2 günde bir hcg vermen gerek artışı görmek için
Yaa öylemiii inşallaaah artar evet erken yaptım yerleşme sanırım 21 eylül gibi oldu. Birde kasıklarımda ağrı var aslında emin de olamıyorum regl çok benziyor gerçekten. ayırt etmesi zor

Kızlar selam ,
Sat 25 agustostu . Uygulamaya gore 8 Eylül yumurtlama görünüyordu 6 ,8 ve 9 eylul degerlendirdik. Normalde regle 1 hafta kala goguste dolgunluk ağrı olurdu karinda ağrı regl belirtisi vs yaşardım. Şimdi aksine kuruyum ve hiç belirti yok. Bundan 5 gun öncesinden erken gebelik testi yaptim negatif çıktı 22 Eylül de regl olmam gerekiyordu. 3 gündür gecikiyor. Reglm genel olarak düzenlidir. Yani kuruluk olup belirti olmadan gebe kalan var mı. Birde test ne zaman yapayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…