Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Reglin gecikmiş canım bence bugün ilk idrarınla yap test varsa çıkar erken gebelik yap ama bende de çok belirti olmadı sadece akıntım vardı göğüs şişmesi vs yeni başladı 5+5 şuan benimki

Kızlar yardımcı olurmusunuz ben ovulasyon testi yapıyorum dün yaptığım testi çekmeyi unutmuşum ama buyunki testim süne göre çok silik acaba dünki yumurtlamamıydı bi fikri olan var mı

Eklentiler

• IMG_3260.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 48
Hanımlar merhaba. Yarın sabah aşılama yapılacak. Ancak öncesinde doktor kullanmam için duphaston verdi. Ve ben sürekli uyuyorum. Aşırı halsiz hissediyorum. Böyle olan varmı benim gibi?. Dün akşam ovitrelle iğneyi vurdum. Ondan olabilir mi?

Kızlar A adenim0011 benim bu hafta yumurtlama haftamdı bugün aşırı derecede kasık bel ağrım oldu bugunü değerlendirmiştim az önce iç çamaşırımda bi iki damla kahverengi leke gördüm bu ne oluyo ki şimdi çatlama veya yumurtlama lekesi mi yerleşme demem için çok erken çünkü ne yapsam bilemedim yarını da değerlendireyim diyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Ayy çok sevindimm aşkım yumurtan çatlamış yarını da değerlendir İnşallah da güzel sonuçlanır

Leken açık kahverengi mii

Eklentiler

• IMG_3261.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3260.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 43
merhaba 12 ağustosta yazdığınız bilgi benim şuanki durumumla aynı anlatıp yorum yapmanızı istiyorum pcosum geç yumurtlama sorunum var 1 senedir deniyorum haftada 2-3 ilişki gibi 2 ayda bir regl görüyorum genelde akıntım olmaz ama 19 eylül cuma günü 14:00 da bir akıntı gördüm tuvaletten ayağa kalktığımda elimle uzatmadan akıntı direk kendisi 20 cmdi . o gün yumurtlama olduğunu anladım hatta sırayla ovulasyon bile yaptım bütün günleri atıcam size 19 eylül akşam yedide 20 eylül akşam sekizde 21 eylül öğlen dörtte 22-24 yine akşam olacak şekilde değerlendirdim. Hamile olduğuma çok inanıyorum çünkü böyle bir akıntı hiç görmüyordum ve akıntım genelde olmaz şuandada hiç akıntı gelmiyor kuruluk var. Belirti hiç bi şey hissetmiyorum sadece gün içinde kasıklarıma batma oluyor ama belki beş sn çok az LÜTFEN YORUM YAPIN YORUMUNUZA İHTİYACIM VAR.

Eklentiler

• cuma.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 29
  • cumartesi.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 14
  • pazar.webp
    7 KB · Görüntüleme: 17
  • PAZARTESİ.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 16
  • SALI.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 23
Benimlede konuşta benimde olsun canım uğurlu gelirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…