Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Hepinizden güzel haberleri bekliyorum
Kız sabahtan beri düşük beta yazılarını okuyup moral topluyorsun demi bende öyle dhdhdhdh içten içe insan bir korkmuyor değil tabi

Ben laboquick kullanıyorum çok iyi gerçekten

Evet ya ne yalan söyleyeyim tedirginim sabah idrar testini tekrarlayacam koyulasma var mi diye
Bende kızzz bu sefer kaset test aldım shshdhdhd Rabbim esirgesin Rabbim sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim bol bol bence ben herkesten sadece dua istiyorum

Helal olsun canım bende adetten 5 gün önce yaptım negatif çıkmıştı bence testleri sürekli yap kontrol sağla derim yumurtlaman devam ettiği için geç döllenme yaşamış olabilirsin
İlişki sonrası pembe akıntım geldi adet olcam galiba adet sancimda var bu ay çok karışık şeyler yaşadım

Yaaaa maşallah çok sevindim ne güzel anlatmışsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bi an önce güzel haberler alırım 2 düşüğüm var çok dua ediyorum rabbim inşallah nasip eder çok sevindim senin adına böyle gördükçe Umutlaniyorum

Düşükten sonra genetik problemin yoksa hızlı gebelik oluyor diye duymuştum. Var mı gecikme falan ?

Düşükten sonra genetik problemin yoksa hızlı gebelik oluyor diye duymuştum. Var mı gecikme falan ?
5 ay korundum kendim 1 defa korunma olmadı onda hamile kaldım ilk gebeliğimde 32 gün kanamam sürmüştü vücut toplanması lazım demisti doktor ondan korundum ilaç degil prezervatifle 1 defa da tutmaz diye oldu kaldım onda da bu ay umudum yok ama bat 19 da bekliyorum

Ablamda kan pıhtılaşması vardı bebekleri ya düşüyordu yada karnında oluyordu 2 tane öyle oldu genetiğe baktırdı kan sulandırıcı kullandı yurt dışında yaşıyorum genetiğe baktırmak istedim gittim 3 düşükten sonrası anormal o zaman bakarız dediler bekliyorum piskolojikmen etkiledim 2.gebelikte bu da düşer mi diye korktum korktuğum başıma geldi

Bence genetiğe baktırmalısın. Benimde ablamda genetik kaynaklı düşük oldu tabi biz bunu 4. Düşükte öğrenebildik. Aynı bozukluk bende de var. Deniyorum ama 7 aydır başarısız. Bu ay da sanırım başarısız. Bence ilk önce genetiğine baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…