Ayyy Allah'ım nasıl mutlu bir gün çok şükür yarabbimmmEvet 10 dpoda öğrenmiş olduminşallah canımm
Teşekkür ederim canım benimBende artık neredesin diye bağıracaktım. Geçmiş olsun kuzu yaa
Hepinizden güzel haberleri bekliyorumAyyy Allah'ım nasıl mutlu bir gün çok şükür yarabbimmm
Öncelikle hayırlı olsun bende bu ay klomen kullandim 14 temmuzda kullandim 21 temmuzda.kontrele gittim 4 yumurta olduğunu soyledi gün aşırı iliskilere dvm ettim ben çok Ağir geçirdim bu ay yumurtlamami ve 27.28.29 çok kötü ağrılarım oldu böyle beni yerden kaldirmyacak şekilde sonra 29 temmuzda doktoruma gittim dedim benjm çok ağrım var hocam dedim dedi yat bı muane yapayim dedi muane yapti yumurtlaman dvm ediyor dedi gün aşırı ilişki dvm et dedi 30 temmuzda ilişki
Kızlarr karın ağrısından giremedim hiç foruma neler oldu
Kız sabahtan beri düşük beta yazılarını okuyup moral topluyorsun demi bende öyle dhdhdhdh içten içe insan bir korkmuyor değil tabiHepinizden güzel haberleri bekliyorum
Evet ya ne yalan söyleyeyim tedirginim sabah idrar testini tekrarlayacam koyulasma var mi diyeKız sabahtan beri düşük beta yazılarını okuyup moral topluyorsun demi bende öyle dhdhdhdh içten içe insan bir korkmuyor değil tabi
Ben laboquick kullanıyorum çok iyi gerçektenEvet o gebelik testi gibi net çıkarıyor kafası karışmaz en azından insanın , trendyoldan laboquick alıcam onuda çok iyi diyorlar bu ay 32 günde oldum ben dediğinden alsam yetmez , ne zaman yapacağımı kestiremiyorum o yüzden
Bende kızzz bu sefer kaset test aldım shshdhdhd Rabbim esirgesin Rabbim sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim bol bol benceEvet ya ne yalan söyleyeyim tedirginim sabah idrar testini tekrarlayacam koyulasma var mi diye
Ayy hadi inşallah sabah bende güzel haberi verebilirim sizeeEvet canım hatta ben çok şaşırmıştım yani hem o hemde sümüğümsü akıntı hayatımda ilk defa yaşadımA adenim0011
İlişki sonrası pembe akıntım geldi adet olcam galiba adet sancimda var bu ay çok karışık şeyler yaşadımHelal olsun canım bende adetten 5 gün önce yaptım negatif çıkmıştı bence testleri sürekli yap kontrol sağla derim yumurtlaman devam ettiği için geç döllenme yaşamış olabilirsin
İnşallah canımmm sizde bize dua edinAyy hadi inşallah sabah bende güzel haberi verebilirim sizee
Allah razı olsun canım ediyorum Sağlıkla ilerlesin sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın İnşaallahİnşallah canımmm sizde bize dua edin
Amin inşallahİnandın başardın kuzuuuuuu darısı bizden gelecek güzel haberlereeee
Yaaaa maşallah çok sevindim ne güzel anlatmışsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bi an önce güzel haberler alırım 2 düşüğüm var çok dua ediyorum rabbim inşallah nasip eder çok sevindim senin adına böyle gördükçe UmutlaniyorumÖncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başımaeşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canımyaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.
Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin
Deneyecem çok teşekkür ederim başka önerin varsa acigimKızlar bide ben bağışıklığı aşırı güçlendirdiğini bildiğim için semiz otu da yedim
Düşükten sonra genetik problemin yoksa hızlı gebelik oluyor diye duymuştum. Var mı gecikme falan ?Yaaaa maşallah çok sevindim ne güzel anlatmışsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bi an önce güzel haberler alırım 2 düşüğüm var çok dua ediyorum rabbim inşallah nasip eder çok sevindim senin adına böyle gördükçe Umutlaniyorum
5 ay korundum kendim 1 defa korunma olmadı onda hamile kaldım ilk gebeliğimde 32 gün kanamam sürmüştü vücut toplanması lazım demisti doktor ondan korundum ilaç degil prezervatifle 1 defa da tutmaz diye oldu kaldım onda da bu ay umudum yok ama bat 19 da bekliyorumDüşükten sonra genetik problemin yoksa hızlı gebelik oluyor diye duymuştum. Var mı gecikme falan ?
Ablamda kan pıhtılaşması vardı bebekleri ya düşüyordu yada karnında oluyordu 2 tane öyle oldu genetiğe baktırdı kan sulandırıcı kullandı yurt dışında yaşıyorum genetiğe baktırmak istedim gittim 3 düşükten sonrası anormal o zaman bakarız dediler bekliyorum piskolojikmen etkiledim 2.gebelikte bu da düşer mi diye korktum korktuğum başıma geldiDüşükten sonra genetik problemin yoksa hızlı gebelik oluyor diye duymuştum. Var mı gecikme falan ?
Bence genetiğe baktırmalısın. Benimde ablamda genetik kaynaklı düşük oldu tabi biz bunu 4. Düşükte öğrenebildik. Aynı bozukluk bende de var. Deniyorum ama 7 aydır başarısız. Bu ay da sanırım başarısız. Bence ilk önce genetiğine baktır.Ablamda kan pıhtılaşması vardı bebekleri ya düşüyordu yada karnında oluyordu 2 tane öyle oldu genetiğe baktırdı kan sulandırıcı kullandı yurt dışında yaşıyorum genetiğe baktırmak istedim gittim 3 düşükten sonrası anormal o zaman bakarız dediler bekliyorum piskolojikmen etkiledim 2.gebelikte bu da düşer mi diye korktum korktuğum başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?