- 1 Ocak 2025
- 1.013
- 276
- 38
- 27
Ayy çokk şüküürr seni yiceemm minnak bebişini yiceemmKizlarrr hamileyim 6.1 çıktı daha minicik sanırım
İnşallah ilerler neden ilerlemesin baya da erken öğrenmişsinMiratech bunu bile tespit etti şoktayım valla sağlıkla ilerler inşallah
Miratech bunu bile tespit etti şoktayım valla sağlıkla ilerler
Bizde seni yeriz teyzesiiii amin insallahhhAyy çokk şüküürr seni yiceemm minnak bebişini yiceemmçok sevindimm çokk sağlıkla ilerlesin İnşallah güzelimm
Evet 10 dpoda öğrenmiş oldumİnşallah ilerler neden ilerlemesin baya da erken öğrenmişsin
Dünde yazmıştım inşallah erken gebelik testi alsam çıkkar mıCanım daha erken ya ayrıca kaset testte hiç çıkmaz zaten
Erken gebelik mi yapacaksınızYani yine erken olduğunu düşünüyorum yada ben çok korkak oldum bu konuda. Yarın yapmayı düşünüyorum bende batıma bir gün kalmış oluyor ama yine de cesaret edemiyorum
Gözün aydin hayırlı olsun16 ağustostu bat ayyyyy
Erken gebelik testi mi buMiratech bunu bile tespit etti şoktayım valla sağlıkla ilerler inşallah
Kız maşallah artar 2 günee hadi hayırlı olsun
Bize de dua et lütfenn yarın yapıcam İnşallah çok umutlanıyorum böyle oluncaaBizde seni yeriz teyzesiiii amin insallahhh
Dünde yazmıştım inşallah erken gebelik testi alsam çıkkar mı
Erken gebelik mi yapacaksınız
Evet canım awox erken gebelik testi yapıcamDünde yazmıştım inşallah erken gebelik testi alsam çıkkar mı
Erken gebelik mi yapacaksınız
Ayy ne kusuru kız saçmalamaaAy ne çok erken gebelik testi demişim kusuruma bakmayınn
Çok teşekkür ederim evet erken gebelik testi yapmıştım sonra kan verdim çıktı şükürErken gebelik testi mi bu
Bu arada tebrik ederim sizi de
Ay evet yaaaa insallah hepimiz sağlıkla geçirelim hamileligimizi insallahKız maşallah artar 2 günee hadi hayırlı olsunben demiştim
Ederimm tabii ki insallah senden de güzel haberler bekliyoruzBize de dua et lütfenn yarın yapıcam İnşallah çok umutlanıyorum böyle oluncaa
Vala ben uyanır uyanmaz yaparım aramızda 1 saat var sizin oraya göre 11 gibi felan yapmış olurum
Ayyy gözün aydın canım çok şükür inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsınKizlarrr hamileyim 6.1 çıktı daha minicik sanırım
Amin canım benim insallahhhhAyyy gözün aydın canım çok şükür inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?