Çok sevindim, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canım benim insallahhhh
Evet benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için emin olmak için 5 aydır kullanıyordum bu ay nasip oldu çok şükürÇok sevindim, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ovülasyonla mı takip etmiştiniz bu ay bende başlıycam ilk defada
Bizede dua edermisin canım sen artık hamişsin duaların kabul daha çabuk kabul olurEvet benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için emin olmak için 5 aydır kullanıyordum bu ay nasip oldu çok şükür
Allah geciktiriyosa güzelleştiriyordur , hangi testi kullandınız acabaEvet benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için emin olmak için 5 aydır kullanıyordum bu ay nasip oldu çok şükür
Tabii ki ederim canım benimBizede dua edermisin canım sen artık hamişsin duaların kabul daha çabuk kabul olur
Ben artimed kullanıyordum eczanelerde 5 li satılıyor ama innovita falan da fena değil ban artimed daha belirgin geliyor ovulasyondaAllah geciktiriyosa güzelleştiriyordur , hangi testi kullandınız acaba
Evet o gebelik testi gibi net çıkarıyor kafası karışmaz en azından insanın , trendyoldan laboquick alıcam onuda çok iyi diyorlar bu ay 32 günde oldum ben dediğinden alsam yetmez , ne zaman yapacağımı kestiremiyorum o yüzdenBen artimed kullanıyordum eczanelerde 5 li satılıyor ama innovita falan da fena değil ban artimed daha belirgin geliyor ovulasyonda
Canım öncelikle tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende o sarı akıntı her adet öncesi oluyor sanirim gebeliğe yormamak lazım yazını dikkatlice okudum saydıklarını nerdeyse her ay yaptım ama her ay sonuç hüsran 1 ay sonra tam 2 yıl olacak. Özellikle bu ay gebe kalabilmeyi o kadar istedim ki evlilik yıl dönümümüzdü eşime güzel bi hediye vermeyi çok istedim ama her yıl olduğu gibi yine kursağımda kaldı artık çok yoruldum bunu yazarken bile gözlerim doluyor artık hiç ümidim kalmadı çünkü sanırım oğluma hiç bi zaman bi kardeş veremeyeceğimHa diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
Ben 4 5 tane alıyordum gunde 3 kere yapiyorudm piki kaçırmayım diye çünkü ilk 2 3 ay hic pik göremedimEvet o gebelik testi gibi net çıkarıyor kafası karışmaz en azından insanın , trendyoldan laboquick alıcam onuda çok iyi diyorlar bu ay 32 günde oldum ben dediğinden alsam yetmez , ne zaman yapacağımı kestiremiyorum o yüzden
Öncelikle hayırlı olsun bende bu ay klomen kullandim 14 temmuzda kullandim 21 temmuzda.kontrele gittim 4 yumurta olduğunu soyledi gün aşırı iliskilere dvm ettim ben çok Ağir geçirdim bu ay yumurtlamami ve 27.28.29 çok kötü ağrılarım oldu böyle beni yerden kaldirmyacak şekilde sonra 29 temmuzda doktoruma gittim dedim benjm çok ağrım var hocam dedim dedi yat bı muane yapayim dedi muane yapti yumurtlaman dvm ediyor dedi gün aşırı ilişki dvm et dedi 30 temmuzda ilişki oldu sonra 1 Ağustos oldu ondan sonra hlen gün aşırı dvm ettik biz sonra 3 Ağustos adet günümdu olmadim 7 Ağustosta gittim kan verdim 0.0 çıktı ve ben sürekli kasık ağrısı cekiyorum ara ara adet sancilari cekiyorum 7 Ağustosta bana duphostan verdi gebeysen düşük önler degilsende adet söktürür dedi 5 gün kullandim bugun sonuncuyu içtim ilaç bittikten 3.7 gun içinde adet olmazsan gel dedi ben hiç adet olcak hissi yok sanki bir yanım hamilesin diyor ve hep adetime 10 gün önce göğüs hassasiyetim olurdu hiç göğüslerdede tık yok ve en sonki testimi cumartesi günü yaptım negatifti şuan adetim 11 gün geçiyor kasık ağrım var bel ağrım var akintim sulu yumurta.aki gibi o senin dedigin uzayan akintiyi ben 28 temmuzda.gordum yumurtlama akıntısıdir dedim 29na gittim de yumurtalam dvm ediyor demişti adetimi bekliyorum senide tebrik ediyorum cnm hakkini.helal et biraz uzun olduÖncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başımaeşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canımyaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.
Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin
Akıyor iç çamaşırında sarı leke bırakıyor demiHa diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
İnşallah hayatım Allah razı olsunnEderimm tabii ki insallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Ben çok daha erken yapmış olurımVala ben uyanır uyanmaz yaparım aramızda 1 saat var sizin oraya göre 11 gibi felan yapmış olurum
Ayy evet böyle olsunn @dlnn41.!.: cevap bekliyoruzz benimki arkadaşın dediği gibi öyleyse iyice umutlanıcammAkıyor iç çamaşırında sarı leke bırakıyor demi
Bende artık neredesin diye bağıracaktım. Geçmiş olsun kuzu yaaKızlarr karın ağrısından giremedim hiç foruma neler oldu okuyacağım şimdi
Canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah biraz özellikle buralardan uzaklaşıp çocuk düşüncesinden uzaklaşman mı gerekiyor acaba ama demek nasibi var ki bekliyor canımCanım öncelikle tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende o sarı akıntı her adet öncesi oluyor sanirim gebeliğe yormamak lazım yazını dikkatlice okudum saydıklarını nerdeyse her ay yaptım ama her ay sonuç hüsran 1 ay sonra tam 2 yıl olacak. Özellikle bu ay gebe kalabilmeyi o kadar istedim ki evlilik yıl dönümümüzdü eşime güzel bi hediye vermeyi çok istedim ama her yıl olduğu gibi yine kursağımda kaldı artık çok yoruldum bunu yazarken bile gözlerim doluyor artık hiç ümidim kalmadı çünkü sanırım oğluma hiç bi zaman bi kardeş veremeyeceğim
Evet canım hatta ben çok şaşırmıştım yani hem o hemde sümüğümsü akıntı hayatımda ilk defa yaşadımAkıyor iç çamaşırında sarı leke bırakıyor demi
Helal olsun canım bende adetten 5 gün önce yaptım negatif çıkmıştı bence testleri sürekli yap kontrol sağla derim yumurtlaman devam ettiği için geç döllenme yaşamış olabilirsinÖncelikle hayırlı olsun bende bu ay klomen kullandim 14 temmuzda kullandim 21 temmuzda.kontrele gittim 4 yumurta olduğunu soyledi gün aşırı iliskilere dvm ettim ben çok Ağir geçirdim bu ay yumurtlamami ve 27.28.29 çok kötü ağrılarım oldu böyle beni yerden kaldirmyacak şekilde sonra 29 temmuzda doktoruma gittim dedim benjm çok ağrım var hocam dedim dedi yat bı muane yapayim dedi muane yapti yumurtlaman dvm ediyor dedi gün aşırı ilişki dvm et dedi 30 temmuzda ilişki oldu sonra 1 Ağustos oldu ondan sonra hlen gün aşırı dvm ettik biz sonra 3 Ağustos adet günümdu olmadim 7 Ağustosta gittim kan verdim 0.0 çıktı ve ben sürekli kasık ağrısı cekiyorum ara ara adet sancilari cekiyorum 7 Ağustosta bana duphostan verdi gebeysen düşük önler degilsende adet söktürür dedi 5 gün kullandim bugun sonuncuyu içtim ilaç bittikten 3.7 gun içinde adet olmazsan gel dedi ben hiç adet olcak hissi yok sanki bir yanım hamilesin diyor ve hep adetime 10 gün önce göğüs hassasiyetim olurdu hiç göğüslerdede tık yok ve en sonki testimi cumartesi günü yaptım negatifti şuan adetim 11 gün geçiyor kasık ağrım var bel ağrım var akintim sulu yumurta.aki gibi o senin dedigin uzayan akintiyi ben 28 temmuzda.gordum yumurtlama akıntısıdir dedim 29na gittim de yumurtalam dvm ediyor demişti adetimi bekliyorum senide tebrik ediyorum cnm hakkini.helal et biraz uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?