İstedim gidip direk bakılmasını kabul etmedi 3 kadar düşük normalmiş burda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum eşimin ailesi senden dolayı düşük oluyor sorun var sende diyip canımı sıkıyorlar eşimde kızdı kendilerine nasip herşey siz ne saçmalıyorsunuz diye Civan percemi ve hayit otunu alıp denesene çogu yerde duydum İbrahim Saraçoğlu öneriyor kime denk geldiysem onunla hamile kalmış Ümmü sibyan duasını dinle bı de bunu duydum hamile kalamiyanlar düşükle sonuçlananlar her gün acip dinliyorum dualara çok inanan biriyim inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin en kısa zamanda dualarım seninle Allah'ım nasip edecek inşallah zamanını bekliyor demekki bende artık öyle düşünüyorum nasip ve zaman rabbim zamanını ayarlamış demekki akisina bıraktım ilk 3 ay denedim benimde olmadı sürekli hamilelik aklımdaydı sürekli hamile kalacağım ay yeter aman ne olacaksa olsun ne bu kadar takiyosun dedim o ay kafamdan sildim ama çok kötü oldum dusukte cenin gözüküyor hala silemedim bakıp bazen ağlıyorum ne bileyim belki saçma gelecek ama dikkatli olsaydım belki düşmezdi uzun yola çıktığım günün ertesi günü kanama ile uyandım kendimi suçlu hissediyorum keşke gitmeseydim diyeBence genetiğe baktırmalısın. Benimde ablamda genetik kaynaklı düşük oldu tabi biz bunu 4. Düşükte öğrenebildik. Aynı bozukluk bende de var. Deniyorum ama 7 aydır başarısız. Bu ay da sanırım başarısız. Bence ilk önce genetiğine baktır.
Sağol bebegimmmm arkamızdan bekliyoruzzY Yorgunruhum güzel kızım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim hepiniz adına çok mutluyumaferin len size
Şimdi yaptımm ve koskocaman gölgesiz bir Negatif
Gözün aydın canım benimm sağlıklı kolay bir hamileliğiniz olsun inşallahAmin canım benim insallahhhh
Negatif canım ama beynim gölgelik görüyor yine cidden cok sıkıldım artıkAyyy saçmalamaaaaa adete kaç güm vardı hatikaaaaa
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin yaa Bende şimdi yapmaya gidiyorum canımŞimdi yaptımm ve koskocaman gölgesiz bir Negatif
Amin canım hayırlısı demekki bu ay değilmiş yapcak bişey yok çıktımı sende sonuçHayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin yaa Bende şimdi yapmaya gidiyorum canım
Negatif canım. ŞaşırdmadımAmin canım hayırlısı demekki bu ay değilmiş yapcak bişey yok çıktımı sende sonuç
bir dahaki ay denicez artık canım ben adet olmayı bekliyorumNegatif canım. Şaşırdmadım
Ya canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorumbir dahaki ay denicez artık canım ben adet olmayı bekliyorum
fotograf atarmısın canım bakalımYa canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
Benim problemim de bu işte fotoğraf yükleyemiyorum dosya ekle kısmına basıyorum bastığımla kalıyorum bişey açılmıyorfotograf atarmısın canım bakalım
Üzülme canım inşallah diğer ay olur allahin izniyleŞimdi yaptımm ve koskocaman gölgesiz bir Negatif
Bence yarin tekrarla iyi bir markaysa sonradan da pozitif çıkarmaz benceYa canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
bat geçti mi canım varsa başka testin tekrar yap istersen o kadar çok burada yalancı pozitif gördükki insan ne diyeceğini bilemiyor artıkKızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mimidem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of Eki Görüntüle 3629543
Awox canım. Yani çok da pozitif diyemiyorum zaten gölge gibi dikkatli baktığımda belli oluyor yada ben uyduruyorum. Yarın adet olmazsam sonra ki gün tekrarlarımBence yarin tekrarla iyi bir markaysa sonradan da pozitif çıkarmaz bence
2 gunde bir artar kuzum yarın tekrarla bence iki gun ayni olmasi normalGünaydın bugün kaset testte yaptım hala soluk çizgi bi tık koyulaşması gerekmezmiydi düne kıyaslarsak
baya belirgin görünüyor canım awox şaşırttı ama yarın tekrarla benceKızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mimidem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of Eki Görüntüle 3629543
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?