Kuzum iliskiden sonra yaşadiysan bunu olabiliyor bazen bende de oluyor kendini kastigin zaman oluyor kanama.hafif bazende adetten kalan kalıntı oluyor o geliyor ara kanama diyorlar bunada ama çok rahatsız hissediyorsan kendini bi git derim doktoraPıhtılı değil kırmızı geldi anlık bitti ama çok feci ağrı yaşadım ne oluyo anlamadım valla
Belirtiler bazen erkenden yaşanabilir canım ama tabi test için çok erken çıkmaz idrarda hemen suan varsa kanda bile çıkmaz biraz daha sabretMerhablar 5 ekimde adet oldm kasım 5 e çok var ama ben birkwç gündür erken belirtiler yaşıyorum. Canımın birşeyler çekmesi ani dugu değişimleri fazla uyku kalça ve karın kasık ağrısı adetime baya var bu kadar erken adet belirtisi hiç yaşamadım test yaptım negatif.
İnşallah bir rahatsızlığım yok çünkü şuan tek belirtim akıntı ve kasık sızlamasıOlabilir canım kesin bir belirti diyemem bunlar ama tabiki oladabilir hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırsın
Ben düşük yaptığım gebeligimde de kasık ağrım ve akintim çok oluyordu ve gebe olduğumu öğrendim ama maalesef sonlandı gebeligim ama geçen ayda aynı şeyi yaşadım hatta 4 gün gecikti adetim ama ayın 20 adet oldum yani bu seferki ağrılarım belirtilerim hamilelikten değildi inşallah seninki hamileliktendir kuzumİnşallah bir rahatsızlığım yok çünkü şuan tek belirtim akıntı ve kasık sızlaması
Çok teşekkür ederim canım öyle yapıcamKuzum iliskiden sonra yaşadiysan bunu olabiliyor bazen bende de oluyor kendini kastigin zaman oluyor kanama.hafif bazende adetten kalan kalıntı oluyor o geliyor ara kanama diyorlar bunada ama çok rahatsız hissediyorsan kendini bi git derim doktora
Çok geçmiş olsun inşallahBen düşük yaptığım gebeligimde de kasık ağrım ve akintim çok oluyordu ve gebe olduğumu öğrendim ama maalesef sonlandı gebeligim ama geçen ayda aynı şeyi yaşadım hatta 4 gün gecikti adetim ama ayın 20 adet oldum yani bu seferki ağrılarım belirtilerim hamilelikten değildi inşallah seninki hamileliktendir kuzum
Kızım olacak Allah ın izniyleYaptınız mı canım partiyi neymiş bebişin cinsiyeti
Canım kızım olacak İnşallahAyy ne güzel ne olur bizede hemen haberet
Yaa tam tahmin ettiğimiz gibi sağlıkla kucağına al inşallahKızım olacak Allah ın izniyle
Ayyy çok sevindim canım hayırlı olsun prensesimiz sağsalim gelsin insallhhCanım kızım olacak İnşallah
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun inşallah
Rica ederim canım haberver banada inşallah normal bir durumdurÇok teşekkür ederim canım öyle yapıcam
Kanama o anlık gelip bitti canım muhtemelen yumurtlama ya da çatlamadan kaynaklı bişeydi kesilidği için gitmedim doktora regl olunca gel demişti o zaman sorarım bu kanamayı daRica ederim canım haberver banada inşallah normal bir durumdur
Canım benim Allah razı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere İnşallahYaa tam tahmin ettiğimiz gibi sağlıkla kucağına al inşallah
Güzelim çok teşekkürler Allah razı olsunnAyyy çok sevindim canım hayırlı olsun prensesimiz sağsalim gelsin insallhh
İyi canım şükür geçmişKanama o anlık gelip bitti canım muhtemelen yumurtlama ya da çatlamadan kaynaklı bişeydi kesilidği için gitmedim doktora regl olunca gel demişti o zaman sorarım bu kanamayı da
Amin canım Allah razı olsunCanım benim Allah razı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere İnşallah
Çok şükür canımİyi canım şükür geçmiş
Ya bi şey sormak istiyorum sana şimdi benim çatlamam geç oldu 5-6 günde çatladı çatlama gününe göre aslında regl yarın olmam gerekiyor ama normal takvime göre 2 -3 gün gecikmem var. Az önce ağrı girdi ve ağrıyla birlikte birkaç damla leke geldi kahverengi aslında bu yerleşme olabilir mi yoksa regl olduğuma inanmamak için kendime bahaneler mi üretiyorumBir iki gün bekle tekrarla canım testi inşallah hamilesindir
Ne durumdasın canım yeni gördüm mesajını bazen regliden önce lekelenme olabiliyor öylede olabilir ama devam etmezse yerleşme de olabilir inşallah devam etmez ve yerlesmedirYa bi şey sormak istiyorum sana şimdi benim çatlamam geç oldu 5-6 günde çatladı çatlama gününe göre aslında regl yarın olmam gerekiyor ama normal takvime göre 2 -3 gün gecikmem var. Az önce ağrı girdi ve ağrıyla birlikte birkaç damla leke geldi kahverengi aslında bu yerleşme olabilir mi yoksa regl olduğuma inanmamak için kendime bahaneler mi üretiyorum
Birde adet yumurtlamaya göre olmaz diye biliyorum kuzum kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplaNe durumdasın canım yeni gördüm mesajını bazen regliden önce lekelenme olabiliyor öylede olabilir ama devam etmezse yerleşme de olabilir inşallah devam etmez ve yerlesmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?