Canım benimkide olmuyordu bugün denedim atabildim az önce böyle mesaj yazarken altta dosya ekle diyor ben öyle yapabildimDenedim canım olmadıı
Ayyy canımmm varr görünüyorr çok sevindimm hayırlı olsunnKızlarrrrr ben hayalmi
Sağol canım çok teşekkür ederim ama ben hayla inanamıyorum ya yalancı pozitifse diyeAyyy canımmm varr görünüyorr çok sevindimm hayırlı olsunn
Onu da denedim şimdi olmuyor canım. Zaten bişey de görünmüyor tek çizgi. Hayırlısı yaaCanım benimkide olmuyordu bugün denedim atabildim az önce böyle mesaj yazarken altta dosya ekle diyor ben öyle yapabildim
Kan vermelisinn İnşallah gerçektirSağol canım çok teşekkür ederim ama ben hayla inanamıyorum ya yalancı pozitifse diye
Sağlık olsun aşkım adet olana kadar umut var kaybetmek yok umudu bu ay olmasa bile diğer aya olur inşallah canımOnu da denedim şimdi olmuyor canım. Zaten bişey de görünmüyor tek çizgi. Hayırlısı yaa
İnanılmaz modum düştü gerçekten olsaydı hafif de olsa kendini belli eden siliklikte çıkardı yarın adet günüm. Kör oldum o gölge dediğimi görücem diye. Gerçekten içimden gelmiyor fazla umutlandırdım kendimiYahu beni geçtin he bi dur bakalım. Bi eczaneye gidemez misin?
İşte benim burada o sıkıntılı biraz ben yurtdisindayim acile öyle gidip kan tahlili yaptıramam normal kadın doğum hastaneleride suan tatilde bekleyeceğim mecburKan vermelisinn İnşallah gerçektir
İnşallah bebişin seninledir aşkımSağlık olsun aşkım adet olana kadar umut var kaybetmek yok umudu bu ay olmasa bile diğer aya olur inşallah canım
Ayy yaa o zaman koyulaşmayı takip et hayatımİşte benim burada o sıkıntılı biraz ben yurtdisindayim acile öyle gidip kan tahlili yaptıramam normal kadın doğum hastaneleride suan tatilde bekleyeceğim mecbur
Amin canım inşallahİnşallah bebişin seninledir aşkım
Amin güzelim Allah razı olsunAmin canım inşallahrabbbim buradaki isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Öyle yapayım kuzum zaten test gittim fazla fazla aldımAyy yaa o zaman koyulaşmayı takip et hayatım
Hep aynısını yapmıyomuyuz zaten her ay aynı senaryo. Ama bir gün olacak rabbimin izniyle hiç umudumuzun olmadığı bir gün. Sen gönlünü ferah tut ne demiş kurban olduğum Allahım duha 5’de “Rabbin sana bahşedecek, sen de (bundan) hoşnut ve memnun olacaksın. Rabbin, sana verecek ve sen de böylece râzı olacaksın.”İnanılmaz modum düştü gerçekten olsaydı hafif de olsa kendini belli eden siliklikte çıkardı yarın adet günüm. Kör oldum o gölge dediğimi görücem diye. Gerçekten içimden gelmiyor fazla umutlandırdım kendimi
Hangi marka canimmmSağol canım çok teşekkür ederim ama ben hayla inanamıyorum ya yalancı pozitifse diye
Yurtdisi markası canım vıtalıo diye birsey şimdi yine bir test daha yaptım buda pozitif çıktı bilmiyorum ya ikisi birden yalancı pozitif vermez herhaldeHangi marka canimmm
Ay evetttt hadi insallahhhYurtdisi markası canım vıtalıo diye birsey şimdi yine bir test daha yaptım buda pozitif çıktı bilmiyorum ya ikisi birden yalancı pozitif vermez herhalde
Modunu düşürme lütfen canım hayırlısı gününü bekle bakalım inşallah vardır yüzün gülerİnanılmaz modum düştü gerçekten olsaydı hafif de olsa kendini belli eden siliklikte çıkardı yarın adet günüm. Kör oldum o gölge dediğimi görücem diye. Gerçekten içimden gelmiyor fazla umutlandırdım kendimi
İnşallah canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahAy evetttt hadi insallahhhsağlıkla gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?