- 30 Ocak 2016
- 395
- 54
- 98
- 30
Kaset ve erken gebeliklerin biri dün gece. Hiç bakmadan kaldırdım. O yüzden ne kadar sürede çıktı bilmiyorum. Diğer erken gebelikte bugün az önce. Erkenler awox kaset mimeaKaset test bu sabah mı? Görünür bir çizgi var gibi. Testin markası nedir?
Bir umut be kardeş ajsjsjsj o kader eminim ki aslında negatif olduğuna ben neee bileyim yaYine beni güldürdün yaa jsmsks kaset testin pozitif erken olanlar negatif aşkom
Erken gebeliklerin içini açıp bide öyle atsana gün ışığındaKızlar dün gece be bu sabah test yaptım yine her zamanki gibi ben sjsjsjsj bütün belirtilerim yavaş yavaş geçti. Bişey kalmadı desem yeri. Testleri akşam yaptım kaldırdım bakmadım bile çok eminim çünkü olmadığına. Bir erken bir kaset yaptım. Bu gün sabah ilk idrarı kaçırdım sonra yaptım. Negatif aldım ama bi bakasıza sjsjsjs
Erkenlerin ikiside boş aşkımKız kaset bildiğin pozitif ben ortadaki testte de silik gördüm sanki
Seni mi kıracam atıyorum bekle sjshshErken gebeliklerin içini açıp bide öyle atsana gün ışığında
İki testtede ben pozitif gördüm canım kaset test Bariz pozitif zatenKızlar dün gece be bu sabah test yaptım yine her zamanki gibi ben sjsjsjsj bütün belirtilerim yavaş yavaş geçti. Bişey kalmadı desem yeri. Testleri akşam yaptım kaldırdım bakmadım bile çok eminim çünkü olmadığına. Bir erken bir kaset yaptım. Bu gün sabah ilk idrarı kaçırdım sonra yaptım. Negatif aldım ama bi bakasıza sjsjsjs
Bende yalancı pozitif verdi bu ya test yaptım ertesi gün adet oldumKızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mimidem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of Eki Görüntüle 3629543
Günün geçtiğinde erken gebelik testinde çıkmıyormus diye duydum aşkım benErkenlerin ikiside boş aşkım
Günüm geçmedi bacım daha var 7 gün falanGünün geçtiğinde erken gebelik testinde çıkmıyormus diye duydum aşkım ben
Bende sol taraftakinde gölge var sanki ben mi yanlış görüyorumHem flashla hem dümdüz çektim sjshshsh haaaafi bakim shshshsh
Kız bekle o zaman daha var bende dün yaptım negatif çıktı. 1 hafta var benimde.Günüm geçmedi bacım daha var 7 gün falan
Hadi ya ama kaset testte Bariz pozitif sen bi acele etme bence bi bat günün gelsin o zaman yap bacım 7 gün daha çok erken beGünüm geçmedi bacım daha var 7 gün falan
Kız soldakinde var bence kesin yani biz burda gördüysek sen nasıl görmüyorsun dhdhdhhdHem flashla hem dümdüz çektim sjshshsh haaaafi bakim shshshsh
Lekeleme olacak diye bir kural yok aşkım bende adetten 9 10 gün önce felan gaza gelip yapmıştım negatif gördüm hemde tertemiz böyle gölgeli felan değilLekelenmem bile yok düşün o kadar imkansız sjsjsjsjshsh
Vallahi yok bacım sshshshshshsh 6 gün kalmış reglime sjsjshshKız soldakinde var bence kesin yani biz burda gördüysek sen nasıl görmüyorsun dhdhdhhd
Az sus sende beni sinir etme kötüyü çağırma var işte mis gibi sjsjsjsj ağzını yediğim saklanıyo sjsjsjsjLekeleme olacak diye bir kural yok aşkım bende adetten 9 10 gün önce felan gaza gelip yapmıştım negatif gördüm hemde tertemiz böyle gölgeli felan değilgünüm geçti bugün potif oldum bak tabi yalancı değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?