Tamam tamamAz sus sende beni sinir etme kötüyü çağırma var işte mis gibi sjsjsjsj ağzını yediğim saklanıyo sjsjsjsj
Ya gitsene sen ne bekliyon kocanı shshshhs gebelik var doktor 2 günde bir kan vermemi istedi değerlerim için de verTamam tamamhele kocam bi işten gelsinde hal çaresine bakacağım belki kan verecek bir yer buluruz bu gavur memlekette
Dayan dayan az kaldim aşkım inşallah var bebis gelecek sana merhaba diyecek adet günün geçinceVallahi yok bacım sshshshshshsh 6 gün kalmış reglime sjsjshsh
Kız yok benim ilk gebeliğimde de olmadı leke vs. Şart değil o lekelenmeAz sus sende beni sinir etme kötüyü çağırma var işte mis gibi sjsjsjsj ağzını yediğim saklanıyo sjsjsjsj
Kız ben öyle bir yerdeyim ki burada acile gitmek için ölüyor vaziyette olman lazım öyle direk bakıyorlar yoksa gidersin saatlerce kapıda bekletirler sonra alırlarYa gitsene sen ne bekliyon kocanı shshshhs gebelik var doktor 2 günde bir kan vermemi istedi değerlerim için de ver
Yani bugün gitsem şimdi belki gece yarısı anca gelirimKız ben öyle bir yerdeyim ki burada acile gitmek için ölüyor vaziyette olman lazım öyle direk bakıyorlar yoksa gidersin saatlerce kapıda bekletirler sonra alırlar
Bişey diyim mi hüç umudum yok. Çok eminim onun kuruma çizgisi olduğuna ama işte bi umut ya her şey öyle bişey işte. Ypksa hiç bi belirtim kalmadı.Dayan dayan az kaldim aşkım inşallah var bebis gelecek sana merhaba diyecek adet günün geçince
Aynen benimde olmadı her vücut ve hamilelik bir degilkiKız yok benim ilk gebeliğimde de olmadı leke vs. Şart değil o lekelenme
Belirtilerimde kayboldu aşkım. Gayet iyiyim şuan. Çıkan çizgi mutlaka kurumaydı bilmiyorım ama ne zaman çıktı kesin kurumadırKız yok benim ilk gebeliğimde de olmadı leke vs. Şart değil o lekelenme
Kuruma çizgisi olsa canım daha soluk olmazmiydiBişey diyim mi hüç umudum yok. Çok eminim onun kuruma çizgisi olduğuna ama işte bi umut ya her şey öyle bişey işte. Ypksa hiç bi belirtim kalmadı.
Erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkması mantıklı mı sizce sjsjsjsjKuruma çizgisi olsa canım daha soluk olmazmiydi
Bilmiyorum vala benimde beynim yandı artık bu yalancı pozitiflerden hepsini şikayet etmek lazımErken gebelikte çıkmayıp kasette çıkması mantıklı mı sizce sjsjsjsj
Elin gavurlarının o testleri burdakilerden iyidir bence. buraya kötüleri ittiriyorlardır zaten. Dur bakalım hele anlarız biraz daha bekleyelim.Bişey diyim mi hüç umudum yok. Çok eminim onun kuruma çizgisi olduğuna ama işte bi umut ya her şey öyle bişey işte. Ypksa hiç bi belirtim kalmadı.
Çok sıkıldım beklemekten.Elin gavurlarının o testleri burdakilerden iyidir bence. buraya kötüleri ittiriyorlardır zaten. Dur bakalım hele anlarız biraz daha bekleyelim.
Yani orası öyle burada hersey milyonlarca testten geçip öyle satışa sunuluyor yani inşallah gebelik testleri de öyledir de hevesim kursağımda kalmazElin gavurlarının o testleri burdakilerden iyidir bence. buraya kötüleri ittiriyorlardır zaten. Dur bakalım hele anlarız biraz daha bekleyelim.
Vala şimdi yanında olsam sana güzel bi saydirirdimÇok sıkıldım beklemekten.
Deme öyle kız Allahın gücüne gider. İnsanlar neler neler yaşıyor. Elhamdulillah halimize Çareler arıyoruz Rabbim o imkanı verdi bize. Çok sıkılacağız belki yıpranacağız ama burası imtihan dünyası. Üzüleceğiz sonra gözümüzdeki yaşı silip devam edeceğiz. Güzel olan tarafı Rabbim bu imtihanda hep bizimle ve yardımcı.Çok sıkıldım beklemekten.
Yav bacım bunlar benim bi kaç aydır farklı zamanlarda yaptığım fotoğrafını çekmeyi akıl edebildiklerimVala şimdi yanında olsam sana güzel bi saydirirdimbu ne umutsuzluk ya kendine gel bu kadar karartma içini aaa
kendimi çok kötü hissediyorum. Aylardır bi pozitif bi nagatif görmekten bıktım. Tepem atacak yapmayacam çocuk mocukDeme öyle kız Allahın gücüne gider. İnsanlar neler neler yaşıyor. Elhamdulillah halimize Çareler arıyoruz Rabbim o imkanı verdi bize. Çok sıkılacağız belki yıpranacağız ama burası imtihan dünyası. Üzüleceğiz sonra gözümüzdeki yaşı silip devam edeceğiz. Güzel olan tarafı Rabbim bu imtihanda hep bizimle ve yardımcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?