Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum Yumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

Yav bacım bunlar benim bi kaç aydır farklı zamanlarda yaptığım fotoğrafını çekmeyi akıl edebildiklerim düşünsene hiç umuylanamıyorum bile. İçim kararıyo artık
Eskiden böyle hic duymadık yalancı pozitif şimdi hersey o kadar değiştiki bunun bile kötüsünü yapıp kadınların duygusuyla oynuyorlar resmen anlıyorum canım seni ama inan ki herseyin bir zamanı var rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol sabret sen inşallah güzel haberler alacaksın

Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum Yumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Tam emin değilim ama belki maydanoz suyu söktürür iyi gelir iltihabı felan söküyor bunada faydası olur belki bi dene istersen

Ben bir süredir Hayıt Tentürü kullanıyorum. Hormonel dengeyi sağlayıp kadın hastalıklarını düzeltiyor.

Ovülasyon testiyle dene bakalım , doktor kontrolü yaptırdın mı hiç

İnşallah güzel kızım

Kızzz kesin çıkar dpo 15 de yarın hemen test yapıp buraya at niye hasretsinnnn
dpo nasıl hesaplanıyor yumurtlama haftasının başındaki 1. günden itibaren mi yoksa yumurtanın çatladığı günden itibaren mi sayıyoruz?

Adet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
Hemen bi bayrakları indirme ya adet olana kadar umut kesilmez

Merhaba kızlar
Yeni katıldım aranıza
Adaletin 1.günündeyim
Dün hormonsuz spiral çıkardım
Adet bitsin başlayacağım allahın izniyle

Adet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
Gelecek ay deneyeceğiz bu ay olmasa bile. Bence sen hamilesinde neyse. İnşallah regl olmazsın da görürsün gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…