- 28 Mayıs 2025
- 1.028
- 228
- 38
- 25
Cnm mimea yalnci cikardi bi kac kiside gordum insallah vardir yakendimi çok kötü hissediyorum. Aylardır bi pozitif bi nagatif görmekten bıktım. Tepem atacak yapmayacam çocuk mocuk
Sogan kuru yapabilirsin cnm valla bilmiyorum kiKızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorumYumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Eskiden böyle hic duymadık yalancı pozitif şimdi hersey o kadar değiştiki bunun bile kötüsünü yapıp kadınların duygusuyla oynuyorlar resmen anlıyorum canım seni ama inan ki herseyin bir zamanı var rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol sabret sen inşallah güzel haberler alacaksınYav bacım bunlar benim bi kaç aydır farklı zamanlarda yaptığım fotoğrafını çekmeyi akıl edebildiklerimdüşünsene hiç umuylanamıyorum bile. İçim kararıyo artık
Farkında olmadan isyana düşüyorsun. Bende 1,5 yıldır deniyorum. Umreye gittim dua ettim bunun için? deme öyle yinede. Rabbim bilir hayırlı olanı.kendimi çok kötü hissediyorum. Aylardır bi pozitif bi nagatif görmekten bıktım. Tepem atacak yapmayacam çocuk mocuk
Tam emin değilim ama belki maydanoz suyu söktürür iyi gelir iltihabı felan söküyor bunada faydası olur belki bi dene istersenKızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorumYumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Ben bir süredir Hayıt Tentürü kullanıyorum. Hormonel dengeyi sağlayıp kadın hastalıklarını düzeltiyor.Kızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorumYumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Ovülasyon testiyle dene bakalım , doktor kontrolü yaptırdın mı hiçKızlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorumYumurta tembelliğim var ve 1 aydır regl olamıyorum doğal yollardan nasıl regl olabilirim bir fikriniz var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Hiç sanmıyorum zaten pozitif olduğunuCnm mimea yalnci cikardi bi kac kiside gordum insallah vardir ya
Doğru evet de insan basen nefsine yeniliyor işteFarkında olmadan isyana düşüyorsun. Bende 1,5 yıldır deniyorum. Umreye gittim dua ettim bunun için? deme öyle yinede. Rabbim bilir hayırlı olanı.
İnşallah güzel kızımEskiden böyle hic duymadık yalancı pozitif şimdi hersey o kadar değiştiki bunun bile kötüsünü yapıp kadınların duygusuyla oynuyorlar resmen anlıyorum canım seni ama inan ki herseyin bir zamanı var rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol sabret sen inşallah güzel haberler alacaksın
dpo nasıl hesaplanıyor yumurtlama haftasının başındaki 1. günden itibaren mi yoksa yumurtanın çatladığı günden itibaren mi sayıyoruz?Kızzz kesin çıkar dpo 15 de yarın hemen test yapıp buraya atniye hasretsinnnn
Evet bebek için gittiğimde yumurta tembelliği olduğunu öğrendim ilaç kullandım ama olmadı regl olamıyorum olduktan sonra ovulasyon testine başlayacağımOvülasyon testiyle dene bakalım , doktor kontrolü yaptırdın mı hiç
Evet bende trendyoldan sipariş vericem tam gününe denk geliyor yeni bitti adetimEvet bebek için gittiğimde yumurta tembelliği olduğunu öğrendim ilaç kullandım ama olmadı regl olamıyorum olduktan sonra ovulasyon testine başlayacağım
Niye oyke diyon bekle bakalkm baska testel tekrarlaHiç sanmıyorum zaten pozitif olduğunu
Adet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşımBir umut be kardeş ajsjsjsj o kader eminim ki aslında negatif olduğuna ben neee bileyim ya
Hemen bi bayrakları indirme ya adet olana kadar umut kesilmezAdet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
Gelecek ay deneyeceğiz bu ay olmasa bile. Bence sen hamilesinde neyse. İnşallah regl olmazsın da görürsün gününüAdet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?