iyi olmaya çalısıyoruz canım sen nasılsınKızlarımm nasılsınız
İyiyim, ne olduiyi olmaya çalısıyoruz canım sen nasılsın
Herkeste bi umutsuzluk başladıKızlarımm nasılsınız
Regli gunun muAdet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
Kırmızılar sökülmeye çalışıyor diyorum bugün fenayımm diyorum zar zor yemek yapnaya çalışıyorum diyorum bayrakları indirme diyosunnAdet gibi ağrı var karnımda belim çok değişik ağrıyor akıntım yok yoğun göğüslerim çok acıyor sivilcem bugün daha çok çıkmış ben tam anlamıyla eleniyorum arkadaşım
Bu ay bunu söylemeyen bi sen kalmıştın aşko sende söyledin tam oldu. Herkes bu ay rüyasında gördü telefonlar geldi eşim de regl olmayacaksın bak görürsün hamilesin diyor artık ister istemez o kafaya girmiştim ama bugün ki negatif beni bitirdi..Gelecek ay deneyeceğiz bu ay olmasa bile. Bence sen hamilesinde neyse. İnşallah regl olmazsın da görürsün gününü
Hayır canım yarın regl günüm bugün ki awox testim negatifRegli gunun mu
Adet olacakmışım hissi var canım adetim sökülemiyormuş gibi ağrım var bugün. Sabahta test yaptım negatif çıktı. Üzgünüm. Sen nasılsınKızlarımm nasılsınız
Hadi ya bekle bakalim ins hamilesindirHayır canım yarın regl günüm bugün ki awox testim negatif
Adet olana kadar umudunu kesme ama olsan da sağlık olsun canım benim üzme kendiniAdet olacakmışım hissi var canım adetim sökülemiyormuş gibi ağrım var bugün. Sabahta test yaptım negatif çıktı. Üzgünüm. Sen nasılsın
İnşallah canım bakalım hayırlısı. İnşallah sende hamilesindirHadi ya bekle bakalim ins hamilesindir
Hayırlısı olsun çiçeğimAdet olana kadar umudunu kesme ama olsan da sağlık olsun canım benim üzme kendini
bende negatifi gördüm canım adetimi bekliyorum gelmedi bir türlüİyiyim, ne oldu
Geç döllenme ihtimali var mı acaba yabende negatifi gördüm canım adetimi bekliyorum gelmedi bir türlü
İyiz canım sen nasılsınKızlarımm nasılsınız
Hosgeldin hayırlısı olsun hakkindaMerhaba kızlar
Yeni katıldım aranıza
Adaletin 1.günündeyim
Dün hormonsuz spiral çıkardım
Adet bitsin başlayacağım allahın izniyle
Sökülünce indir bayrakları ala hala sen bi Adet olmada.goreyim seniKırmızılar sökülmeye çalışıyor diyorum bugün fenayımm diyorum zar zor yemek yapnaya çalışıyorum diyorum bayrakları indirme diyosunn
Burdan dönerse pozitif olursa hamileysem ne isterseniz isteyin bendenSökülünce indir bayrakları ala hala sen bi Adet olmada.goreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?