- 1 Ocak 2025
- 1.014
- 276
- 38
- 27
Canım kimyasal yaşadığım ay o şekilde olan akıntımla anlamıştım hamile olduğumu bu aralar yine yaşadım ama iç çamaşırımda sarı leke bırakıyor bekleyince ve biraz beyazımsı krem gibi geliyor o ıslaklıklaKızlar reglinize 3-4 kala su gibi akıntı olup yani çamaşırınızda renksiz kıvamsız sadece ıslaklık olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu ya da duydunuz mu hiç böyle bir şey :/
Yaa varsa bile kimyasal mıdır acaba geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım çok üzülürüm öyleyseCanım kimyasal yaşadığım ay o şekilde olan akıntımla anlamıştım hamile olduğumu bu aralar yine yaşadım ama iç çamaşırımda sarı leke bırakıyor bekleyince ve biraz beyazımsı krem gibi geliyor o ıslaklıkla
Kızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektimBende de aynı belirtiler var ama testte negatif henüz inşallah pozitife döner
Hayır canım neden kimyasal olsun İnşallah vardır İnşallah sağlıkla ilerler öyle düşünmeYaa varsa bile kimyasal mıdır acaba geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım çok üzülürüm öyleyse
Hayır canım neden kimyasal olsun İnşallah vardır İnşallah sağlıkla ilerler öyle düşünme
İkinci çizgi görünüyor canım belki geö döllenme olmuştur bi kan verseydinKızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektim
Göremedimama erlen daha adetime var demiştin dimiçatlan
Yumurtlamanın 8. Günüydü erken değil mi daha yarın 10. Günü yarın sabah yapsam varsa çıkar mıGöremedimama erlen daha adetime var demiştin dimi
Yarın sabah yapacağım inşallah canımAşkım o benim testimde de var gri renk bozuk yada negatif demek. İnşallah test bozuktur başka test yok mu yapsana
Yap bakalım bizimle de paylaşırsan memnun olurum. Eğer senin testin yarın pozitif çıkarsa benim umutlarda bi yeşerme olur. Çünkü dün gece yaptığım testlerden biri kaset biri erken gebelikti kaset net çift çizgi diğerinde de bahsettiğin gri kıl gibi çizgi çıkmış. Hadi bakalım inşallahYarın sabah yapacağım inşallah canım
Ay inşallah mutlaka haber vereceğim sabahYap bakalım bizimle de paylaşırsan memnun olurum. Eğer senin testin yarın pozitif çıkarsa benim umutlarda bi yeşerme olur. Çünkü dün gece yaptığım testlerden biri kaset biri erken gebelikti kaset net çift çizgi diğerinde de bahsettiğin gri kıl gibi çizgi çıkmış. Hadi bakalım inşallah
Amin canım. 8.gün çok erkennnn ben 9 da bile negatif gördüm en en az 10-11 bekle kuzum stres olma sonraKızlar bu arada bütün konuşmayı okudum hepiniz çok tatlısınız umarım en kısa zamanda hepinizin gönlüne göre olur her şey
Kuzu ya kasıklarımda sanki bişey var eğilip doğruldukça oturup kalktıkça sanki patlayacak sende de var mı yada böyle hissedip hamile olan D dlnn44Göremedimama erlen daha adetime var demiştin dimi
Yarın 10. Gün işte kuşum yarın sabah yapacağım aslında test awox ve böyle testi gün ışığına tutup hareket ettirince gölge çizgi görünüyor ama sanırım pozitif anlamına gelmiyor bu değil miAmin canım. 8.gün çok erkennnn ben 9 da bile negatif gördüm en en az 10-11 bekle kuzum stres olma sonra
Canım emin olamıyorum bu konu da ya çıkan var çıkmayan var burda ki arkadaşlardan testi pozitif olan var adeti gelmeden. Benim yarın bat günüm bugün sabah awox yaptım çıkmadı gecikirse tekrarlicamYumurtlamanın 8. Günüydü erken değil mi daha yarın 10. Günü yarın sabah yapsam varsa çıkar mı
Çatlamayı bilmiyorum valla ayın 19-20 si gibi regl olmam lazım. 31 temmuzdan 5 ağustosa kadar denedik bakalım nasipAy inşallah mutlaka haber vereceğim sabahçatlamanın kaçıncı günüydü senin
Canım evet ama kendinde arama bak sonra üzülüyorsunnnn o test çizgisinş görene kadar kimse belirti aramasın yasaklıyorum falan diyormuşum dhdhdhhd insanı çok strese sokuyorKuzu ya kasıklarımda sanki bişey var eğilip doğruldukça oturup kalktıkça sanki patlayacak sende de var mı yada böyle hissedip hamile olan D dlnn44maliaknots
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?