Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar reglinize 3-4 kala su gibi akıntı olup yani çamaşırınızda renksiz kıvamsız sadece ıslaklık olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu ya da duydunuz mu hiç böyle bir şey :/
Canım kimyasal yaşadığım ay o şekilde olan akıntımla anlamıştım hamile olduğumu bu aralar yine yaşadım ama iç çamaşırımda sarı leke bırakıyor bekleyince ve biraz beyazımsı krem gibi geliyor o ıslaklıkla

Yaa varsa bile kimyasal mıdır acaba geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım çok üzülürüm öyleyse

Bende de aynı belirtiler var ama testte negatif henüz inşallah pozitife döner
Kızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektim

Eklentiler

• IMG_8394.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektim
İkinci çizgi görünüyor canım belki geö döllenme olmuştur bi kan verseydin

Belli oluyor mıu burda bilmiyorum ama dün sabah test yaptım bu şekilde çıktı çok zor görünen gölge şeklinde bi çizgi flaş tutup bakınca daha net ama kıl gibi gri bi çizgi test awox daha önce buraya attıysam kusura bakmayın lütfen karıştırıyorum atıp atmadığımı

Aşkım o benim testimde de var gri renk bozuk yada negatif demek. İnşallah test bozuktur başka test yok mu yapsana

Yarın sabah yapacağım inşallah canım
Yap bakalım bizimle de paylaşırsan memnun olurum. Eğer senin testin yarın pozitif çıkarsa benim umutlarda bi yeşerme olur. Çünkü dün gece yaptığım testlerden biri kaset biri erken gebelikti kaset net çift çizgi diğerinde de bahsettiğin gri kıl gibi çizgi çıkmış. Hadi bakalım inşallah

Ay inşallah mutlaka haber vereceğim sabah çatlamanın kaçıncı günüydü senin

Amin canım. 8.gün çok erkennnn ben 9 da bile negatif gördüm en en az 10-11 bekle kuzum stres olma sonra
Yarın 10. Gün işte kuşum yarın sabah yapacağım aslında test awox ve böyle testi gün ışığına tutup hareket ettirince gölge çizgi görünüyor ama sanırım pozitif anlamına gelmiyor bu değil mi

Yumurtlamanın 8. Günüydü erken değil mi daha yarın 10. Günü yarın sabah yapsam varsa çıkar mı
Canım emin olamıyorum bu konu da ya çıkan var çıkmayan var burda ki arkadaşlardan testi pozitif olan var adeti gelmeden. Benim yarın bat günüm bugün sabah awox yaptım çıkmadı gecikirse tekrarlicam

Kuzu ya kasıklarımda sanki bişey var eğilip doğruldukça oturup kalktıkça sanki patlayacak sende de var mı yada böyle hissedip hamile olan D dlnn44 maliaknots
Canım evet ama kendinde arama bak sonra üzülüyorsunnnn o test çizgisinş görene kadar kimse belirti aramasın yasaklıyorum falan diyormuşum dhdhdhhd insanı çok strese sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…