Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Aa benimde 20 evlilik tarihlerimiz aynıymış hemen hemen

Kızlar bu sabah yaptığım test şimdi kan verdim ama hiç umudum yok test awox

Eklentiler

• E0B868B4-5F59-454F-A0A0-3051F6C4EC8D.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 91
Ayy aynıymış gerçekten ne güzeell siz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah darısı bizeeee
Amin kuzum teşekkür ederim insallahhhh darisi başınıza çok içten istiyorum bunu inşallah nasip.olur

Ayy aynıymış gerçekten ne güzeell siz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah darısı bizeeee
Kocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştun
Adam elimden kaçacak yer arıyordu

Kızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektim
Henüz çok uzaktır oyuzden ve geç dollenmedjr

Kocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştun
Adam elimden kaçacak yer arıyordu
Ahahaha yazık ya sinirinden demişş yani bende ekstra bi sinir yok şuan gel gitli genelde ama herşeye ağlayasım geliyor pek modum yok gibiyim bu günlerde artık bilemiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…