- 1 Ocak 2025
- 1.014
- 276
- 38
- 27
Aynısı bende de göründü ama ciddiye almadım kendi çizgisinin gölgesidir diyeYarın 10. Gün işte kuşum yarın sabah yapacağım aslında test awox ve böyle testi gün ışığına tutup hareket ettirince gölge çizgi görünüyor ama sanırım pozitif anlamına gelmiyor bu değil mi
Bat ne zamanYarın sabah yapacağım inşallah canım
Senin regline daha çok varmış canımm inşallah vardır ümidini kaybetme zaten sen şu anÇatlamayı bilmiyorum valla ayın 19-20 si gibi regl olmam lazım. 31 temmuzdan 5 ağustosa kadar denedik bakalım nasip
Yaa ben de çok ciddiye almadım zaten yarın sabah göreceğiz bakalımAynısı bende de göründü ama ciddiye almadım kendi çizgisinin gölgesidir diye
Arıyom bacım arıyom sonunda üzüleceğimi bile bile arıyom sjsjsjsjhsjsCanım evet ama kendinde arama bak sonra üzülüyorsunnnn o test çizgisinş görene kadar kimse belirti aramasın yasaklıyorum falan diyormuşum dhdhdhhd insanı çok strese sokuyor
Geçen ay kimyasal geçirdiğim için 4 gün gecikti reglim o yüzden emin olamıyorum ama 16-17 si diye tahmin ediyorum göğüslerim de çok şiş çok ağrıyor reglden 6 gün önce başlar hep ona göre de 16-17 si oluyorBat ne zaman
Kaç gündür belirtimde vardı dün o da gitti. Bugün işte o batma hissi oldu akşam saatlerinde. Bir de bahsettiğim eğilip doğruldukça kasıklarımda hissettiğim bişeyler var başka bişeyim yok. Bakalım 5-6 gün kaldıSenin regline daha çok varmış canımm inşallah vardır ümidini kaybetme zaten sen şu an
İnşallah vardır ya gerçekten kendim için ne kadar istiyorsam sizin için de öyleKaç gündür belirtimde vardı dün o da gitti. Bugün işte o batma hissi oldu akşam saatlerinde. Bir de bahsettiğim eğilip doğruldukça kasıklarımda hissettiğim bişeyler var başka bişeyim yok. Bakalım 5-6 gün kaldı
Allah razı olsunİnşallah vardır ya gerçekten kendim için ne kadar istiyorsam sizin için de öyle
Bahsettiğiniz şeyin aynısı benim sol kasığımda varArıyom bacım arıyom sonunda üzüleceğimi bile bile arıyom sjsjsjsjhsjs
Allah razı olsun İnşallah sende de vardır canımİnşallah vardır ya gerçekten kendim için ne kadar istiyorsam sizin için de öyle
Yaaaahu bi ol da rahatla bişeyi 40 kere söylersen olur sjsjsj son 1 hakkın bak ona göre. Hamilesin allahın izniyleBahsettiğiniz şeyin aynısı benim sol kasığımda vartüm bu belirtilerin üstüne yarın adet olurum
Öyle mi hissediyosun yoksa beni mi umutlandırmaya çalışıyosunYaaaahu bi ol da rahatla bişeyi 40 kere söylersen olur sjsjsj son 1 hakkın bak ona göre. Hamilesin allahın izniyle
Bu konuda hiç bilginiz yok mu kızlarrrKızlar bi de benim göğüs ve kol damarlarım aşırı belirginleşti dün kollarım yemyeşildi nerdeyse alakası var mı bilmiyorum ama hiç böyle bir şey duydunuz mu
Umudumuzı kaybettirmemeya çalışoyorum bacımÖyle mi hissediyosun yoksa beni mi umutlandırmaya çalışıyosun
Canımsın canımmUmudumuzı kaybettirmemeya çalışoyorum bacımnegatif bile olsa umutsuzluk yok
Bana bak hele bu kasıkta ki şişkinliği yüz üstü yatınca hissediyo musunCanımsın canımm
Yaa onu yazacaktım biliyo musun yüz üstü uyumaya o kadar alışkınım ki diğer türlü uykum gelmiyor. Yüz üstüde uzanınca sol kasığımda baskı ağırlık oluyor rahat edemiyorumBana bak hele bu kasıkta ki şişkinliği yüz üstü yatınca hissediyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?