- 28 Mayıs 2025
- 1.028
- 228
- 38
- 25
Adam şimdi diyordur bana karışmasın bana bulaşmasın istediği kadar test alırım yoksa başına gelecekleri biliyor napsıınn
Valla hepinize bu yorumda cevap veriyorum sjsjsjsjjsj anasını bile ağlatırım borç yazdırırım eczaneye yine alırım o testi sjsjsjjsjs yav kardeşim ben o çift çizgiyi görene kadar durmak yok yola devamolsun ya o bile guzel bazisi paraya kiyamiyo hic almiyor
Ahhahaha hakli bi isyan oldu suan yap gitsin kiz millet neler neler aliyo testin parasindan nolcakValla hepinize bu yorumda cevap veriyorum sjsjsjsjjsj anasını bile ağlatırım borç yazdırırım eczaneye yine alırım o testi sjsjsjjsjs yav kardeşim ben o çift çizgiyi görene kadar durmak yok yola devam
Ya ne biçim hırs yaptım siz anlamıyosunuz shshshshh 7 ay olmuş 7 koca ay tık yok çıvdıvıcamAhhahaha hakli bi isyan oldu suan yap gitsin kiz millet neler neler aliyo testin parasindan nolcak
Sen beni bırak kendine bak sjshshhshs ne yaptın bence sende bi dene test yap kurtul shshshhsh çok zevkli oluyoAdam şimdi diyordur bana karışmasın bana bulaşmasın istediği kadar test alırım yoksa başına gelecekleri biliyor napsıınn
Ben fenayım adet sancım yok belim çok ağrıyor af edersiniz bugün gazmanya gibiyim. Bu da değişik bi belirti çünkü normalde adet öncesi metabolizmam hızlı çalışır ordan da anlarım reglin geleceğini bu defa kabızlık var özür dilerimbirsey diyemem sende durumlar ne
16sını bekle hayatımSen beni bırak kendine bak sjshshhshs ne yaptın bence sende bi dene test yap kurtul shshshhsh çok zevkli oluyo
Haklisin cnm bu durumda olmakta bekle bakalim hergun iki kere yapYa ne biçim hırs yaptım siz anlamıyosunuz shshshshh 7 ay olmuş 7 koca ay tık yok çıvdıvıcam
Helal olsuunn devaammmValla hepinize bu yorumda cevap veriyorum sjsjsjsjjsj anasını bile ağlatırım borç yazdırırım eczaneye yine alırım o testi sjsjsjjsjs yav kardeşim ben o çift çizgiyi görene kadar durmak yok yola devam
Yok guzum niye özür diliyosun bende aynı öyleydimBen fenayım adet sancım yok belim çok ağrıyor af edersiniz bugün gazmanya gibiyim. Bu da değişik bi belirti çünkü normalde adet öncesi metabolizmam hızlı çalışır ordan da anlarım reglin geleceğini bu defa kabızlık var özür dilerim
Yaa ssnin kafadan istiyorum yaaYok guzum niye özür diliyosun bende aynı öyleydimbu arada niye öyle diyosun 5 dakika hayatımızda bi atraksiyon oluyo
Ya bacım dünyanın sonu değil ben sana söylim en kötü inanmayıp bi daha yapıyon sjsjsjjsjs yak gemileri ben yaktım ısınıyorumYaa ssnin kafadan istiyorum yaa
Aşkım benim de öyleydi hala da öyleBen fenayım adet sancım yok belim çok ağrıyor af edersiniz bugün gazmanya gibiyim. Bu da değişik bi belirti çünkü normalde adet öncesi metabolizmam hızlı çalışır ordan da anlarım reglin geleceğini bu defa kabızlık var özür
Bacım bişi dicem bugün sağ kasık bölgeme bi iğne acısı gibi bişey oldu 10-15 saniye nedendir.Aşkım benim de öyleydi hala da öyle
Yok bacikom ben 2 gün daha sabredicemYa bacım dünyanın sonu değil ben sana söylim en kötü inanmayıp bi daha yapıyon sjsjsjjsjs yak gemileri ben yaktım ısınıyorum
Ayy yaa belirtilerin genelini yaşıyorum gerçekten dimiiAşkım benim de öyleydi hala da öyle
İnşallah regl olmazsın testin de poztif çıkarda bende sana yalandan bizi böyle yalvarttığın için kızarım aminYok bacikom ben 2 gün daha sabredicem
Kızz seni böyle ısıra ısıra sevmek istiyorumm ne güzel şeyler söylüyorsunn İnşallah dediğin gibi olur daa sende içinden geldiği gibi kızarsınnİnşallah regl olmazsın testin de poztif çıkarda bende sana yalandan bizi böyle yalvarttığın için kızarım amin
Evet canım öyle oldu malesef bide ilk duydum öyle bir kimsayal gebelik diye bir kavram bilmiyordum yani8 gün sonra mı kimyasal yaşadın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?