- 30 Ocak 2016
- 415
- 60
- 98
- 30
Sen gebesin sen sus sjshshshshGerçekten agam benlen eğleniirr yaasenin daha batına bir hafta var negatif görünce senden geçmiş oluyor da benim batıma bir gün kala negatif olunca nasıl elenmiş olmuyorum
Ahahah ağzın bal yesiinn ağzıınnSen gebesin sen sus sjshshshsh
Hayır sonucu hızlı çıkarıyor demek istiyor iki gözümün çiçeğiBu arada benim dün gece yapıp suratına bakmadığım testin üstünde hızlı test yazıyo sjsjsjjsjsh erken gebelik testi demek mi be
Heee üfff ahshshshsh len dün gece o pozitif çıktı işte awox abim bu sabah 2. İdrarda negatif verdiHayır sonucu hızlı çıkarıyor demek istiyor iki gözümün çiçeği
8 gün sonra mı kimyasal yaşadın canımAdetime 4 gün kala beta 27 gösterdi acildeki doktor yüksek ihtimal gebelik var ama daha çok başında demişti. 8 geçmişti ki adetim normale oranla daha ağrılı ve yoğun bir şekilde adet oldum. Kadın doğuma gidince de kimsayal gebelik demişti.. inşallah sizden uzak olsun Rabbim gönlünüze göre versin.
cnm hala yapion mu kaldi mi testin senin yaHeee üfff ahshshshsh len dün gece o pozitif çıktı işte awox abim bu sabah 2. İdrarda negatif verdibu arada gece dediğimde sabaha karşı 5 falan sjshsh
regl olana kadar var sjsjsjsjs yarın sabah yine yapacam sjsjsjscnm hala yapion mu kaldi mi testin senin ya
Bi arkadas var burda regline 7 gun var pozitif gormus ya hdjsjs predector bide shhshshregl olana kadar var sjsjsjsjs yarın sabah yine yapacam sjsjsjs
Kız sabaha karşı 5 idrar yaptıysan sabaha kadar birikmemiştir kiHeee üfff ahshshshsh len dün gece o pozitif çıktı işte awox abim bu sabah 2. İdrarda negatif verdibu arada gece dediğimde sabaha karşı 5 falan sjshsh
Evet canım valla açıkçası novacheck doğru mu çıkardı yanlış mı anlayamadım ama oda pozitif çıkarmıştı
Yaa sen kafayı sıyırmışsın sabah 5de neden test yapıyosunnnHeee üfff ahshshshsh len dün gece o pozitif çıktı işte awox abim bu sabah 2. İdrarda negatif verdibu arada gece dediğimde sabaha karşı 5 falan sjshsh
Valla kanda çıkmayanı gördüyse helal olsun demekten başka bir şey gelmez elimdenEvet canım valla açıkçası novacheck doğru mu çıkardı yanlış mı anlayamadım ama oda pozitif çıkarmıştı
Yoksa da zavallı enişte hergün poşet dolusu testle eve geliyordurcnm hala yapion mu kaldi mi testin senin ya
Yapmak için yapıyır negatif görme bağımlısı arkadaşKız sabaha karşı 5 idrar yaptıysan sabaha kadar birikmemiştir ki
Biri şu kadının elinden testlerini alsın, ikinci bir emre kadar da test almaktan men edilsinYaa sen kafayı sıyırmışsın sabah 5de neden test yapıyosunnnsonra 2/3 saat sonra tekrar yapıyosunn aşkım beklee azıcık nefes alll
Yoksa da zavallı enişte hergün poşet dolusu testle eve geliyordur
Ahahah kimsenin böyle birşeye cesaret edebileceğini sanmıyorumBiri şu kadının elinden testlerini alsın, ikinci bir emre kadar da test almaktan men edilsin
Adam şimdi diyordur bana karışmasın bana bulaşmasın istediği kadar test alırım yoksa başına gelecekleri biliyor napsıınnolsun ya o bile guzel bazisi paraya kiyamiyo hic almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?