Ay açıp baktılar mı ajdnsnjs ben ondan çekindiğim için gidemedim doktorlar da hep erkekFizik tedaviye gittim hafif eğrilik var dedi orası algolojiye yönlendirdi iğne yapılması için oraya gittim 18ine randevu verdi
Kız pozitifi görürsün İnşallah daha erkeennn birazcık sabrettttBen bu sabahta test yaptım bilin bakalım ne çıktı
Yarın sabah vercemAaa doğru kan verdin mi
Niye açıp baksinlarAy açıp baktılar mı ajdnsnjs ben ondan çekindiğim için gidemedim doktorlar da hep erkek
Bugün kan verdim bebeğim ama yarın çıkar saglik ocağında verdim sen naptin
İnşallah olmazsın kuzumÇok heyecanlıyım yaa
Aminn canım İnşallah burda bekleyen daha bilmediğimiz bekleyen herkes hepimiz hamileyizdir İnşallahİnşallah olmazsın kuzum
Hadi güzel haberler İnşallah canımmYarın sabah vercem
Ben de bugün kan verdim sağlık ocağında aşırı stresli ve gerginim sürekli kimyasal gebelikle ilgili araştırma yapıyorum bazen erken öğrenmekte iyi olmadığını düşünmeye başladım…Bugün kan verdim bebeğim ama yarın çıkar saglik ocağında verdim sen naptin
Ovülasyon takibimi yaptınız acabaKızlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var. Dün yumurtlamadan sonra 11.günümdü laboquick kaset test yaptım 2.dakikada gölgemsi çizgi belirdi sabah idrarımla. Akşama tekrar yaptım biraz daha belirgin gözle görülür bir çizgi vardı. Normalde bu çizgiler hiç çıkmaz laboquickte. Ayrıca akşama kadar sıvı alımına filan dikkat etmiştim o idrarla bir de ovülasyon yaptım koyuya yakın çıktı. Bugün sabah ilk idrarla yaptığım testte belli belirsiz zor görünen bir çizgi var. Öğlen yeniden yaptım aynı şekilde. Ovülasyon da denedim silikleşmiş bayağı. Koyulaşma beklerken hayal kırıklığına uğradım. Acaba kimyasal yaşamış olabilir miyim? Testleri yükleyeceğim görebilirsiniz eğer. İl ikisi aynı ve dün akşamki test. Diğeri bugün öğlen yaptığım test. Var mı bir fikri olan?
Tabiki negatif shshshshhs gidip gelip bakıyorum çift oldu mu diye 2 saat geçtiNegatif çıktıı kesiinn
Evet 2 ağustos piktiOvülasyon takibimi yaptınız acaba
Laboquick yaptınız sanırım bende ilk defa deniycemde o yüzden soruyorum pek bi bilgim yok açıkçasıEvet 2 ağustos pikti
Laboquick markaydı memnunum ben.Laboquick yaptınız sanırım bende ilk defa deniycemde o yüzden soruyorum pek bi bilgim yok açıkçası
Ayni gerginlik bende de var ama düşünmemeye çalış canım Allahin izniyle sağlıkla ilerleyecekBen de bugün kan verdim sağlık ocağında aşırı stresli ve gerginim sürekli kimyasal gebelikle ilgili araştırma yapıyorum bazen erken öğrenmekte iyi olmadığını düşünmeye başladım…
Adetinize yakın testi tekrarlayın daha erkenLaboquick markaydı memnunum ben.
Yaa bende öyleyimmTabiki negatif shshshshhs gidip gelip bakıyorum çift oldu mu diye 2 saat geçti
İnşallah bebeğim nasip yaYaa bende öyleyimmİnşallah yaptığın gibi çıkar o çift çizgi aşkımm
Sen de öyle sakın kötü düşünme her şey istediğimiz gibi olucak inşallah mutlaka haber etAyni gerginlik bende de var ama düşünmemeye çalış canım Allahin izniyle sağlıkla ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?