- 18 Mart 2025
- 509
- 174
- 18
Regle benzer ağrılarım oluyor belim ağrıyor birazda yorgun ve halsizim sende ne belirtiler varSen de öyle sakın kötü düşünme her şey istediğimiz gibi olucak inşallah mutlaka haber etbuarada herhangi bi belirtin var mı?
Alt karın ağrısı var diyordum da 3 gündür sürüyordu bugün azaldı varla yok arası oldu şimdi halsizlik gögüste öyle abartılacak bi hassasiyette yok:/ bunlar normal mi bilmiyorumRegle benzer ağrılarım oluyor belim ağrıyor birazda yorgun ve halsizim sende ne belirtiler var
Canım ama geç döllenme olmuşsa bu kaset testlerde gözükmesi mümkün değil ki erken gebelik testi neden denemiyorsunKızlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var. Dün yumurtlamadan sonra 11.günümdü laboquick kaset test yaptım 2.dakikada gölgemsi çizgi belirdi sabah idrarımla. Akşama tekrar yaptım biraz daha belirgin gözle görülür bir çizgi vardı. Normalde bu çizgiler hiç çıkmaz laboquickte. Ayrıca akşama kadar sıvı alımına filan dikkat etmiştim o idrarla bir de ovülasyon yaptım koyuya yakın çıktı. Bugün sabah ilk idrarla yaptığım testte belli belirsiz zor görünen bir çizgi var. Öğlen yeniden yaptım aynı şekilde. Ovülasyon da denedim silikleşmiş bayağı. Koyulaşma beklerken hayal kırıklığına uğradım. Acaba kimyasal yaşamış olabilir miyim? Testleri yükleyeceğim görebilirsiniz eğer. İl ikisi aynı ve dün akşamki test. Diğeri bugün öğlen yaptığım test. Var mı bir fikri olan?
Çok da erken sayılmaz aslında bugün 12.günAdetinize yakın testi tekrarlayın daha erken
Canım ben asla okumuyorum bile o yazıyı görünce direk geçiyorum bence böyle şeyler düşünme. Derler ya olmayacağı varsa da olur diye neden kendini yıpratıyorsunBen de bugün kan verdim sağlık ocağında aşırı stresli ve gerginim sürekli kimyasal gebelikle ilgili araştırma yapıyorum bazen erken öğrenmekte iyi olmadığını düşünmeye başladım…
Belki geç döllenme oldu ? Senin betanın yüksek olması lazım kaset testte çıkması için onun için de adetten 5 gün falan geçmesini beklemen lazımÇok da erken sayılmaz aslında bugün 12.gün
10.gün ve dün novacheck marka erken test denedim aslında onda da hafif bir çizgi var ama novacheck yalancı çıkartıyor diye güvenemedim. Testi ekleyeyim görünürse. Şu an laboquick var sadece elimde.Canım ama geç döllenme olmuşsa bu kaset testlerde gözükmesi mümkün değil ki erken gebelik testi neden denemiyorsun
Sorma ya adeta yürüyen bir stresim taktım mı takıyorum… sen naptın kan verdin mi tekrardan buarada kaset testle bi bakayım dedim hala silikCanım ben asla okumuyorum bile o yazıyı görünce direk geçiyorum bence böyle şeyler düşünme. Derler ya olmayacağı varsa da olur diye neden kendini yıpratıyorsun
Bir günde bile neler fark ediyor canım bence umudunu yitirme ama adetin geçmeden kaset testlere bakma bile derim moralin bozulur iyice10.gün ve dün novacheck marka erken test denedim aslında onda da hafif bir çizgi var ama novacheck yalancı çıkartıyor diye güvenemedim. Testi ekleyeyim görünürse. Şu an laboquick var sadece elimde.
Hastanedeyim canım stresliyim ama sakin olmaya çalışıyorum ahahahhaSorma ya adeta yürüyen bir stresim taktım mı takıyorum… sen naptın kan verdin mi tekrardan buarada kaset testle bi bakayım dedim hala silik
Laboquick 20 hCG üzeri ölçüyor. Diğer erken test markalarının çoğu 25 hCG. Bilemiyorum yine deBelki geç döllenme oldu ? Senin betanın yüksek olması lazım kaset testte çıkması için onun için de adetten 5 gün falan geçmesini beklemen lazım
Kızlar bugün kötüyü çağırmayın ve Araştırma canım araştırıp okudukça aklına kötü şeyler yer edinir bunu yapma kendine kuzum allahin izniyle sağlıklı bir şekilde geçecek inşallah hamileleklerimizSen de öyle sakın kötü düşünme her şey istediğimiz gibi olucak inşallah mutlaka haber etbuarada herhangi bi belirtin var mı?
O zaman kesin erken öğrenmen lazım canım her gün test yap benceLaboquick 20 hCG üzeri ölçüyor. Diğer erken test markalarının çoğu 25 hCG. Bilemiyorum yine de2 kaybım var kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor. Erken öğrenmem yararıma o yüzden. Teşekkürler canım
Haklısın canım pozitifi görmek nasip olsun inşallahBir günde bile neler fark ediyor canım bence umudunu yitirme ama adetin geçmeden kaset testlere bakma bile derim moralin bozulur iyice
Ne yaptın son durum ne baciko ?Aynen öyle hayatım nasip
Modunu yüksek tutmaya calıs ilk gün kan verirken kalbim yerinden fırlayacak gibiydi haber ver mutlaka ben yarına kadar dokuz doğururum zatenHastanedeyim canım stresliyim ama sakin olmaya çalışıyorum ahahahha
Amin inşallah ya sabırsızlık başa bela senin durum nedir ?Kızlar bugün kötüyü çağırmayın ve Araştırma canım araştırıp okudukça aklına kötü şeyler yer edinir bunu yapma kendine kuzum allahin izniyle sağlıklı bir şekilde geçecek inşallah hamileleklerimiz
Senin beta kaçtı ilk gün kuzuModunu yüksek tutmaya calıs ilk gün kan verirken kalbim yerinden fırlayacak gibiydi haber ver mutlaka ben yarına kadar dokuz doğururum zaten
Benim catlamanın 12. Günü salı 41,39 çıkmıştı 30-35 arası regl oluyorum bugün itibariyle en gec 5 gün sonra regl günüm.Senin beta kaçtı ilk gün kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?