- 30 Ocak 2016
- 345
- 46
- 98
- 30
Banamı dedin kuzumAşkım ver kanı kurtul
Benim 6 gün geçti kuzumAyy çok zor ya çok geçmiş olsun canım adetine kaç gün var
Saol kuzumGeçmiş olsun kuşum
Fizik tedaviye gittim hafif eğrilik var dedi orası algolojiye yönlendirdi iğne yapılması için oraya gittim 18ine randevu verdiAynı sorun 2 aydır bende de var ya hangi bölüme gittiniz bunun için ve ne dedi doktor
Çok saol tatlimÇok geçmiş olsun canım
Sayın baytarovic benimki neden oluyor acaba açıklar mısınızSanırım sen hamile olduğun için oldu bacım. Bende bişey yokk. Regl olacağım ondan zaaar sjsjsjs
Bende sökülecem gibi inanın çok fenayımBelli olmaz kuzum bende regl olacağımı düşünüyordum goguslerim kasıklarım aynı anda ağrıyordu 1 haftadır çünkü normalde adet belirtim bunlar benim ama olmadım inşallah sende olmazsın kuzum inşallahhhhh
Seni hiç çözemedim sjsjsjsjhsSayın baytarovic benimki neden oluyor acaba açıklar mısınız
Seni hiç çözemedimSayın baytarovic benimki neden oluyor acaba açıklar mısınız
evet bebeğim sana söyledim kan ver aklından çıksınBanamı dedin kuzum
Aaa doğru kan verdin miBenim 6 gün geçti kuzum
Ben de çözemedimSeni hiç çözemedim
evet bebeğim sana söyledim kan ver aklından çıksınama bence gebesin gebe gebeeeeeeeğğğ
Ben bu sabahta test yaptım bilin bakalım ne çıktıBen de çözemedim
Ters köşe yapıo pozitif demen yok muBen bu sabahta test yaptım bilin bakalım ne çıktı
Deme öyle ya çağırıp durdun reglini haBende sökülecem gibi inanın çok fenayım
Kuzum kan veremiyorum suan işte acil burada Türkiye gibi değil normal kadın doğumlar sa suan tatilde burası vakos ayında suanSeni hiç çözemedim
evet bebeğim sana söyledim kan ver aklından çıksınama bence gebesin gebe gebeeeeeeeğğğ
Hadii ne çıktı söyle gızzBen bu sabahta test yaptım bilin bakalım ne çıktı
3 gün sonra açılacak doktorlar o zaman gideceğim inşallahSeni hiç çözemedim
Negatif çıktıı kesiinnBen bu sabahta test yaptım bilin bakalım ne çıktı
Çok heyecanlıyım yaaDeme öyle ya çağırıp durdun reglini ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?