Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Benim catlamanın 12. Günü salı 41,39 çıkmıştı 30-35 arası regl oluyorum bugün itibariyle en gec 5 gün sonra regl günüm.
Aslında yumurtlamadan sonra 14.gün regl günün olmuyor mu ? Mesela benim iki ay önce döngüm 31 güne kaydığı için yumurtlamam da ileri tarihe kaymıştı. Ama dpo 14 de yine adet oldum öyle olmuyor mu 2-3 gün fark yaratır belki ama ben mi yanlış biliyorum

Ya doğrudur da işte bazen tam günün de olmuyorum sarkıyor ben en geç ihtimali düşünerek söyledim çünkü en gec 5 gün oynuyor regl olunca

Ya doğrudur da işte bazen tam günün de olmuyorum sarkıyor ben en geç ihtimali düşünerek söyledim çünkü en gec 5 gün oynuyor regl olunca
Yok canım öyle değil demek istediğim yani senin yumurtlamadan 14-16 gün sonra falan zaten adet günün. Mesela diyelim sat 20 25 de adet bitti 30 da yumurtlama geldi 14-16 gibş adet günün olmuş oluyor. Yani senin bat aslında bugünlerde falan yani bek sanki nöyle biliyorum bi chatgbt sorsana canım

Evet anladım ben seni dediğin gibi benim normal günüm dün veya bugün regl günümün gelişi belli değil onu demek istedim aslında bak atıyorum aaay suan migrenimi tetikledi su stres kan sonucun ne zaman cıkar???

Evet anladım ben seni dediğin gibi benim normal günüm dün veya bugün regl günümün gelişi belli değil onu demek istedim aslında bak atıyorum aaay suan migrenimi tetikledi su stres kan sonucun ne zaman cıkar???
Ayyy kız bilmiyorum bu işler çok karışık benim de testim hala çıkmadı ya bekliyorum hastanede midem bulandı vallaha stresten heralde

Ay açıp baktılar mı ajdnsnjs ben ondan çekindiğim için gidemedim doktorlar da hep erkek
Canim bence ihmal etme bana oturma simidi al dedi hiç fayda etmedi hemde erkek olsun nolcak doğumda napcan kız erkek diye girmiycenmj

Valla ben de türk kahvesi içmemek için kendimi zor tutuyorum kefir su başka bir şey yok
Bende su kefir tüketiyorum ama türk kahvesini içmeyince baş ağrım oluyor alışkanlık. Soğuk kahve de havalar sıcak içmek istiyorum tutamıyorum kendimi yapıp içiyorum keşke bu kadar tüketmesem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…