Aslında yumurtlamadan sonra 14.gün regl günün olmuyor mu ? Mesela benim iki ay önce döngüm 31 güne kaydığı için yumurtlamam da ileri tarihe kaymıştı. Ama dpo 14 de yine adet oldum öyle olmuyor mu 2-3 gün fark yaratır belki ama ben mi yanlış biliyorumBenim catlamanın 12. Günü salı 41,39 çıkmıştı 30-35 arası regl oluyorum bugün itibariyle en gec 5 gün sonra regl günüm.
Ya doğrudur da işte bazen tam günün de olmuyorum sarkıyor ben en geç ihtimali düşünerek söyledim çünkü en gec 5 gün oynuyor regl oluncaAslında yumurtlamadan sonra 14.gün regl günün olmuyor mu ? Mesela benim iki ay önce döngüm 31 güne kaydığı için yumurtlamam da ileri tarihe kaymıştı. Ama dpo 14 de yine adet oldum öyle olmuyor mu 2-3 gün fark yaratır belki ama ben mi yanlış biliyorum
Yok canım öyle değil demek istediğim yani senin yumurtlamadan 14-16 gün sonra falan zaten adet günün. Mesela diyelim sat 20 25 de adet bitti 30 da yumurtlama geldi 14-16 gibş adet günün olmuş oluyor. Yani senin bat aslında bugünlerde falan yani bek sanki nöyle biliyorum bi chatgbt sorsana canımYa doğrudur da işte bazen tam günün de olmuyorum sarkıyor ben en geç ihtimali düşünerek söyledim çünkü en gec 5 gün oynuyor regl olunca
Evet anladım ben seni dediğin gibi benim normal günüm dün veya bugün regl günümün gelişi belli değil onu demek istedim aslında bak atıyorum aaay suan migrenimi tetikledi su stresYok canım öyle değil demek istediğim yani senin yumurtlamadan 14-16 gün sonra falan zaten adet günün. Mesela diyelim sat 20 25 de adet bitti 30 da yumurtlama geldi 14-16 gibş adet günün olmuş oluyor. Yani senin bat aslında bugünlerde falan yani bek sanki nöyle biliyorum bi chatgbt sorsana canım
Ayyy kız bilmiyorum bu işler çok karışık benim de testim hala çıkmadı ya bekliyorum hastanede midem bulandı vallaha stresten heraldeEvet anladım ben seni dediğin gibi benim normal günüm dün veya bugün regl günümün gelişi belli değil onu demek istedim aslında bak atıyorum aaay suan migrenimi tetikledi su streskan sonucun ne zaman cıkar???
Çıkmasını bekliyorsun dur senin yerine ben iki kat heyecan yaptımAyyy kız bilmiyorum bu işler çok karışık benim de testim hala çıkmadı ya bekliyorum hastanede midem bulandı vallaha stresten heralde
Adet olmadım dahaNe yaptın son durum ne baciko ?
Kafein tüketmemenizi öneririm ağrıyı daha çok tetiklerAdet olmadım dahaakıntım fazla belim ağrıyor. Temizlik sonrası bel kırılması yaşıyorum yinee kalkıp soğuk kahve yapacam kalkabilirsem sen napıyosun hayatım
Valla bende temizlik sonrasi kasik agrisi yasiyorum bata son 4Adet olmadım dahaakıntım fazla belim ağrıyor. Temizlik sonrası bel kırılması yaşıyorum yinee kalkıp soğuk kahve yapacam kalkabilirsem sen napıyosun hayatım
Canim bence ihmal etme bana oturma simidi al dedi hiç fayda etmedi hemde erkek olsun nolcak doğumda napcan kız erkek diye girmiycenmjAy açıp baktılar mı ajdnsnjs ben ondan çekindiğim için gidemedim doktorlar da hep erkek
Biliyorum aslında ama alışkanlık maalesef içmeyince daha kötü oluyorum. Teşekkğr ederimKafein tüketmemenizi öneririm ağrıyı daha çok tetikler
Benimde bel ağrım çok fazla yaAdet olmadım dahaakıntım fazla belim ağrıyor. Temizlik sonrası bel kırılması yaşıyorum yinee kalkıp soğuk kahve yapacam kalkabilirsem sen napıyosun hayatım
Benim bat bugün beklemedeyimValla bende temizlik sonrasi kasik agrisi yasiyorum bata son 4
Bende hergun bir bardak granül kahve içiyorum aç karnına içmesem duramiyorumBiliyorum aslında ama alışkanlık maalesef içmeyince daha kötü oluyorum. Teşekkğr ederim
Ayni durumdayiz bu arada benim testler netleşmedi hala çok silik umarım sağlıklı ilerler korkuyorumAlt karın ağrısı var diyordum da 3 gündür sürüyordu bugün azaldı varla yok arası oldu şimdi halsizlik gögüste öyle abartılacak bi hassasiyette yok:/ bunlar normal mi bilmiyorum
Korkma kötü düşünme kafanı öyle bullandırma bebislerimiz bizimle olucakAyni durumdayiz bu arada benim testler netleşmedi hala çok silik umarım sağlıklı ilerler korkuyorum
Valla ben de türk kahvesi içmemek için kendimi zor tutuyorum kefir su başka bir şey yokBiliyorum aslında ama alışkanlık maalesef içmeyince daha kötü oluyorum. Teşekkğr ederim
Yok granül kahveyi o şekilde içemem ama sade türk kahvesi sabah uyandığım gibi mutlaka içiyorum maalesefBende hergun bir bardak granül kahve içiyorum aç karnına içmesem duramiyorum
Bugün yine test yaptım diğer yaptığım erken gebelik testiydi bugün yaptığımda normal test di yine pozitifti ve koyulaştı rengi inşallah hamileyimAmin inşallah ya sabırsızlık başa bela senin durum nedir ?
Bende su kefir tüketiyorum ama türk kahvesini içmeyince baş ağrım oluyor alışkanlık. Soğuk kahve de havalar sıcak içmek istiyorum tutamıyorum kendimi yapıp içiyorum keşke bu kadar tüketmesem amaValla ben de türk kahvesi içmemek için kendimi zor tutuyorum kefir su başka bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?