- 29 Aralık 2024
- 2.032
- 1.076
- 48
Dilan onunla ogrendi ama bilmiyorumCanım duratest yalancı pozitif veriyor
Bugün yaptinmi canim tekrar testSipariş et elinin altında bulunsun
Yok hayatım dün yapmıştım diye bugün yapmadım. Regl günüm bugün zaten bakalım bugün yarın olmazsam cumartesi sabah yaparımBugün yaptinmi canim tekrar test
Bende yarın kan vericem sabah pazartesi ignem var ne olur ne olmaz cunkuYok hayatım dün yapmıştım diye bugün yapmadım. Regl günüm bugün zaten bakalım bugün yarın olmazsam cumartesi sabah yaparım
Vala ben hayla öyleyim git geldi herseye sinir oluyorum gözüme batıyorAhahaha yazık ya sinirinden demişşyani bende ekstra bi sinir yok şuan gel gitli genelde ama herşeye ağlayasım geliyor pek modum yok gibiyim bu günlerde artık bilemiyorun
Ne iğnesi canımm geçmiş olsunBende yarın kan vericem sabah pazartesi ignem var ne olur ne olmaz cunku
Ayy bu hep böyle devam etmese bariiVala ben hayla öyleyim git geldi herseye sinir oluyorum gözüme batıyor
Yok yok etmez başlangıçta oluyor böyle sonra geçiyor tabi gerçi her hamilelik her vücut bir olmaz da artık bakacağızAyy bu hep böyle devam etmese barii
Kuyruk sokumumdaki kemik çok agriyo onun için iğne yapilcak oda kortizon çok teşekkür ederim tatlimNe iğnesi canımm geçmiş olsun
Rabbim kolaylaştırsın güzelim yaaYok yok etmez başlangıçta oluyor böyle sonra geçiyor tabi gerçi her hamilelik her vücut bir olmaz da artık bakacağız
Ayy çok zor ya çok geçmiş olsun canım adetine kaç gün varKuyruk sokumumdaki kemik çok agriyo onun için iğne yapilcak oda kortizon çok teşekkür ederim tatlim
Sanırım sen hamile olduğun için oldu bacım. Bende bişey yokk. Regl olacağım ondan zaaar sjsjsjsBennnn
Geçmiş olsun kuşumKuyruk sokumumdaki kemik çok agriyo onun için iğne yapilcak oda kortizon çok teşekkür ederim tatlim
Aynı sorun 2 aydır bende de var ya hangi bölüme gittiniz bunun için ve ne dedi doktorKuyruk sokumumdaki kemik çok agriyo onun için iğne yapilcak oda kortizon çok teşekkür ederim tatlim
Belli olmaz kuzum bende regl olacağımı düşünüyordum goguslerim kasıklarım aynı anda ağrıyordu 1 haftadır çünkü normalde adet belirtim bunlar benim ama olmadım inşallah sende olmazsın kuzum inşallahhhhhSanırım sen hamile olduğun için oldu bacım. Bende bişey yokk. Regl olacağım ondan zaaar sjsjsjs
Çok geçmiş olsun canımKuyruk sokumumdaki kemik çok agriyo onun için iğne yapilcak oda kortizon çok teşekkür ederim tatlim
Hiç umudum yok benim yavruşum yaBelli olmaz kuzum bende regl olacağımı düşünüyordum goguslerim kasıklarım aynı anda ağrıyordu 1 haftadır çünkü normalde adet belirtim bunlar benim ama olmadım inşallah sende olmazsın kuzum inşallahhhhh
Hayırlısı çiçeğim insallahhhHiç umudum yok benim yavruşum yahiç hemde. Neyse hayırlısı inşallah vardır ağızın dualı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?