Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bende su kefir tüketiyorum ama türk kahvesini içmeyince baş ağrım oluyor alışkanlık. Soğuk kahve de havalar sıcak içmek istiyorum tutamıyorum kendimi yapıp içiyorum keşke bu kadar tüketmesem ama
Kızlar sizin döngünüz kaç gün ve bata kaç gün kaldı A adilebaytarovic

Bir yıldır bat bekliyonuz sanki ben sizin yerinize darlandım ha niye gelmiyor bu günler hdhdhdhdhd siz mi çok erkek belirti takip etmeye başladınız yada

Aşkım benim bat günü bugün 20 gündür bat bekliyorum 2 hafta önce ki yumurtlama lekesini yerleşme sanmamla başladı herşey

Kızlar bu kahve meselesini araştırdım şimdi, tutunma sürecini olumsuz etkileyebiliyormuş az da olsa. Ben de günde 3 fincan falan kahve içiyorum bir dahaki yumurtlama dönemi kafeinsiz kahveye geçicem

Ya o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum kahvenin cavresamn açıkçası ama tüm tuşlara basıcam gelecek ay bomba gibi geliyorum hahahah

Kızlar bu kahve meselesini araştırdım şimdi, tutunma sürecini olumsuz etkileyebiliyormuş az da olsa. Ben de günde 3 fincan falan kahve içiyorum bir dahaki yumurtlama dönemi kafeinsiz kahveye geçicem
Kız ben bu ay granül kahve ile o kadar çok soğuk kahve içtim kiiii ama ben baktım bir bardak sıkıntı değil diyorlar hatta bebeğin cinsiyeti için falan kahve içip öyle gelin diyorlar

Kız ben bu ay granül kahve ile o kadar çok soğuk kahve içtim kiiii ama ben baktım bir bardak sıkıntı değil diyorlar hatta bebeğin cinsiyeti için falan kahve içip öyle gelin diyorlar
O zaman sıkıntı olmuyomuş zaten ya, rahmin kanlanmasını etkileyebileceği için tutunmayı zorlaştırabilirmiş. Bebeler içerde daha çok çaba harcayacak yani fklekdld

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…