Kızlar sizin döngünüz kaç gün ve bata kaç gün kaldı A adilebaytarovicBende su kefir tüketiyorum ama türk kahvesini içmeyince baş ağrım oluyor alışkanlık. Soğuk kahve de havalar sıcak içmek istiyorum tutamıyorum kendimi yapıp içiyorum keşke bu kadar tüketmesem ama
Kahveden bir sorun olacağını zannetmiyorum canım abartmadikca kahve zararlı değil kiYok granül kahveyi o şekilde içemem ama sade türk kahvesi sabah uyandığım gibi mutlaka içiyorum maalesef
Gün içindede turk kahvesi içiyorum çok seviyorum çayı hiç sevmemdeYok granül kahveyi o şekilde içemem ama sade türk kahvesi sabah uyandığım gibi mutlaka içiyorum maalesef
Hamileliğin başlarında riskli sonrasindada 1 fincan icilebiliyoKahveden bir sorun olacağını zannetmiyorum canım abartmadikca kahve zararlı değil ki
Askim kan verseneBugün yine test yaptım diğer yaptığım erken gebelik testiydi bugün yaptığımda normal test di yine pozitifti ve koyulaştı rengi inşallah hamileyim
Aşkım benim bat günü bugünKızlar sizin döngünüz kaç gün ve bata kaç gün kaldı A adilebaytarovic
Bir yıldır bat bekliyonuz sanki ben sizin yerinize darlandım ha niye gelmiyor bu günler hdhdhdhdhd siz mi çok erkek belirti takip etmeye başladınız yada
Hadi ya bilmiyordum ben diğer hamileligimdede içiyordum ama.turk kahvesi değil gold acı kahve içiyorum ben artık içeyim en iyisiHamileliğin başlarında riskli sonrasindada 1 fincan icilebiliyo
Ayy İnşallah canımm çok sevindimmBugün yine test yaptım diğer yaptığım erken gebelik testiydi bugün yaptığımda normal test di yine pozitifti ve koyulaştı rengi inşallah hamileyim
3 gün sonra verecem kuzum burası tatilde suan doktor yok acilde De gidip veremiyorsun Türkiye gibi değil bu zıkkım yerAskim kan versene
AyyyyAşkım benim bat günü bugün20 gündür bat bekliyorum 2 hafta önce ki yumurtlama lekesini yerleşme sanmamla başladı herşey
Sağol canım teşekkür ederimAyy İnşallah canımm çok sevindimm
Kız ben bu ay granül kahve ile o kadar çok soğuk kahve içtim kiiiiKızlar bu kahve meselesini araştırdım şimdi, tutunma sürecini olumsuz etkileyebiliyormuş az da olsa. Ben de günde 3 fincan falan kahve içiyorum bir dahaki yumurtlama dönemi kafeinsiz kahveye geçicem
Bazen bir çay bardağı türk kahvesiyle durmayı başarabiliyorum bazen abartıyorum yaaKahveden bir sorun olacağını zannetmiyorum canım abartmadikca kahve zararlı değil ki
Yani bende düşünmüyorum ama olsun yinede bas ve gel hemen aşkım insallahhhYa o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum kahvenincavresamn açıkçası ama tüm tuşlara basıcam gelecek ay bomba gibi geliyorum hahahah
O zaman sıkıntı olmuyomuş zaten ya, rahmin kanlanmasını etkileyebileceği için tutunmayı zorlaştırabilirmiş. Bebeler içerde daha çok çaba harcayacak yani fklekdldKız ben bu ay granül kahve ile o kadar çok soğuk kahve içtim kiiiiama ben baktım bir bardak sıkıntı değil diyorlar hatta bebeğin cinsiyeti için falan kahve içip öyle gelin diyorlar
Bugün yine test yaptım diğer yaptığım erken gebelik testiydi bugün yaptığımda normal test di yine pozitifti ve koyulaştı rengi inşallah hamileyim
Bende çay hiç sevmem kahveciyimGün içindede turk kahvesi içiyorum çok seviyorum çayı hiç sevmemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?