Çokta abartma kuzum ne olur olmaz ben Türk kahvesi içmiyorum ama bende gold acı kahve bağımlısıyım sabah aç karna içmeden güne başlayamam ve benim bir kötü aliskanligim daha var maalesefBazen bir çay bardağı türk kahvesiyle durmayı başarabiliyorum bazen abartıyorum yaa
Hadi yaa bu aralar dikkat ediyorum çok artmıyorım aslında ama yine de bi korktumKızlar bu kahve meselesini araştırdım şimdi, tutunma sürecini olumsuz etkileyebiliyormuş az da olsa. Ben de günde 3 fincan falan kahve içiyorum bir dahaki yumurtlama dönemi kafeinsiz kahveye geçicem
Canım süvari usulü neredeyse bir buçuk fincana falan denk geliyor büyük bardak ile içince ona dikkat et. Küçük küçük iki sefer iç gözünü de doyururBazen bir çay bardağı türk kahvesiyle durmayı başarabiliyorum bazen abartıyorum yaa
Azaltırsın canım gebelik kapıdaBende su kefir tüketiyorum ama türk kahvesini içmeyince baş ağrım oluyor alışkanlık. Soğuk kahve de havalar sıcak içmek istiyorum tutamıyorum kendimi yapıp içiyorum keşke bu kadar tüketmesem ama
Ahahah çok iyi yaa iç iççHazır adet oluyorken gidip 5 fincan içim kxlwkxkwkdk
Korkma korkmaa öyle büyük bir ihtimal değil sadece olmasa daha iyi ben aşırı içiyorum bazı günler o yüzden bu kararı aldımHadi yaa bu aralar dikkat ediyorum çok artmıyorım aslında ama yine de bi korktum
Senin günün gecmismiydi aşkım benimki geçmişti ama belki ondan koyulasma hemen başlamıştırmaşallahh benim kaset testler sabit tonda
Aynen bir fincan şekersiz çok sıkıntı olmuyormuş gebeliğin ilk zamanlarından sonra. Tutunana kadar ara vermek iyi bir fikir olabilir amaYa zaten söyle bir sey var gebeyken zararlı diye biliyorum ama türk kahvesi örnek veriyorum şekersiz günde bir kereye mahsus olabilir
Canım o dediğin kötü alışkanlık bende de var maalesef zaten onu hayatımdan nasıl çıkarıcam hiç bilmiyorumÇokta abartma kuzum ne olur olmaz ben Türk kahvesi içmiyorum ama bende gold acı kahve bağımlısıyım sabah aç karna içmeden güne başlayamam ve benim bir kötü aliskanligim daha var maalesefiçemeye çalışıyorum iki gündür tek tük içtim
Haklısın canım şükür ki bu aralar canım pek istemiyor zaten İnşallah tiksinirim yaa zayıfım zaten kilo almama da engel oluyor o kadar fazlasıCanım süvari usulü neredeyse bir buçuk fincana falan denk geliyor büyük bardak ile içince ona dikkat et. Küçük küçük iki sefer iç gözünü de doyurur
Ankarada ertesi gün çıkıyor maalesefKorkma kötü düşünme kafanı öyle bullandırma bebislerimiz bizimle olucaksonuc kac gibi cıkar acaba
Ayy canımm ağzın bal yesin ne güzel konuştun İnşallah öylediirAzaltırsın canım gebelik kapıda
En iyisi gerçekten fazlasından uzak durmak gerekiyorKorkma korkmaa öyle büyük bir ihtimal değil sadece olmasa daha iyi ben aşırı içiyorum bazı günler o yüzden bu kararı aldım
Ben kiloluyum benim almama engel olmuyor günde 3 fincanHaklısın canım şükür ki bu aralar canım pek istemiyor zaten İnşallah tiksinirim yaa zayıfım zaten kilo almama da engel oluyor o kadar fazlası
Ay hiç sorma ya ben oğlumda hemen tiksindim hiç içmedim ve böyle 2 seneyi geçkin ağzıma sürmedim emzirdigim için sonra yine başladım kör olasıcaya simdide hiç tiksinme yok tam tersi acayip güzel kokuyor sanki ya test yapmadan önce felan eşim içip içeri geldiğinde bir güzel koku geliyordu burnuma sanki en güzel yemek kokusuCanım o dediğin kötü alışkanlık bende de var maalesef zaten onu hayatımdan nasıl çıkarıcam hiç bilmiyorum
Geçmedi tahminimce en geç 5 gün sonraya görünüyor ama simdi markadan markaya da değişir diye düşünüyorum bugün b-good ile yaptım sinirimi bozdu salı beta 41,39 cıkmıstı amaSenin günün gecmismiydi aşkım benimki geçmişti ama belki ondan koyulasma hemen başlamıştır
Bi beni zayıflatıyor herhalde şu kahveeeBen kiloluyum benim almama engel olmuyor günde 3 fincankeşke olsa
Mesela su 3ü1 arada paket kahveleri kesinlikle önermiyorum aşırı sağlıksız arkadasım gebe kalmadan önce tüketiyordu bıraktıAynen bir fincan şekersiz çok sıkıntı olmuyormuş gebeliğin ilk zamanlarından sonra. Tutunana kadar ara vermek iyi bir fikir olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?