Belki daha da kilolu olacaktım kahve sağolsun koruyor bilemeyiz fkekkdkdkdBi beni zayıflatıyor herhalde şu kahveee
Kesinlikle öyle granül kahve yerine türk kahvesi ve filtre kahve koymak bile genel sağlık için çok faydalıMesela su 3ü1 arada paket kahveleri kesinlikle önermiyorum aşırı sağlıksız arkadasım gebe kalmadan önce tüketiyordu bıraktı
Testlere hiç bakma canım aynen dediğin gibi markadan markaya değişiklik gösteriyordur hiç kafana takip canını çıkma bebisimizide üzme annesi o seninle hissediyor herseyiGeçmedi tahminimce en geç 5 gün sonraya görünüyor ama simdi markadan markaya da değişir diye düşünüyorum bugün b-good ile yaptım sinirimi bozdu salı beta 41,39 cıkmıstı ama
Ya ben de oturma simidine oturdum bayağı ama yok geçmiyo :/ gidicem bakalım ama röntgen olayı olacaksa adetten sonra giderim artık(inşallah olmam tabi)Canim bence ihmal etme bana oturma simidi al dedi hiç fayda etmedi hemde erkek olsun nolcak doğumda napcan kız erkek diye girmiycenmj
Hshshshs sesli güldümmAy hiç sorma ya ben oğlumda hemen tiksindim hiç içmedim ve böyle 2 seneyi geçkin ağzıma sürmedim emzirdigim için sonra yine başladım kör olasıcaya simdide hiç tiksinme yok tam tersi acayip güzel kokuyor sanki ya test yapmadan önce felan eşim içip içeri geldiğinde bir güzel koku geliyordu burnuma sanki en güzel yemek kokusu
Bol bol su içmekte fayda varKesinlikle öyle granül kahve yerine türk kahvesi ve filtre kahve koymak bile genel sağlık için çok faydalı
İyi dedin gidip bir bardak su alayım yanına da Türk kahvesiBol bol su içmekte fayda var
OlabilirBelki daha da kilolu olacaktım kahve sağolsun koruyor bilemeyiz fkekkdkdkd
Alırsın artık hamilesin nasılsa şu anOlabilirnasıl kiloo alıcaamm nasıllll
Ben de Ankaradayım kuzu bugün hemşire dedi 2 gibi çıkar yarın doktorda 4 gibi cıkar o zaman gel dediAnkarada ertesi gün çıkıyor maalesef
Ay inşallah ya topluca dua edelim arkadaşlarTestlere hiç bakma canım aynen dediğin gibi markadan markaya değişiklik gösteriyordur hiç kafana takip canını çıkma bebisimizide üzme annesi o seninle hissediyor herseyi
İnşallah tiksinir bırakırsın canım bende inşallah biran önce tiksinirim o zamanlar stres sıkıntı içindeydim eşim görevde idi uzamn çavuştu felan filan derken yine kendimi sigara içerken buldumHshshshs sesli güldümmbenimde eşim kullanıyor valla bende de tiksinme olacağını sanmıyorum herşeyden tiksinirim ondan asla ama cidden hamileysem öğrendiğim gibi bırakmak istiyorum. Eşimde izin vermez zaten bende bebişime kıyamam o dumanın onu zehirlemesine izin veremem (İNŞAALLAH bırakabilirim) sen ne güzel bırakmışsın neden başladın tekraarrr kskdkdm
Ya şimdi soğuk kahve içtim dur canımızı çektirme türk kahvesi falan yapıcam diyosun şeytan dürtüyor kalk iç sende ne olacak sanki diyeeİyi dedin gidip bir bardak su alayım yanına da Türk kahvesi
Kız sizi yicem siz ne güzel konuşuyorsunuz öyle hamilesin falannAlırsın artık hamilesin nasılsa şu an
Sen içmeee sen hamilesin ben değilim otur kız oturduğun yereYa şimdi soğuk kahve içtim dur canımızı çektirme türk kahvesi falan yapıcam diyosun şeytan dürtüyor kalk iç sende ne olacak sanki diyee
Hahahshshsh şşş kız canım çekiyor susİyi dedin gidip bir bardak su alayım yanına da Türk kahvesi
Dualarım hep sizle vallaAy inşallah ya topluca dua edelim arkadaşlar
İnşallah tiksiniriz canım ne diyim bende stres sıkıntı bitmediğinden ben onu bıraksam o beni bırakmıyorİnşallah tiksinir bırakırsın canım bende inşallah biran önce tiksinirim o zamanlar stres sıkıntı içindeydim eşim görevde idi uzamn çavuştu felan filan derken yine kendimi sigara içerken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?