Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Geçmedi tahminimce en geç 5 gün sonraya görünüyor ama simdi markadan markaya da değişir diye düşünüyorum bugün b-good ile yaptım sinirimi bozdu salı beta 41,39 cıkmıstı ama
Testlere hiç bakma canım aynen dediğin gibi markadan markaya değişiklik gösteriyordur hiç kafana takip canını çıkma bebisimizide üzme annesi o seninle hissediyor herseyi

Canim bence ihmal etme bana oturma simidi al dedi hiç fayda etmedi hemde erkek olsun nolcak doğumda napcan kız erkek diye girmiycenmj
Ya ben de oturma simidine oturdum bayağı ama yok geçmiyo :/ gidicem bakalım ama röntgen olayı olacaksa adetten sonra giderim artık(inşallah olmam tabi)

Hshshshs sesli güldümm benimde eşim kullanıyor valla bende de tiksinme olacağını sanmıyorum herşeyden tiksinirim ondan asla ama cidden hamileysem öğrendiğim gibi bırakmak istiyorum. Eşimde izin vermez zaten bende bebişime kıyamam o dumanın onu zehirlemesine izin veremem (İNŞAALLAH bırakabilirim) sen ne güzel bırakmışsın neden başladın tekraarrr kskdkdm

İnşallah tiksinir bırakırsın canım bende inşallah biran önce tiksinirim o zamanlar stres sıkıntı içindeydim eşim görevde idi uzamn çavuştu felan filan derken yine kendimi sigara içerken buldum

İnşallah tiksinir bırakırsın canım bende inşallah biran önce tiksinirim o zamanlar stres sıkıntı içindeydim eşim görevde idi uzamn çavuştu felan filan derken yine kendimi sigara içerken buldum
İnşallah tiksiniriz canım ne diyim bende stres sıkıntı bitmediğinden ben onu bıraksam o beni bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…