Canım Normalde genel olarak 22 si 25 i arası oluyor hep adetim ama geçen ay daha erken oldu 20 sinde bu ay da uygulamalar 20 gösteriyor bilemedimCanım çok net görünmüyor ama batın ne zamandı belki erken yapmışsın
Amin sağol canım insallahhh sen tekrar baktırdın mi kac ciktiRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım çok sevindim
Evet yazmıştım ya 6 gün vardı regle yaptım nagatifti arada bir regl ağrısı oluyo geçiyor başka bir belirti yokValla regl günüme kadar yapma dusuncem yok desem sen yaptin ki hic belirtin vs neler
Kız bilemedim ya insanlar battan 4-5 gün önce 400 ler görünce öyle düşündüm sen daha iyi araştırmışsındır normal o zaman demiiiiBata göre normal bence değerler herkesin betası aynı zamanda yükselmiyor ben geç döllenme olduğunu sanmıyorum
Evet yazmıştım ya 6 gün vardı regle yaptım nagatifti arada bir regl ağrısı oluyo geçiyor başka bir belirti yok
4-5 gün kala 400 le öğrenen erken yumurtluyordur ki herkesin betası aynı anda kana geçmiyor ben 16.günde yumurtluyorum tahmini zaten bence gayet normalKız bilemedim ya insanlar battan 4-5 gün önce 400 ler görünce öyle düşündüm sen daha iyi araştırmışsındır normal o zaman demiiii
Canım öyleyse de daha 5 gün var erken bence. Bende bat günümden bir gün önce de negatif çıktı. Dün bat günümdü bugünde adet olmadım olacakmışım gibi de durmuyor normalde öncesinden çok ağrım olur ağrılı geçer baya adetim bu ay yok o ağrı. Yarın test yapacam İnşallah da pozitif çıkarsa düşün bir gün önce bile negatifti gecikmeden sonra pozitifi görmüş olacam. Tabii görürsemCanım Normalde genel olarak 22 si 25 i arası oluyor hep adetim ama geçen ay daha erken oldu 20 sinde bu ay da uygulamalar 20 gösteriyor bilemedim
İnşallah görecez prensesimCanım öyleyse de daha 5 gün var erken bence. Bende bat günümden bir gün önce de negatif çıktı. Dün bat günümdü bugünde adet olmadım olacakmışım gibi de durmuyor normalde öncesinden çok ağrım olur ağrılı geçer baya adetim bu ay yok o ağrı. Yarın test yapacam İnşallah da pozitif çıkarsa düşün bir gün önce bile negatifti gecikmeden sonra pozitifi görmüş olacam. Tabii görürsem
Seni çok seviyorum güzel kızım Rabbim senin de güzel gönlüne göre versin İnşallahİnşallah görecez prensesimsen gönlünü ferah tut
İnşallah pozitifi götürürsün canım Allah gönlüne göre versin. Normalde geçer miydi günün bir de belirtin neler? Benim normalde akıntım olmaz sadece yumurtlama döneminde olurdu bi kaç gündür hem sulu hemde afedersin sümük gibi geliyor aradaCanım öyleyse de daha 5 gün var erken bence. Bende bat günümden bir gün önce de negatif çıktı. Dün bat günümdü bugünde adet olmadım olacakmışım gibi de durmuyor normalde öncesinden çok ağrım olur ağrılı geçer baya adetim bu ay yok o ağrı. Yarın test yapacam İnşallah da pozitif çıkarsa düşün bir gün önce bile negatifti gecikmeden sonra pozitifi görmüş olacam. Tabii görürsem
Amin canım Allah razı olsun. İnşallah sende görürsün pozitifiİnşallah pozitifi götürürsün canım Allah gönlüne göre versin. Normalde geçer miydi günün bir de belirtin neler? Benim normalde akıntım olmaz sadece yumurtlama döneminde olurdu bi kaç gündür hem sulu hemde afedersin sümük gibi geliyor arada
60,4cıktıSenin koyulasma gayet iyi görünüyor canım
Aynı yerde mi verdin canım60,4cıktı
Belirtilerin sanki hamileymişsin gibi geliyor bana umarım öyledir. zaten herkes kendi vücudunu tanır adet dönemlerini nasıl geçtiğini de bilirsin şu an farklı belirti ve hisler yaşıyorsan umarım hamilesindirAmin canım Allah razı olsun. İnşallah sende görürsün pozitifinormalde günüm geçmez ve dediğim gibi birkaç gün öncesinde başlayan adet sancımla anlarım adet olacağımı test bile yapmam derim hani adetim gelecek bu ay da olmadı falan ve gününde gelir. Bu ay yok o ağrım sancım. Sol kasığımda baskı ve doluluk var kasılmalar oluyor. Arada adetim sökülemiyormuş gibi vajinamda ağırlık ve ağrı oluyor. Geçneyen inanılmaz bel ağrım var bu yaşıma kadar hiç böyle ağrımamıştı belim. Halsizlik ve dediğin gibi sulu ve yoğun akıntım var. Sabah durup dururken midem bulandı bi öğürme yaşadım kahvaltı da yapamadım ama psikolojik de olabilir pozitifi görmeden pek belirtidir diyemiyorum. Ayrıca yumurtlamadan beri düşmeyen vücut sıcaklığım var normalde yumurtam çatlar ateşim yüksek olur adet günümde geçer ve adet olurum. Bu ay hala ısı devam ediyor. Af edersin gaz ve kabızlık var normalde adet öncesi metebolizmam hızlı çalışır ordan da anlarım adet olacağımı. Sık idrara çıkma ve idrarda koyuluk yoğun bi koku var gebelik midir bilmiyorum enfeksiyonum var ondan da olabilir. Bu tüm yaşadıklarım idrar yolu enfeksiyonumdan da olabilir ilaç da kullanamıyorum haliyle bebek olup olmadığını bilmediğimden
Hayır sağlık ocağında sence nasılAynı yerde mi verdin canım
Bir de herkesin tutunması aynı zamanda olmuyor aynı gün döllenmiş olsa dahi biri ertesi gün biri 4 gün sonra tutunabilir o zaman da beta üretimi geç başlamış oluyor4-5 gün kala 400 le öğrenen erken yumurtluyordur ki herkesin betası aynı anda kana geçmiyor ben 16.günde yumurtluyorum tahmini zaten bence gayet normal
Amiinn İnşallah canım bakalım yarın gecikmemin 2. günü dün olmam gerekiyordu yarın sabah test yaparım tekrar. İnşallah sende hamilesindir Rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsinBelirtilerin sanki hamileymişsin gibi geliyor bana umarım öyledir. zaten herkes kendi vücudunu tanır adet dönemlerini nasıl geçtiğini de bilirsin şu an farklı belirti ve hisler yaşıyorsan umarım hamilesindirTestler bazen yanıltabiliyor en iyisi sabretmek ama imkansız biliyorum...bende aynı hisleri yaşıyorum kasıklarımda ağrı oluyor zaman zaman karnım ağrıyor bende aynı şekilde kabızlık sorunu yaşıyorum şu an ama testler negatif gösteriyor
Hadi yaa bunu bilmiyordummBir de herkesin tutunması aynı zamanda olmuyor aynı gün döllenmiş olsa dahi biri ertesi gün biri 4 gün sonra tutunabilir o zaman da beta üretimi geç başlamış oluyor
%50 artmış ama farklı yer olduğu için normal canım aynı yerde takip etmeye devam et pazartesi ver mutlaka tekrarHayır sağlık ocağında sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?