Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bata göre normal bence değerler herkesin betası aynı zamanda yükselmiyor ben geç döllenme olduğunu sanmıyorum
Kız bilemedim ya insanlar battan 4-5 gün önce 400 ler görünce öyle düşündüm sen daha iyi araştırmışsındır normal o zaman demiiii

Kız bilemedim ya insanlar battan 4-5 gün önce 400 ler görünce öyle düşündüm sen daha iyi araştırmışsındır normal o zaman demiiii
4-5 gün kala 400 le öğrenen erken yumurtluyordur ki herkesin betası aynı anda kana geçmiyor ben 16.günde yumurtluyorum tahmini zaten bence gayet normal

Canım Normalde genel olarak 22 si 25 i arası oluyor hep adetim ama geçen ay daha erken oldu 20 sinde bu ay da uygulamalar 20 gösteriyor bilemedim
Canım öyleyse de daha 5 gün var erken bence. Bende bat günümden bir gün önce de negatif çıktı. Dün bat günümdü bugünde adet olmadım olacakmışım gibi de durmuyor normalde öncesinden çok ağrım olur ağrılı geçer baya adetim bu ay yok o ağrı. Yarın test yapacam İnşallah da pozitif çıkarsa düşün bir gün önce bile negatifti gecikmeden sonra pozitifi görmüş olacam. Tabii görürsem

İnşallah görecez prensesim sen gönlünü ferah tut

İnşallah pozitifi götürürsün canım Allah gönlüne göre versin. Normalde geçer miydi günün bir de belirtin neler? Benim normalde akıntım olmaz sadece yumurtlama döneminde olurdu bi kaç gündür hem sulu hemde afedersin sümük gibi geliyor arada

Amin canım Allah razı olsun. İnşallah sende görürsün pozitifi normalde günüm geçmez ve dediğim gibi birkaç gün öncesinde başlayan adet sancımla anlarım adet olacağımı test bile yapmam derim hani adetim gelecek bu ay da olmadı falan ve gününde gelir. Bu ay yok o ağrım sancım. Sol kasığımda baskı ve doluluk var kasılmalar oluyor. Arada adetim sökülemiyormuş gibi vajinamda ağırlık ve ağrı oluyor. Geçneyen inanılmaz bel ağrım var bu yaşıma kadar hiç böyle ağrımamıştı belim. Halsizlik ve dediğin gibi sulu ve yoğun akıntım var. Sabah durup dururken midem bulandı bi öğürme yaşadım kahvaltı da yapamadım ama psikolojik de olabilir pozitifi görmeden pek belirtidir diyemiyorum. Ayrıca yumurtlamadan beri düşmeyen vücut sıcaklığım var normalde yumurtam çatlar ateşim yüksek olur adet günümde geçer ve adet olurum. Bu ay hala ısı devam ediyor. Af edersin gaz ve kabızlık var normalde adet öncesi metebolizmam hızlı çalışır ordan da anlarım adet olacağımı. Sık idrara çıkma ve idrarda koyuluk yoğun bi koku var gebelik midir bilmiyorum enfeksiyonum var ondan da olabilir. Bu tüm yaşadıklarım idrar yolu enfeksiyonumdan da olabilir ilaç da kullanamıyorum haliyle bebek olup olmadığını bilmediğimden

Belirtilerin sanki hamileymişsin gibi geliyor bana umarım öyledir. zaten herkes kendi vücudunu tanır adet dönemlerini nasıl geçtiğini de bilirsin şu an farklı belirti ve hisler yaşıyorsan umarım hamilesindirTestler bazen yanıltabiliyor en iyisi sabretmek ama imkansız biliyorum...bende aynı hisleri yaşıyorum kasıklarımda ağrı oluyor zaman zaman karnım ağrıyor bende aynı şekilde kabızlık sorunu yaşıyorum şu an ama testler negatif gösteriyor

4-5 gün kala 400 le öğrenen erken yumurtluyordur ki herkesin betası aynı anda kana geçmiyor ben 16.günde yumurtluyorum tahmini zaten bence gayet normal
Bir de herkesin tutunması aynı zamanda olmuyor aynı gün döllenmiş olsa dahi biri ertesi gün biri 4 gün sonra tutunabilir o zaman da beta üretimi geç başlamış oluyor

Amiinn İnşallah canım bakalım yarın gecikmemin 2. günü dün olmam gerekiyordu yarın sabah test yaparım tekrar. İnşallah sende hamilesindir Rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…