- 24 Temmuz 2025
- 211
- 46
- 13
Salı günü gel dedi folik asit kullanmıyordum onu da aldım bence aynı ilerliyoruz%50 artmış ama farklı yer olduğu için normal canım aynı yerde takip etmeye devam et pazartesi ver mutlaka tekrar
Ayyy en güzel belirtin başlamışşşş kızzKızlar ben uykudan gözümü açıp telefonu elime alamıyorum ya ne durumdasınız yeni girip okuyabildim yazılarınızı
Kesinlikle öyleBir de herkesin tutunması aynı zamanda olmuyor aynı gün döllenmiş olsa dahi biri ertesi gün biri 4 gün sonra tutunabilir o zaman da beta üretimi geç başlamış oluyor
Evet canım inşallah bol bol artislar goruruzSalı günü gel dedi folik asit kullanmıyordum onu da aldım bence aynı ilerliyoruz
Amin inşallah bebişimmm:) ne zaman gitmeyi planlıyorsun bi 4,5 gün gecsin bence dimiEvet canım inşallah bol bol artislar goruruz
Ya bana kalsa her akşam gidip özelde vermek istiyorum saglik ocaginda sonuç çıkana kadar verem oluyor insanAmin inşallah bebişimmm:) ne zaman gitmeyi planlıyorsun bi 4,5 gün gecsin bence dimi
Kız tamam normal gebelik testini geçtik sürekli kan verip durmaYa bana kalsa her akşam gidip özelde vermek istiyorum saglik ocaginda sonuç çıkana kadar verem oluyor insanama çok pahalı ya koru da 750 tlydi test
Regl sancısı var mı rahimde ağrı falan sızı falanAmiinn İnşallah canım bakalım yarın gecikmemin 2. günü dün olmam gerekiyordu yarın sabah test yaparım tekrar. İnşallah sende hamilesindir Rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsin
Yok regl ağrım yok canım ama bilmiyorum bi tarafım regl olucam testte negatif çıkacak diyor diğer tarafım yok bu defa hamileyimdir diyor ikilemdeyimRegl sancısı var mı rahimde ağrı falan sızı falan
Ay napim ya dayanamıyorumKız tamam normal gebelik testini geçtik sürekli kan verip durmahangi taraftasın
Kız ben deAy napim ya dayanamıyorumSincan tarafi sen
Ayyy ciddi miKız ben deaaayyy noluyo noluyo
Benimde 3 gün vardı reglime şimdi bi akımtı hşssttim baktım olmuşum biraz çok üzüldüm yaYok regl ağrım yok canım ama bilmiyorum bi tarafım regl olucam testte negatif çıkacak diyor diğer tarafım yok bu defa hamileyimdir diyor ikilemdeyim
Kırmızı mııBenimde 3 gün vardı reglime şimdi bi akımtı hşssttim baktım olmuşum biraz çok üzüldüm ya
Özelden ulaş hemen
Özel bilgilerini sil hemenYazdım yazdım
Kahve gibiKırmızı mıı
Ay siliniyor mu silinmiyor galibaÖzel bilgilerini sil hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?