- 24 Temmuz 2025
- 211
- 46
- 13
Sadece son mesajıma yapabiliyorum diğerlerinde çıkmadı saglik olsunDüzenle
Ay aynen aşkım uykucu oldum valaAyyy en güzel belirtin başlamışşşş kızz
Yarın sabah dört gözle bekliyor olacağım senin haberini aşkım inşallah hamilesin sen inşallahhhhhhYok regl ağrım yok canım ama bilmiyorum bi tarafım regl olucam testte negatif çıkacak diyor diğer tarafım yok bu defa hamileyimdir diyor ikilemdeyim
İnşallah regl değildirKahve gibi
Adete dönmezse belki yerleşmedirr
Hafif sancı var dönmez umarım hayırılısı ise umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmıştımAdete dönmezse belki yerleşmedirr
Sende de oldu mu canımİnşallah regl değildir
Oyyy İnşallahh İnşallahhh çiçeğimm saat 7.buçuk 8 gibi yaparım yazarım burayaYarın sabah dört gözle bekliyor olacağım senin haberini aşkım inşallah hamilesin sen inşallahhhhhh
Kız bilemedim ya insanlardan battan 4-5 gün önce 300 400 olunca ahhahahaha
Hangi markalar canımKızlar benim testlerime de bakar mısınız2 gün arayla yaptım test
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim inşallahOyyy İnşallahh İnşallahhh çiçeğimm saat 7.buçuk 8 gibi yaparım yazarım buraya
İnşallah dönmez ama yine de üzülmeHafif sancı var dönmez umarım hayırılısı ise umutlanmak istemiyorum geçen ay çok umutlanmıştım
Kız normal neden kimyasal olsunnnn lütfen buralarda böyle hikayeleri okuyup kendinizi strese sokmayın. Hayırlı olsun gebeliğinizKızlar reglm 4 gün geçti bugün acilde verdim sizce sonuç nasıl kimyasal olur diye korkuyorum değer düşük mü?
Ne bileyim çoğunun 4 5 haftalık 1000 2000 değer yazınca benimki düşük ve artmaz gibi hissettimKız normal neden kimyasal olsunnnn lütfen buralarda böyle hikayeleri okuyup kendinizi strese sokmayın. Hayırlı olsun gebeliğiniz
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyorum canım benim inşallah
Ayyy maşallah ya nasıl güzel bir haber bu allahım nolur bende sevincimi yazayım bu ay burayaKızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.
Ayyy Allah ımm Maşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?