Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar benim testlerime de bakar mısınız 2 gün arayla yaptım test

Eklentiler

• 05170E7C-E6E8-479C-9A91-AF34FB79D72E.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 48
Yok regl ağrım yok canım ama bilmiyorum bi tarafım regl olucam testte negatif çıkacak diyor diğer tarafım yok bu defa hamileyimdir diyor ikilemdeyim
Yarın sabah dört gözle bekliyor olacağım senin haberini aşkım inşallah hamilesin sen inşallahhhhhh

Kızlar reglm 4 gün geçti bugün acilde verdim sizce sonuç nasıl kimyasal olur diye korkuyorum değer düşük mü?

Eklentiler

• 1000038258.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar reglm 4 gün geçti bugün acilde verdim sizce sonuç nasıl kimyasal olur diye korkuyorum değer düşük mü?
Kız normal neden kimyasal olsunnnn lütfen buralarda böyle hikayeleri okuyup kendinizi strese sokmayın. Hayırlı olsun gebeliğiniz

Kız normal neden kimyasal olsunnnn lütfen buralarda böyle hikayeleri okuyup kendinizi strese sokmayın. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Ne bileyim çoğunun 4 5 haftalık 1000 2000 değer yazınca benimki düşük ve artmaz gibi hissettim

Kızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.

Eklentiler

• 1000084583.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
Ayyy maşallah ya nasıl güzel bir haber bu allahım nolur bende sevincimi yazayım bu ay buraya

Ayyy Allah ımm Maşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin bize de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…